• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

ήξεις αφήξεις....

Γιατί δεν είναι δυνατόν να μοστράρεις τις θήκες και μετά να μην περιμένεις να θέλουν (θέλουμε) όλα τα... αρρωστάκια του forum να δούμε τι... υποκρύπτουν.
εμ επρεπε να το περιμένω από όλους εσας τους ηλεκτρικούς...αποσπερίτες...

πού είναι βρε η εκτίμηση σας για τα ιερά ξύλα και τον καθαρό ήχο του έλατου των Rocky Mountains?

αν δεν κάνω λάθος έχεις μαζέψει ήδη 4 για τον ερχόμενο χειμώνα??
Δεν ξέρω.....δεν μετράω.  Τί σημασία έχουν τα νούμερα. 

Απλά σημάδια ,δηλωτικά της ανυπαρξίας μας.. .οϊμέ. 

ού είναι βρε η εκτίμηση σας για τα ιερά ξύλα και τον καθαρό ήχο του έλατου των Rocky Mountains?

φιλωΟυζ αν το εργαλείο δεν μπορείς να το καρφώσεις σε λαμπάτο ενισχυτή να του βανΣ και μπόλικα πετάλια και να κάνεις ΣΑΜΑΤΑ δεν με ενδιαφέρει.

• Haha
Reactions: nklshp
Το διάφανο pickguard βγαλτο τώρα που είναι καινούρια για να μην σου αφήσει σημάδι, αν το αφήσεις καιρό και ξεφλουδίσει μόνο του θα σου αφήσει μια σκιά στο καπάκι. Ζέστανε το με μπιστολάκι λίγο και μετά με το νύχι...

• Συμφωνώ
  • Haha
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Δεν παρακολουθώ αθλήματα οπότε δεν κΣερω τίποτα ? ούτε πΓιοσ πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι ?
Οκ τότε πες μας τα αγαπημένα σου 3 πετάλια μπροστά από λαμπάτο ενισχυτή για ΣΑΜΑΤΑ

Το διάφανο pickguard βγαλτο τώρα που είναι καινούρια για να μην σου αφήσει σημάδι, αν το αφήσεις καιρό και ξεφλουδίσει μόνο του θα σου αφήσει μια σκιά στο καπάκι. Ζέστανε το με μπιστολάκι λίγο και μετά με το νύχι...
Εαν ειναι πολυουρεθανη εστω και λεπτη στρωση μια χαρα, εαν ειναι νιτρο η λαδι ειναι μεγαλο ρισκο. Ρωτα τον κατασκευαστη.

Η μεθοδος ειναι απολυτα σωστη μονο για πολυουρεθανη.

Συμφωνω να το βγαλεις.

Last edited by a moderator:
Εαν ειναι πολυουρεθανη εστω και λεπτη στρωση μια χαρα, εαν ειναι νιτρο η λαδι ειναι μεγαλο ρισκο. Ρωτα τον κατασκευαστη.

Η μεθοδος ειναι σωστη μονο για πολυουρεθανη.

Συμφωνω να το βγαλεις.
Ναι, δεν έλαβα υπόψη μου το είδος του βερνικιού, μάλλον πολυουρεθάνη είναι μια δικιά μου γιαμαχα, και το έβγαλα χωρίς να αφήσει ίχνος

• Like
Ναι, δεν έλαβα υπόψη μου το είδος του βερνικιού, μάλλον πολυουρεθάνη είναι μια δικιά μου γιαμαχα, και το έβγαλα χωρίς να αφήσει ίχνος
Και γω το χω κανει δυο φορες, χωρις κανενα σημαδι, γρηγορα και ευκολα.

Δεν μπορω να βλεπω αυτη την αηδια…

Την πρωτη φορα απο κ…φαρδια σε μια ηλεκτροκλασικη Furch των 2,5 k.

και τη δευτερη μετα απο ελεγχο σε μια Larrivee των 5,5 k (αξιες καινουργιων).

IMG_0365.jpeg

• Like
Reactions: Άγιος
Δεν φαινεται ευκολα απο την φωτο, αλλα το φοραει…

Last edited by a moderator:
Και γω το χω κανει δυο φορες, χωρις κανενα σημαδι, γρηγορα και ευκολα.

Δεν μπορω να βλεπω αυτη την αηδια…

Την πρωτη φορα απο κ…φαρδια σε μια ηλεκτροκλασικη Furch των 2,5 k.

και τη δευτερη μετα απο ελεγχο σε μια Larrivee των 5,5 k (αξιες καινουργιων).

Προβολή συνημμένου 47169
Δεν ξέρω τι γιωτάς πρέπει να είναι κανείς για να χτυπάει την πένα σε εκείνο το σημείο... ή να την σκάβει με τα νύχια, δεν ξέρω γιατί το βάζουν αυτό το άθλιο πράγμα

• Haha
ευχαριστω για τις σκέψεις, ναι το φοράει.

Προσωπικά δεν με χαλάει, δεν φαίνεται ιδιαίτερα και καλό είναι να υπάρχει.

Είμαι υπέρ των pick guards αρκεί να είναι μέρος της σχεδίασης και να μην ενοχλούν.

Πχ σε μιά semi hollow body που έχω το έχω βγάλει.

Εδώ δεν θα το βγάλω,

α. δεν υπάρχει λόγος

β. νομίζω ότι βάζει πολυουρεθάνη, αλλά εδω (πάλι νομίζω) είναι ακρυλικό υδατοδιαλυτό

γ. σε οποιαδήποτε περίπτωση το σερβις είναι σε...απόσταση 3 ωρών (και είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ιδέα μου έρθει)

Δεν ξέρω τι γιωτάς πρέπει να είναι κανείς για να χτυπάει την πένα σε εκείνο το σημείο... ή να την σκάβει με τα νύχια, δεν ξέρω γιατί το βάζουν αυτό το άθλιο πράγμα

σαν αυτόν ίσως

Trending...

Νέα θέματα