Υπερβολές άσχετων

• Thread starter Thread starter Dr. No
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
Σαν γυναίκα?
Η Δέσποινα Βανδή, με το πλούσιο παρελθόν της και τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει, προσπαθεί να παραμείνει επίκαιρη. Ως γυναίκα, όπως όλοι μας, βιώνει τη φυσική διαδικασία της γήρανσης. Κι εγώ, για παράδειγμα, δεν είμαι ο παιδαράς που ήμουν κάποτε, που είχα τις γυναίκες στα πόδια μου χωρίς να ξοδέψω δεκάρα, με αποτέλεσμα να παρατούν τους άντρες τους για μένα. Έχω σιτέψει, και η κατάσταση είναι διαφορετική τώρα.

Η ίδια, ως επαγγελματίας καλλιτέχνις, αγωνίζεται να παραμείνει ενεργή στον χώρο, ίσως περισσότερο από όσο αγωνίζομαι εγώ, καθώς προσπαθεί να ζήσει και να συντηρηθεί μέσα από την τέχνη της. Είχε κάνει μάλιστα και κάποιες κινήσεις που της κόστισαν πολύ και δεν της βγήκαν όπως θα ήθελε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αλλαγή του οικονομικού περιβάλλοντος, λόγω των λανθασμένων χειρισμών, των ψεμάτων του προτεκτορατικού κατεστημένου και της ανεπαρκούς αντιμετώπισης από τους Ευρωπαίους εταίρους.

Έτσι, η Δέσποινα Βανδή, ως γυναίκα καλλιτέχνις, προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον χρόνο. Κατά τη γνώμη μου, με βάση αυτά τα δεδομένα, τα καταφέρνει πολύ καλά και της εύχομαι κάθε χαρά και ευτυχία.

Το να μπαίνει κάποιος στα διάφορα φόρουμ ή σάητ και να γράφει ότι του κατέβει είναι ως ένα σημείο αποδεκτό γιατί αποδεχόμαστε ότι υπάρχει άγνοια και ασχετοσύνη στον κόσμο. Το να είσαι όμως δημοσιογράφος (?) ή το να γράφεις άρθρα σε σάητ θα έπρεπε να σε κάνει πιο προσεκτικό πριν αναρτήσεις την π@π@ρια σου.

Σύμφωνα με τον εν λόγω κύριο ή κυρία η Βανδή είναι μια από τις κορυφαίες ελληνίδες ερμηνεύτριες όλων των εποχών, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα ??

Προβολή συνημμένου 26987
Βάσει του κοινού που πάει στα μαγαζα
Και από τα λάθρο κλικ στο sysolin

Μετα από 30 χρόνια θα ακούγονται 2-3 κομμάτια της Βίσση και κανένα της Βανδή....τώρα που ακόμα γυρίζει και είναι και οι δύο εν ενεργεία τι να συγκρίνουμε;
Η μία είναι με διαφορά καλύτερη τραγουδίστρια και ορισμός της star και η άλλη μια πολύ καλή τραγουδίστρια για αυτό που κάνει.....τυχερή που η εποχή αναζητούσε ένα αντίβαρο για την Βίσση και έκανε αυτή αυτόν τον ρόλο.....
Στα συν της Βανδή ότι υπήρξε πιο relevant σε μια περίοδο που η Βίσση ήταν outdated και ο ποιοτικότερος πισινός της!!!!Ο κόσμος κάνει πολλές φορές το λάθος και ξεκινάει να τις συγκρίνει από την περίοδο που μπήκε η Βανδή στα πράγματα ξεχνώντας ότι η άλλη έιχε ήδη πει τα 2-3 κομμάτια που θα ακούγονται μετά από 30 χρόνια....

Πότε έγιναν όλα αυτά? Που ήμουν εγώ; Παίζει να παρακολουθούσα το Genie In a Bottle στο MTV και το MAD να μην το είχα στα σωμένα κανάλια...

H Βίσση είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαία τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια αλλά προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο τα κομμάτια καί το στυλ της Βανδή και μου άρεσε περισσότερο και η Βανδή. Θα έλεγα πως άμα δεν ήμουν σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα, δεσμευμένος δηλαδή, θα πήγαινα να σπάσω τον Μπισμπικη στο ξύλο και θα τη διεκδικούσα, έτσι για να σώσω έμφαση στην προτίμηση μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back