Υπερβολές άσχετων

• Thread starter Thread starter Dr. No
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K
Αννα και Δέσποινα, τέλος, τραγουδούν και ερμηνεύουν (whatever) καλύτερα από τον Ringo Star, τον Don Henley και τον Levon Helm, για νσ πάμε και σε συναδέλφους σου ντράμερ!

Τώρα το χόντρυνες. Τους ντράμερ δεν θα τους πιάνεις στο στόμα σου! ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΜΕΡ! ?

Ειδικά εμάς που τραγουδάμε (μισό να σβήσω την φωτιά που έπεσε να με κάψει... εντάξει, την έσβησα).

Έλεγα λοιπόν ότι τους ντράμερ δεν θα τους πιάνετε στο στόμα σας. Και ξέχασες και τον Phil.  

Αναφορικά με την ερμηνευτική ικανότητα που ανέφεραν οι φίλοι @fusiongtr και @Superfunk , παίζει - χωρίς να παίρνω και όρκο - να φταίει και το ρεπερτόριο που επέλεξαν οι κοπελιές, το οποίο όπως και να το κάνουμε δεν είναι κι η καλύτερη πλατφόρμα για συγκλονιστικές ερμηνείες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάολα (και δεν μπορείτε να με πάρετε με τις πέτρες γιατί δεν υπάρχει κωδικός και ούτε ξέρετε πού μένω), ούτως ή άλλως εξαιρετική λαϊκή φωνή, που έλαμψε όταν τόλμησε να ξεφύγει απ' αυτά που την καθιέρωσαν και να αγγίξει τα "ιερά και όσια".

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
η Πάολα που ούτως ή άλλως έχει εξαιρετική λαϊκή φωνή, έλαμψε όταν τόλμησε να ξέφυγε απ' αυτά που την καθιέρωσαν και να αγγίξει τα "ιερά και όσια".
???????

Νά'σαι καλά βρε Χάρη που μού'φερες το γέλιο ξανά στο χειλάκι μου μετά από πολύυυυ καιρό!

Σε ένα λεπτό θα ξέρω.

Κάτσε να πάρω τηλέφωνο τον gvour που ξέρει που μένουνε όλοι.
Δεν θα με δώσει στεγνά ο Γιώργης ρε. Είναι φίλος.

Νά'σαι καλά βρε Χάρη που μού'φερες το γέλιο ξανά στο χειλάκι μου μετά από πολύυυυ καιρό!
Χαίρομαι που σας διασκέδασα αγαπητέ Φώτη. (αλλά τα εννοώ, και εσύ ακόμα και να ήξερες που μένω δεν θα έκανες 500 χλμ. μόνο και μόνο για να με πετροβολήσεις, ε; )

Χαίρομαι που σας διασκέδασα αγαπητέ Φώτη. (αλλά τα εννοώ, και εσύ ακόμα και να ήξερες που μένω δεν θα έκανες 500 χλμ. μόνο και μόνο για να με πετροβολήσεις, ε; )
 Χάρη μου τυγχάνω ειρηνιστής..... Εντάξει κάποιες στιγμές (όπως με τα "ιερά και όσια..." ) μπορεί να "ξεφύγω"....

Εγώ , πάντως , την χροιά της Παολα ( σε σημεία ) την γουστάρω πολύ . Τώρα αν είναι καλή δεν ξέρω , δεν έχω καμία γνώση φωνητικής για να κρίνω 

Τώρα αν είναι καλή δεν ξέρω

Πολύ καλή είναι τεχνικά και σε έκταση και σε σταθερότητα και τα γυρίσματα της είναι εξαιρετικά  ,τώρα το φραζαρισμα της είναι θέμα γούστου... εμένα κάποιες φορές μου αρέσει κάποιες άλλες όχι...σε ...κανονικά λαϊκά (όχι και καλά "έντεχνα" και σκυλοποπ) όταν είναι σε φόρμα είναι δύναμη.

Εδώ ας πούμε... επέζησε τραγουδώντας με το... θωρηκτό....δεν είναι και μικρό επίτευγμα.. 

το φραζαρισμα της είναι θέμα γούστου... εμένα κάποιες φορές μου αρέσει κάποιες άλλες όχι...

Εμένα μου φαίνεται πολλές φορές υπερβολική η ερμηνεία της (μια και γι' αυτό μιλάμε).

Κάποιες φορές μάλιστα, μου θυμίζει έντονα Αλεξίου (η ερμηνεία της).

Στο "Δημοσθένους λέξις" όμως έδωσε ρέστα.

Γενικά εδώ στην Ελλάδα υπάρχει έντονη η τάση της υπερβολής στην ερμηνεία, και όχι μόνο στο τραγούδι.

Ειδικά στο θέατρο, όταν βλέπω κάποια πράγματα τρελλαίνομαι.

Που είσαι ρε Χόρν, να τους πεις δυο φωνήεντα ....

Άντε να πετάξω και γω την πυροβολιά μου:

Στην Ελλάδα,

όποιος δεν μπορεί να τραγουδήσει.....

....."ερμηνεύει".

Εγώ δεν την έχω ξανακούσει την παοπλα, αυτό πού έχω να πω είναι ότι έχει επέμβει γιατρός στο πρόσωπο και το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, και δεν φαίνεται θέμα γιατρού, είναι τι του ζήτησαν...

edit

και όποιος δεν μπορεί αν ερμηνεύσει διασκεδάζει (τον κόσμο)

Πολυ την παω την Παολα, ειδικα οταν φορα τα κοντα φουστανακια.

Δεν αντεχω, ομως, με τιποτα το βιμπρατο της. Ειναι υπερβολικο και χωρις φυσικοτητα. Σαν να κανω στην κιθαρα βιμπρατο με εκταση 4 ημιτονια ειναι.

Στην Ελλάδα,

όποιος δεν μπορεί να τραγουδήσει.....

....."ερμηνεύει".

Παντού ισχύει αυτό, δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο.

Σχεδόν όλο το ροκ είναι ερμηνεία (φυσικά υπάρχουν και κάποια τέρατα), σε αντίθεση πχ με την σόουλ και την jazz.

Εμένα μου φαίνεται πολλές φορές υπερβολική η ερμηνεία της (μια και γι' αυτό μιλάμε).

Σαφώς.

Εδώ ας πούμε τα έκανε μαντάρα...θα μου πεις βέβαια "που πας μωρέ γυμνός στον λάκκο με τα &€#€#δαΧτυλα; " ?

Εδώ ίσα ίσα το ... διεκπεραίωσε ο κουμπάρος και είναι και ένας από τους δέκα καλύτερους τραγουδιστές ever στην Ελλάδα.... 

Εντάξει αυτό είναι το gypsy style το οποίο βασικά προέρχεται από τα ακούσματα της αλλά όντως δεν το ελέγχει πάντα.  

και είναι και ένας από τους δέκα καλύτερους τραγουδιστές ever στην Ελλάδα....

Τον έχω ακούσει "αρκετά" τον Αδαμαντίδη, και μπορώ να πω ότι η ερμηνεία του είναι καταπληκτική.

Μπορεί δηλαδή να πάρει ένα μέτριο τραγούδι, και να το κάνει σούπερ.

Άσχετο με την φωνή του αυτό.

μια και γι' αυτό μιλάμε

Περίπου για εμένα το phrasing δεν είναι μόνο ερμηνεία.... είναι και το πώς λες τις λέξεις...(ο απόλυτος και αξεπέραστος για εμένα σε αυτό είναι ο Σινάτρα)

Τον έχω ακούσει "αρκετά" τον Αδαμαντίδη, και μπορώ να πω ότι η ερμηνεία του είναι καταπληκτική.

Μπορεί δηλαδή να πάρει ένα μέτριο τραγούδι, και να το κάνει σούπερ.

Άσχετο με την φωνή του αυτό.

Αυτός είναι βαρέων βαρών...τα έχει όλα και συμφέρει... απλά στο συγκεκριμένο τραγούδι μοιραία τον συγκρίνεις με τον... Τιτανικό....και όπως ΟΛΟΙ οι Έλληνες τραγουδιστές... χάνει.... (γιατί απλά ο .... Τιτανικός ήταν... εξωγήινος.... ή τέλος πάντων όχι αυτού του κόσμου)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back