- Πόντοι
- 198
Καλά, τώρα σοβαρά μιλάς;marian90 είπε:1.ε για να ρωτάω πάει να πει πως δεν εχουν βγαλει αρα δεν έχω αργήσει
2.το ενα δεν αναιρεί το αλλο, δηλ εσυ δεν εχεις γνωρισει ανθρώπους που θελουν να γινουν καλυτεροι σε κάτι αλλα δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να το κανουν;
Δηλαδη εσενα σου πηγε αμεσως στο μυαλο οτι θελω μασημενη τροφη ετσι; όχι το οτι εχω παρει και μετα απο 4-5 μερες το σηκωνουν και ειναι απότομοι; ειπε κανεις οτι ειναι δουλεια των μελών; εχεις επισης την επιλογη να μην απαντησεις!
ο ρόλος του φορουμ θεωρω πως ειναι να βοηθαει ο ενας τον αλλο (αν θελει) με γνωσεις και πληροφοριες που εχει...
Έρχεσαι στο θρεντ που, τυγχαίνει να έχω φτιάξει ο ίδιος, με τόσες πληροφορίες για τις υποτορφίες (σωστές ή λάθος, αφού έχει 2-3 χρόνια που το έκανα το θρεντ) και μου την λες για τον ρόλο το φόρουμ? Σκέψου το λίγο.
Όσο για το Νο. 1 αφού έχω να μιλήσω κάποια χρόνια με το ΙΚΥ ή τα άλλα ιδρύματα μπορεί να έχεις δίκιο (ειδικά για τις εξετάσεις)... Αν ξέρεις κάτι, καλό θα ήταν να το γράψεις. Δεδομένου ότι μέχρι τώρα θα έπρεπε να σε έχει δεχτεί κάποιο ίδρυμα του εξωτερικού φαντάζομαι ότι και οι υποτροφίες θα έπρεπε να έχουν κανονιστεί. :-/ λέω τώρα...
Για το Νο. 2, αφού εμφανίστηκες ρωτώντας για κλάψιμο, κλπ, τι περιμένεις ακριβώς να σου απαντήσουμε; Ειδικά με δεδομένο ότι ως αυτή τη στιγμή που γράφω δεν είχα ιδέα για το ότι δεν υπάρχουν πλέον εξετάσεις στο ΙΚΥ.
Τέλος, εγώ πήρα την υποτροφία το 2002, άρα 11 χρόνια πριν, που η αίτηση ΔΕΝ είχε υποκειμενικά στοιχεία, ή δεν έπαιζαν σπουδαίο ρόλο (αφού υπήρχαν οι εξετάσεις). Αν βρεθεί κάποιος πρόσφατος υπότροφος, μακάρι να σου απαντήσει.
Πάντως, από λογική πλευρά αν το δεις, υπάρχει η περίπτωση να το πάρουν όπως το πήρα κι εγώ: Δε σπουδάζεις επειδή κλάφτηκες, αλλά επειδή το αξίζεις... Αν παίζει ρόλο το τι θα γράψεις στην αίτηση, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βρεις μια λεπτή ισορροπία στο να ενημερώσεις ότι δεν έχεις χρήματα για να σπουδάσεις, αλλά αξίζεις την ευκαιρία αυτή... νομίζω...
EDIT: για να σου τη σπάσω λιγάκι ακόμη, έτσι γιατί έχω λίγο χρόνο και τέλος πάντων αποφάσισες ότι αυτό κάνω εδώ. Έχεις 6 ποστ, ΟΛΑ στο ίδιο θρεντ, ΟΛΑ με ερωτήσεις και μου αραδιάζεις το παραπάνω; Έλεος...