53 λεπτά πριν, manosx είπε
Μόνο το PC αξίζει και το Variphrase για όσους ξέρουν να το διαχειρίζονται. Όχι να το λειτουργούν. Να το ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, όπως στο λέω. ?Το σε ποιο ρδελομπου ειμαστε το ξερουμε, και οσοι δεν το ξερουν το μαθαινουν.
Το να πιστευεις οτι θα κανει το ρδελομπου ναο της λογικης και της ευμαρειας το καθε κομματικο σκουπιδι, εκει ειναι η ηλιθιοτητα.
Εχεις δικιο παντως, το PC ειναι η σωτηρια. Δε μου κανει αισθηση πλεον τιποτα, αυτα που εχω στο PC, δε θα προλαβω ουτε να τα δοκιμασω στην υπολοιπη ζωη μου. Δε με νοιαζει τιποτα, δε μπα να βγαλουν και synth με ενσωματωμενο πλυντηριο πιατων ?
Διαβάζεις Πράτσεττ Πιλάρα; Γιατί εγώ διαβάζω τώρα τελευταία και άνετα θα μπορούσε να έχει γράψει ΑΥΤΗ ακριβώς την ιστορία!Φανταστείτε το εξής:
Γαλιλαία
500 π. Χ.
Ανοίγει το ίδιο θρεντ
Χαμός όπως κ δω από διαφωνίες
Είναι όμως λίγο πιο έντονες κ ακραίες
Οι μισοί κατηγορούν τους άλλους πως αυτό δεν είναι προφετ, είναι ψευτο-προφετ, οι άλλοι ορκίζονται πως είναι καλύτερο κ οι πισαδες της εποχής φεύγουν ν'απονονωθουν στα υψώματα πάνω από τη νεκρά θάλασσα, να γράψουν σε πάπυρο κωδικα (για όταν ανακαλυφθεί η τεχνολογία) που να εξωμοιωνει τον ήχο του αυθεντικού προφετ για όσους ανακαλύψουν τα δικά τους Ντεντ Ση Σκρολς χιλιετίες αργότερα
Όχι Γιώργη. Αλλά με πιεζανε πολύ όταν ημανε πιο μικρός να διαβασω?Διαβάζεις Πράτσεττ Πιλάρα; Γιατί εγώ διαβάζω τώρα τελευταία και άνετα θα μπορούσε να έχει γράψει ΑΥΤΗ ακριβώς την ιστορία!
Κανείς δεν αποκάλεσε αδαή κάποιον που έσκασε 300Κ για μια κονσόλα, αποκαλούμε αδαή αυτόν που σκάει 6Κ για ένα Minimoog κατασκευασμένο το 2023. Μην μπερδεύεσαι. Κανείς επίσης δεν αποκάλεσε overpriced μια Ferrari. Τώρα αν κάποιοι θεωρούν το Minimoog τη Ferrari των synths εν έτει 2023, εκεί πια πατάμε στα χωράφια της Ψυχιατρικής και μόνο ειδικοί του κλάδου μπορούν (ίσως) να βοηθήσουν.?Εγω παλι νομιζω οτι δεν υπαρχει συναισθηση του τι παιζεται σε θεμα budget και γενικοτερα εξοπλισμου σε μεγαλα στουντιο, η επιτυχημενους καλλιτεχνες, η λεφταδες που τα σκανε για τον εξοπλισμο τους, και γενικα σε αυτους που απευθυνονται τα top class μηχανηματα. Οταν εχει σκασει ο αλλος 300 χιλιαρικα για κονσολα, ε δε θα βαλει για πηγη το behringer ρε φιλε, θα ηταν τρελος να το κανει.
Το να τον αποκαλεσουμε αυτον αδαη, μαλλον τη δικη μας αγνοια δειχνει.
Aν τους νοιάζει το "best σκετο" δεν αγοράζουν καν κάποιο αναλογικό synth. Και αν σώνει και καλά θέλουν κάποιο αναλογικό synth, πάλι δεν αγοράζουν Moog γιατί στην κατηγορία αυτή υπάρχουν ένα μύριο καλύτερες και φτηνότερες εναλλακτικές. Ένα synth είναι Best όταν τα specs & features του δικαιολογούν την όποια τιμή του, όχι το αντίθετο. Αν εγω αύριο βάλω σε αγγελία το πρώτο μου pc του 1988 (Olivetti PC1) στα €6,000, δεν θα μετατραπεί ως δια μαγείας σε "best PC".τους νοιαζει το best σκετο.
καθόμαστε μέσα και συζητάμε για τα Moog και τα Boog (oι Moog κλώνοι της Behringer, για όσους δεν ξέρουν τι είναι τα Boog?).
Ναι βρε συ, αλλά ειναι το μπιφορ και το άφτερ. Σου λέει δηλαδή, εχεις κάνει το κωλοχανείο με τα καλώδια που άμα τα ανοίξεις φτάνουν στο φεγγάρι, οκ. Ένα γουρούνι λασπωμένο.Και μετα απο ολα αυτα, μιλανε οι τρελοι για το καλωδιο απο τη μπριζα στον ενισχυτη, και απο τον ενισχυτη στα ηχεια. Ρε δε μαμιωμαστε λεω εγω;