Δε καταλαβένω. Να τα λέται απλά, να τα καταλαβενει ο κώσμος.Ναι σε μορφή σκελετού για να μπορεί να του περάσει TI flat wound 8αρες.
Και γω αυτο σκεφτηκα αρχικα, αλλα η νεα ταση ειναι Jazzmaster.Θα παίξω στα σίγουρα και θα μαντέψω ότι η άλλη θήκη έχει μέσα τέλε
Mιν μπενσ Σαι κιθαριστικά θαίματα, υπάρχει όμως και η λύση του just fing Google itΔε καταλαβένω. Να τα λέται απλά, να τα καταλαβενει ο κώσμος.
Εσύ κάτι ξέρεις... ?Θα στοιχηματιζα ότι η παρορμητική αγορά είναι αριστερά και είναι κόκκινη.
Περισσότερο μυστήριο... ?απλα το θεμα εξελίχτηκε εν τη απουσια μου.
Μπα... απλά ξέρω ότι έχει στο μάτι κοκκινες στρατοκάστερ και έχει βγαλει η fender μια κοκκινη player στα 800Εσύ κάτι ξέρεις... ?
Και η ηλεκτρική?Sorry guys δυσκολη μερα. Ήρθαν μουσαφιραιοι και αυριο παλι πρωι τρεχαματα.
Για να μην σας εχω σε γριφους, όπως ειπα εχουμε ακουστική απο εξωτικά υλικα και προδιαγραφές.
Ονειρο ετων που βοηθησε μια παρορμηση ισως και οχι 100% δικη μου
Μας έχεις πίσω απο μια κουρτίνα και περιμένουμε ενώ μας έχεις δείξει δυο θήκες. Και τις δύο θα τις ανοιξεις δε τη γλιτώνεις.Ααααα....δε βλεπω ακουστικό ενδιαφέρον
Η μια είναι ζονκ.Μας έχεις πίσω απο μια κουρτίνα και περιμένουμε ενώ μας έχεις δείξει δυο θήκες. Και τις δύο θα τις ανοιξεις δε τη γλιτώνεις.