- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Ποτε αυτές οι πόλεις δεν θα βγάλουν Αντρέα και Παπαθανασίου ? Προχθές έκανα παραλιακή χαλαρή βόλτα με τη μοτοσυκλέτα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου με φόντο τη Σαλαμίνα και έλεγα μέσα μου. Ζω σε μια ονειρεμένη χώρα που από την πόλη πάω στο χωριό μου που είναι δίπλα και βλέπω τέτοια όμορφη αρχαιοελληνικη ομορφιά, ολα αυτα τα μέρη είναι αρχαία, ιστορικά και όλους τους άλλους λαούς τους λυπάμαι ??Ακριβως, εγω ως ΒERLINER (τωρα exil-Berliner αλλα εχω ακομα σπιτι εκει) παθαινω εγκεφαλικο απο τις τιμες στο Μοναχο....πιο φθηνη ειναι η Ζυριχη .
Απλα πρεπει για το ......στατιστικο να βαλεις ενα median γιατι ειναι να συγκρινεις πολεις...απλα ΔΕΝ υπαρχουν πολεις στην Ελλαδα με την πΓιοτητα ζωης της μεσης Γερμανικης πολης (για Δυτικη Γερμανια και Βερολινο,Λειψια και Δρεσδη απο ανατολικη λεω μη τρελλαθουμε κι ολας γιατι στην υπολοιπη πρωην ανατολικη Γερμανια η κατασταση ειναι Καμπουλ)
Το μόνο που που οι ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ μας φάγανε τις συντάξεις και βγάλανε πολυνομιες αντικρουομενες για να μας χαζεύουν να μημ μιλάμε που είμαστε προτεκτορατο. Όμως ο λαός αποφάσισε και ο πρωθυπουργός μας θα μας κάνει ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΞΑΝΆ ???