- Πόντοι
- 16
Χαχαχχαχαχαχα@Zestair πολύ καλό!!!
Νικόλα έχεις PM... Μην γίνω Καΐλας σε δημόσιο χώρο...
Νικόλα έχεις PM... Μην γίνω Καΐλας σε δημόσιο χώρο...
Είναι δεσμευτικο δηλαδη να γυρίσεις Ελλάδα;Για Βουδούρη ισχύει αρχικά το εξής:
Δεν μπορείς να πάρεις υποτροφία και από το Ωνάσσειο και από τη Βουδούρη γιατί είναι ένα κοινό ταμείο.
Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι όπως είπες και εσύ, όλα τα ιδρύματα περιμένουν ότι θα τελειώσεις και θα γυρίσεις να δουλέψεις στην Ελλάδα.
Για τα ΠΑΝΤΑ πέφτει μέσον. Και για τα πάντα υπάρχει ελπίδα. Εδώ εγώ πήρα υποτροφία από το ΙΚΥ χωρίς μέσο και ξέρω άλλους δύο που έκαναν το ίδιο... Και πέφτει τρελό μέσο στο ΙΚΥ... Άρα ελπίδα υπάρχει.marian90 είπε:Παιδιά για το ιδρυμα Ωναση ακουω οτι πεφτει μέσον για το Λιλιαν Βουδουρη ισχυει το ίδιο?
Ναι μεν αλλά...Eίναι δεσμευτικο δηλαδη να γυρίσεις Ελλάδα;
Δεσμευτικό υπο ποία έννοια; Αρνητικά δε νομίζω δεδομένου ότι όλοι κάνουν παντού αιτήσεις, γιατι άλλωστε να μην κάνει κανείς παντού; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις όλες σου τις ελπίδες ΜΟΝΟ σε ένα μέρος...Επίσης στις αιτήσεις έχουν κουτακι που λέει εχεις κανει κ αλλου αιτηση για υποτροφία;αυτο είναι δεσμευτικο;δηλ μετραει ρνητικά αν έχεις κάνει;
Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό, και αν δεν έχουμε πείρα από πρώτο χέρι εννοείται πως δεν έχει αξία να τα ισοπεδώνουμε όλα εκ των προτέρων. Και σίγουρα δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για να δοκιμάσει κάποιος.marian90 είπε:Παιδιά για το ιδρυμα Ωναση ακουω οτι πεφτει μέσον για το Λιλιαν Βουδουρη ισχυει το ίδιο?
Όχι απαραίτητα, πχ. το IKY το ζητούσε στο συμβόλαιό του, αλλά δεν το τσεκάρουν. Αλλά πρέπει να ρωτήσεις τα ιδρύματα που ανέφερες για την επίσημη εκδοχή (με τηλέφωνο).Είναι δεσμευτικο δηλαδη να γυρίσεις Ελλάδα;
Θέλουν να μάθουν για να δουν αν έχεις εξασφαλίσει και άλλη πηγή χρηματοδότησης. Ορισμένοι ίσως να θέτουν ως όρο να μην αποδεχθείς άλλη εκτός από την δική τους όταν οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα γιατί ουσιαστικά είναι ένα όχι και τόσο δίκαιο πλεονέκτημα έναντι κάποιου άλλου που του παίρνεις την πολυπόθητη θέση και βασίζεται μόνο στη μια υποτροφία, ενώ εσύ πχ. έχεις πετύχει δυο. Έχω βρεθεί σε τέτοια θέση όρου υποτροφίας ουκ ολίγες φορές, και βασικά είναι σωστό, αν και δεν ξέρω ποια μέθοδο έχουν να μάθουν αν έχεις καταφέρει πάνω από μια. Μην το θεωρείς τόσο απίθανο όμως τα ιδρύματα να διασταυρώνουν τα στοιχεία τους (ειδικά στο εξωτερικό), οπότε πρόσεξε.Επίσης στις αιτήσεις έχουν κουτακι που λέει εχεις κανει κ αλλου αιτηση για υποτροφία;αυτο είναι δεσμευτικο;δηλ μετραει ρνητικά αν έχεις κάνει;
Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Και φυσικά να μου κάνεις ερωτήσεις...jacob26 είπε:Φιλε Νικολα μιας που το εχεις ψαξει αρκετα το θεμα , να σου κανω καποιες ερωτησεις ?
Εχω εχω διπλωμα στην κλασσικη κιθαρα ( 10 και πρωτο βραβειο , δεν ξερω αν παιζει ρολο ) και τωρα τελειωνω και το πτυχιο αρμονιας .
Ενω ειμαι και σε ΑΕΙ , ασχετο με τη μουσικη το οποιο δεν εχω τελειωσει ακομα (μπορει και ποτε ... ) , δεν εχω εχω ακαδημαικη κατοχυρωση αυτων που εχω κανει στη μουσικη .
Αυτό έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο και την χώρα που θα διαλέξεις!Υπαρχουν υποτροφιες που να δεχονται το διπλωμα του ωδειου σαν προπτυχιακο τιτλο και να σε βαζουν σε master τμηματα του εξωτερικου ? Η αυτο εχει να κανει με τη σχολη που θες να πας ?
ΟΧΙ!Πρωτα βρισκεις τη σχολη και δινεις εξετασεις εκει και σε δεχονται και μετα κανεις αιτηση για υποτροφια ?
Γενικά και πάλι, μάλλον ναι.Τελος γινεται να δεχτουν σαν προπτυχιακο το διπλωμα του ωδειου και να κανεις master πχ στη jazz κιθαρα η και αυτο εχει να κανει με τη σχολη ?
Μου φαίνεται σα να ρωτάς όλη την αίτηση λιγο λίγο...marian90 είπε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!αν κάποιος έχει πάρει υποτροφία από το ίδρυμα Ωνάση ή το Λιλιαν ΒΟυδουρη αν μπορεί ας στειλει ένα πμ, αλλιως αν ξερετε κάποιον και μπορώ να έρθω σε επικοινωνία θα το εκτιμούσα
γενικα πάντως σχετικά με τις αιτησεις για υποτροφία, ξέρετε αν είναι λόγος αποκλεισμού αν η μία συστατικη επιστολή (είναι μεν υπογεγραμένη) αλλα δεν είναι σε κλειστό υπογεγραμμένο φάκελο;