Σε ποιο κόμμα είναι αυτός?
?
η Δέσποινα καλή μόνο εντός έδρας ....
οποιο σαιτ και να διαβάσω, οποιο ραδιο, ακούω για αυτές τις μλκιες με τη Βίσση και τη Βανδη. ....
που να χα και tv.Ε κλείσε σάιτ και ραδιόφωνα που λένε παπαριές, και πάγαινε να δεις κανένα μπάτσελορ να ξεσκάσεις λίγο βρε αδερφέ .....
που να χα και tv.
Μην εκπλαγειτε μετά τα οικονομικά στριμοκωλιδια που έφαγε όλος αυτός ο κλάδος λόγω κορωνοιου μην τις δούμε και μαζί στο σανίδι με την πρώτη ευκαιρία....να βγουν τα σπασμένα...
μία λέξη έχω να σου πω: Dylan, Ozzy, Jagger, J. Rotten, Hetfield, Lou Reed κ.λπ.
......Nestoras, cigaret13 κ.τ.λ....!Αν ισχύει το πρώτο, μία λέξη έχω να σου πω: Dylan, Ozzy, Jagger, J. Rotten, Hetfield, Lou Reed.....
Δεν εχει σχέση αυτο που γράφεις. Εκείνοι περα από ιστορικές φιγούρες της σύγχρονης μουσικης (που μονο αστείο είναι να τους βάζουμε στην ίδια πρόταση με τις εν λογω διασκεδαστριες) έγραφαν τα τραγούδια τους κατα μονας ή με τις μπάντες τους. Ο Λου Ριντ δε θα εμενε στην ιστορία αν δεν είχε γράψει και ερμηνεύσει τα δικά του χαρακτηριστικά τραγούδια. Το ιδιο και ο Ντίλαν (εξού και το νομπελ λογοτεχνίας).Θα είχε ενδιαφέρον, ίσως, να μας έλεγες αν σε χαλάνε οι ερμηνευτικές/φωνητικές τους ικανότητες ή το μουσικό ύφος.
Αν ισχύει το πρώτο, μία λέξη έχω να σου πω: Dylan, Ozzy, Jagger, J. Rotten, Hetfield, Lou Reed κ.λπ.
Συμφωνώ. Αλλά ο OP και αρκετοί συνάδελφοι πιο πάνω αναφέρθηκαν στις ερμηνευτικές δυνατότητες της Βισσοβανδή (τι, δύο είναι; ).Για μενα, σε εναν καλλιτέχνη ειναι πιο σημαντικό οι επιλογές που κάνει πάρα αυτές καθεαυτες οι δυνατότητές του.
Έχω κολλήσει απ' τα Γερμανικά που έχουν τεράστιες σύνθετες λέξεις. Σαν τα μούτρα τους μας έκαναν ρε φίλε...Πω πω .... μεγάλη λέξη, 36 γράμματα έχει .....
ε εντάξει, σχολιασε το γεγονός ότι ειπώθηκε ότι είναι απ τις μεγαλύτερες φωνές κλπ. Τωρα περι ορέξεως ουδείς λόγος. Μόνο μη μας βομβαρδίζουν αλλο με τις παπαριες. ΦτάνειΣυμφωνώ. Αλλά ο OP αναφέρθηκε στις ερμηνευτικές δυνατότητες της Βισσοβανδή (τι, δύο είναι; ).
Αν μιλούσε για τις καλλιτεχνικές τους επιλογές, δεν θα σχολίαζα.
Όχι. Ο ΟΡ αναφέρθηκε στη Βανδή μόνο και στο σχόλιο του αρθρογράφου ότι είναι μια από τις κορυφαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες όλων των εποχών.Αλλά ο OP και αρκετοί συνάδελφοι πιο πάνω αναφέρθηκαν στις ερμηνευτικές δυνατότητες της Βισσοβανδή (τι, δύο είναι; ).
αμα ο αρθρογράφος είναι μέχρι 35 ετών και με περιορισμένες μουσικές αναφορές το δικαιολογώ. αλλιώς ισως τρολαρει.Όχι. Ο ΟΡ αναφέρθηκε στη Βανδή μόνο και στο σχόλιο του αρθρογράφου ότι είναι μια από τις κορυφαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες όλων των εποχών.
ΟΚ, ίσως να παρασύρθηκα λόγω της τροπής που πήρε η συζήτηση. Σόρυ.Όχι. Ο ΟΡ αναφέρθηκε στη Βανδή μόνο και στο σχόλιο του αρθρογράφου ότι είναι μια από τις κορυφαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες όλων των εποχών.