It Might Get Loud: Jimmy Page-The Edge-Jack White

astraxan19 είπε:
Που μπορω να την βρω?!?
Επίσημα και νόμιμα φαντάζομαι πουθενά, τον Αύγουστο βγαίνει.

Μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο σε φεστιβάλ.

Θυμαμαι που ειχε αναφερθει σε ενα θεμα...

Ψηνομαι τρελα να την δω..

Και επειδη το 14 αυγουστου πεφτει λιγο μακρια...Ξερει κανεις αν μπορει να βρεθει.Εστω και ανεπισημα

προς τιμήν του ο edge τονίζει τη σημασία των εφέ στο τελικό αποτέλεσμα

gdevelek είπε:
προς τιμήν του ο edge τονίζει τη σημασία των εφέ στο τελικό αποτέλεσμα
οχι απλως το τονιζει αλλα λεει οτι η "καρφι στον ενισχυτη" κιθαρα τον κανει να βαριεται μεχρι θανατου.....

ε, τότε ο σελίδας δεν έχει παρά να του υποδείξει αυτό το αριστούργημα και να του δώσει και μια καρπαζιά upside the head

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=wEiyGgWt6no

στο οποίο όλο και κάποια εφέ παίζουν, αλλά σε καμία περίπτωση όσα χρησιμοποιεί ο ετζ

βασικα στην ιδια την ταινια ο ιδιος ο Page δηλωνει φανατικος οπαδος και θαυμαστης του Edge οποτε θεμα ...καρπαζιας δεν τιθεται....ειπαμε καθενας εις το ειδος του & ο Λουμιδης στους καφεδες.....

Ο Edge απλα λεει οτι δεν τον ενδιεφερε ποτε να γινει ΑΚΟΜΑ ενα αντιγραφο του Page,του Clapton & του SRV οπως χιλιαδες αλλοι κιθαριστες.....& οτι ο.... ..παραδοσιακος τροπος παιξιματος κιθαρας εχει ετσι κι αλλοιως εξαντληθει οποτε αποφασισε (και..μαλλον με εξαιρετικη επιτυχια... ;D) να κανει κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.  

Παντως καλο ειναι να δουν την ταινια ΟΛΟΙ οι κιθαριστες (παραδοσιακοι και μη) μπας και ξεκολλησουν..... οπως και για να απολαυσουν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χιουμορ (και την ταπεινοτητα) του Edge ,την αριστοκρατικοτητα του Page & την...εξωφρενικη εξυπναδα  του White

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
....ειπαμε καθενας εις το ειδος του & ο Λουμιδης στους καφεδες.....
Ναι αλλά του Λουμίδη ο καφές ούτε στο μπακίρι ανταποκρίνεται σωστά κι ούτε μπιστάει στη χόβολη. Ασε που ξέρω από έναν θείο μου που δουλεύει στη Τράπεζα ότι ο Λουμίδης είναι κουλός και τον καφέ του τον φτιάχνουν άλλοι.

Δν νομίζω να έλεγε ο Page πως δν μου αρέσει αλλά έκανα ταινία μαζί του. Λογικό είναι να του αρέσει. Δν έχει σημασί9α πάντως πόσα εφε χρησιμοποιεί ο καθένας αλλά τι κάνεις με αυτά. Και σε αυτή την ταινία έχει τρεις πολύ καλούς συνθέτες/κιθαρίστες μαζί8 ο καθένας με το δικό του στυλ. Και το βασικό με αυτούς τους τυπους δν είναι τι κιθάρες ή τι εφφε χρησιμοποιουν αλλά ότι έχουν γράψει κομματάρες.

Ανυπομονώ να την δω. Δν ξέρω αλλά ο Jack White μου φαίνεται να είναι γ@μω τα άτομα. Μου θυμίζει λίγο στο στυλ του τον Johnny Depp στον Νεκρό του Τζάρμους.

O edge χειρίζεται τα εφέ πολύ πετυχημένα, είναι αλήθεια, φτιάχνει ηχοχρώματα που σε... φτιάχνουν,  και αποτελεί από μόνος του κίνητρο προς πιτσιρικάδες να πιάσουν μια κιθάρα και να πειραματιστούν αφού βλέπουν πως δεν κάνει τίποτε τρελό ο τύπος με τα χέρια του

σε αντίθεση με το λινκ που έβαλα που για μένα αποτελεί μέγας ανασταλτικός παράγοντας, όταν βλέπω τον άνθρωπο να κεντάει πάνω στην κιθάρα με παίρνει από κάτω...  :-\

πάντως ο Page ως πρώην (ή και νυν?) σατανιστής δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πει ψέμματα πως γουστάρει τον edge  ;D   ::)

Δν ξέρω αλλά ο Jack White μου φαίνεται να είναι γ@μω τα άτομα. Μου θυμίζει λίγο στο στυλ του τον Johnny Depp στον Νεκρό του Τζάρμους.
ιδιος ειναι ο ατιμος!και super cool!! (ασε που ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ,τις καλτσες του παιζει το ατομο και ειναι και φοβερος ντραμμερ!)

Και μόνο με αυτά που διάβασα ανυπομονώ να την δώ όταν κυκλοφορήσει.....

θα ειναι ποολυ αλητεια η ταινια!  ;)

Γνωριζει κανεις αν η ταινια θα παιχθει στα ελληνικα σινεμα ή πρεπει να παρουμε το DVD?

Αν σκεφτεις οτι το SHINE A LIGHT των ROLLING STONES (υπερπαραγωγη σε σκηνοθεσια Σκορτσεζε που εκοψε εκατομμυρια εισητηρια σε ολο τον..πολιτισμενο κοσμο) εκοψε.... 356 εισητηρια στην Αθηνα....ψιλοχλωμο το βλεπω....(αν και ηταν ωραια που ειδα το SHINE A LIGHT Σαββατο βραδυ στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ολομοναχος.... ;D ;D)

Παντως το ξαναειδα  το It Might Get Loud στο Λονδινο προσφατα (τιγκα ηταν το σινεμα btw) & μου αρεσε ακομα περισσοτερο...

Δεν θα μπορούσαν να βρουν 3 πιο σωστούς κιθαρίστες που έχουν επηρεάσει γενιές όχι μόνο κιθαριστών αλλά και μουσικών συνολικά...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
7
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back