- Πόντοι
- 1,788
Δεν ξέρω.....δεν μετράω. Τί σημασία έχουν τα νούμερα.αν δεν κάνω λάθος έχεις μαζέψει ήδη 4 για τον ερχόμενο χειμώνα??
Απλά σημάδια ,δηλωτικά της ανυπαρξίας μας.. .οϊμέ.
Δεν ξέρω.....δεν μετράω. Τί σημασία έχουν τα νούμερα.αν δεν κάνω λάθος έχεις μαζέψει ήδη 4 για τον ερχόμενο χειμώνα??
ού είναι βρε η εκτίμηση σας για τα ιερά ξύλα και τον καθαρό ήχο του έλατου των Rocky Mountains?
Δεν παρακολουθώ αθλήματα οπότε δεν κΣερω τίποτα ? ούτε πΓιοσ πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι ?Ο Αλί ΣΑΜΑΤΑ του ΠΑΟΚ ?
Οκ τότε πες μας τα αγαπημένα σου 3 πετάλια μπροστά από λαμπάτο ενισχυτή για ΣΑΜΑΤΑΔεν παρακολουθώ αθλήματα οπότε δεν κΣερω τίποτα ? ούτε πΓιοσ πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι ?
Tremolo & 2 ντιλεΓια.Οκ τότε πες μας τα αγαπημένα σου 3 πετάλια μπροστά από λαμπάτο ενισχυτή για ΣΑΜΑΤΑ
Μου βγάζει κάτι απο φλαμένκο νέγρα.To action είναι ψηλά,αλλά θυμίζει.Καλόπαιχτη!σαφώς
Εαν ειναι πολυουρεθανη εστω και λεπτη στρωση μια χαρα, εαν ειναι νιτρο η λαδι ειναι μεγαλο ρισκο. Ρωτα τον κατασκευαστη.Το διάφανο pickguard βγαλτο τώρα που είναι καινούρια για να μην σου αφήσει σημάδι, αν το αφήσεις καιρό και ξεφλουδίσει μόνο του θα σου αφήσει μια σκιά στο καπάκι. Ζέστανε το με μπιστολάκι λίγο και μετά με το νύχι...
Ναι, δεν έλαβα υπόψη μου το είδος του βερνικιού, μάλλον πολυουρεθάνη είναι μια δικιά μου γιαμαχα, και το έβγαλα χωρίς να αφήσει ίχνοςΕαν ειναι πολυουρεθανη εστω και λεπτη στρωση μια χαρα, εαν ειναι νιτρο η λαδι ειναι μεγαλο ρισκο. Ρωτα τον κατασκευαστη.
Η μεθοδος ειναι σωστη μονο για πολυουρεθανη.
Συμφωνω να το βγαλεις.
Και γω το χω κανει δυο φορες, χωρις κανενα σημαδι, γρηγορα και ευκολα.Ναι, δεν έλαβα υπόψη μου το είδος του βερνικιού, μάλλον πολυουρεθάνη είναι μια δικιά μου γιαμαχα, και το έβγαλα χωρίς να αφήσει ίχνος
Δεν ξέρω τι γιωτάς πρέπει να είναι κανείς για να χτυπάει την πένα σε εκείνο το σημείο... ή να την σκάβει με τα νύχια, δεν ξέρω γιατί το βάζουν αυτό το άθλιο πράγμαΚαι γω το χω κανει δυο φορες, χωρις κανενα σημαδι, γρηγορα και ευκολα.
Δεν μπορω να βλεπω αυτη την αηδια…
Την πρωτη φορα απο κ…φαρδια σε μια ηλεκτροκλασικη Furch των 2,5 k.
και τη δευτερη μετα απο ελεγχο σε μια Larrivee των 5,5 k (αξιες καινουργιων).
Προβολή συνημμένου 47169
Δεν ξέρω τι γιωτάς πρέπει να είναι κανείς για να χτυπάει την πένα σε εκείνο το σημείο... ή να την σκάβει με τα νύχια, δεν ξέρω γιατί το βάζουν αυτό το άθλιο πράγμα
13 λεπτά πριν, sultan of string είπε
σαν αυτόν ίσως