Το άλλο μισό τι έγινε;Για Gusano δεν ξέρω, κάποια Mezcal όμως έχω πιει και μασούλησα και μισό σκουλήκι ?
Το άλλο μισό τι έγινε;Για Gusano δεν ξέρω, κάποια Mezcal όμως έχω πιει και μασούλησα και μισό σκουλήκι ?
1. Εδώ άλλοι ψένουν μελιτζάνες για βάση, τις έχουν ψυγείο έτοιμες και όταν πεινάσουν τις γεμίζουν ντομάτες, τυριά κ.τ.λ. Προνοούν!
2. Γεύση πτωματίλας...;
Το άλλο μισό τι έγινε;
Ε, ήθελε να δοκιμάσει και άλλος και το μοιραστήκαμε. Μην με έλεγαν και... μονοφαγά ?Το άλλο μισό τι έγινε;
Πλάκα πλάκα σκέφτομαι να κάνω κάτι πρόχειρο να φάω σε λίγο (καμιά ντοματούλα, αγγουράκι, καπνιστό κασέρι και λίγο μορταδελίτσα) αλλά χωρίς 1-2 τσιπουράκια πως θα κατέβουν ρε γαμώτο...;
Έχω αμίτα.... γαμώ τον μπελά μου μέσα και όλους τους γιατρούς μαζί!Κράσο δεν έχεις?
Κίτρινη! περτικάλι...
Σε καταλαβαίνω...και όλους τους γιατρούς μαζί!
Η μ@λ@κί@ βρε Τέρυ ξέρεις πια είναι και με πιάνει ένα κάποιο παράπονο.... Έχω κολλητό (57 ετών) που πίνει τον άμπακο, καπνίζει 3 πακέτα, τρώει ότι νά'ναι και όποτε νά'ναι και τα αποτελέσματα (όποτε κάνει...) των ιατρικών του εξετάσεων είναι σαν ενός 20χρονου..... Άααα μην το ξεχάσω, λεπτομέρεια, δεν παντρεύτηκε ποτές!Σε καταλαβαίνω...
Σήμερα μπουμπούνισα το 4ο και μου λέει ο γιατρός: Πολύ καλή ενυδάτωση, να πιείτε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό σήμερα (και τις άλλες δύο ημέρες)
10 ποτήρια μπορεί να πιω στο τριήμερο (ξέρω δεν είναι καλό, αλλά πίνω 10 καφέδες την ημέρα), αλλά για μια ημέρα με έχει ζορίσει πάρα πολύ. Έχω τουμπανίασει από το νερό λαίμαι...
Και βέβαια μου είπε, καλύτερα όχι αλκοόλ...
Οπότε ακολουθώ τις οδηγίες ?
1. Έχω τουμπανίασει από το νερό λαίμαι...
2. Και βέβαια μου είπε, καλύτερα όχι αλκοόλ...
Άααα μην το ξεχάσω, λεπτομέρεια, δεν παντρεύτηκε ποτές!
1. Πρόσεχε το νερό μπορεί να σε σκουριάσει.
2. Έτσι λένε όλοι οι γιατροί, και μόλις πάνε σπίτι τους βάζουν κάτω τους κράσους και γίνεται της πόπης.
Δοκίμασε με ρεβανιΠλάκα πλάκα σκέφτομαι να κάνω κάτι πρόχειρο να φάω σε λίγο (καμιά ντοματούλα, αγγουράκι, καπνιστό κασέρι και λίγο μορταδελίτσα) αλλά χωρίς 1-2 τσιπουράκια πως θα κατέβουν ρε γαμώτο...;
πολλοί από σας ακόμα δεν είχατε δει το φως της δημοσιότητος.....
ενα και το αυτόΚαι άλλοι ακόμα δεν είχαμε δει το φως του ήλιου....