- Πόντοι
- 4,208
Τώρα το χόντρυνες. Τους ντράμερ δεν θα τους πιάνεις στο στόμα σου! ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΜΕΡ! ?Αννα και Δέσποινα, τέλος, τραγουδούν και ερμηνεύουν (whatever) καλύτερα από τον Ringo Star, τον Don Henley και τον Levon Helm, για νσ πάμε και σε συναδέλφους σου ντράμερ!
και ούτε ξέρετε πού μένω ....
???????η Πάολα που ούτως ή άλλως έχει εξαιρετική λαϊκή φωνή, έλαμψε όταν τόλμησε να ξέφυγε απ' αυτά που την καθιέρωσαν και να αγγίξει τα "ιερά και όσια".
Δεν θα με δώσει στεγνά ο Γιώργης ρε. Είναι φίλος.Σε ένα λεπτό θα ξέρω.
Κάτσε να πάρω τηλέφωνο τον gvour που ξέρει που μένουνε όλοι.
Χαίρομαι που σας διασκέδασα αγαπητέ Φώτη. (αλλά τα εννοώ, και εσύ ακόμα και να ήξερες που μένω δεν θα έκανες 500 χλμ. μόνο και μόνο για να με πετροβολήσεις, ε; )Νά'σαι καλά βρε Χάρη που μού'φερες το γέλιο ξανά στο χειλάκι μου μετά από πολύυυυ καιρό!
Χάρη μου τυγχάνω ειρηνιστής..... Εντάξει κάποιες στιγμές (όπως με τα "ιερά και όσια..." ) μπορεί να "ξεφύγω"....Χαίρομαι που σας διασκέδασα αγαπητέ Φώτη. (αλλά τα εννοώ, και εσύ ακόμα και να ήξερες που μένω δεν θα έκανες 500 χλμ. μόνο και μόνο για να με πετροβολήσεις, ε; )
Τώρα αν είναι καλή δεν ξέρω
το φραζαρισμα της είναι θέμα γούστου... εμένα κάποιες φορές μου αρέσει κάποιες άλλες όχι...
Στην Ελλάδα,
όποιος δεν μπορεί να τραγουδήσει.....
....."ερμηνεύει".
Εμένα μου φαίνεται πολλές φορές υπερβολική η ερμηνεία της (μια και γι' αυτό μιλάμε).
και είναι και ένας από τους δέκα καλύτερους τραγουδιστές ever στην Ελλάδα....
μια και γι' αυτό μιλάμε
Τον έχω ακούσει "αρκετά" τον Αδαμαντίδη, και μπορώ να πω ότι η ερμηνεία του είναι καταπληκτική.
Μπορεί δηλαδή να πάρει ένα μέτριο τραγούδι, και να το κάνει σούπερ.
Άσχετο με την φωνή του αυτό.