- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,918
Η Δέσποινα Βανδή, με το πλούσιο παρελθόν της και τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει, προσπαθεί να παραμείνει επίκαιρη. Ως γυναίκα, όπως όλοι μας, βιώνει τη φυσική διαδικασία της γήρανσης. Κι εγώ, για παράδειγμα, δεν είμαι ο παιδαράς που ήμουν κάποτε, που είχα τις γυναίκες στα πόδια μου χωρίς να ξοδέψω δεκάρα, με αποτέλεσμα να παρατούν τους άντρες τους για μένα. Έχω σιτέψει, και η κατάσταση είναι διαφορετική τώρα.Σαν γυναίκα?
Η ίδια, ως επαγγελματίας καλλιτέχνις, αγωνίζεται να παραμείνει ενεργή στον χώρο, ίσως περισσότερο από όσο αγωνίζομαι εγώ, καθώς προσπαθεί να ζήσει και να συντηρηθεί μέσα από την τέχνη της. Είχε κάνει μάλιστα και κάποιες κινήσεις που της κόστισαν πολύ και δεν της βγήκαν όπως θα ήθελε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αλλαγή του οικονομικού περιβάλλοντος, λόγω των λανθασμένων χειρισμών, των ψεμάτων του προτεκτορατικού κατεστημένου και της ανεπαρκούς αντιμετώπισης από τους Ευρωπαίους εταίρους.
Έτσι, η Δέσποινα Βανδή, ως γυναίκα καλλιτέχνις, προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον χρόνο. Κατά τη γνώμη μου, με βάση αυτά τα δεδομένα, τα καταφέρνει πολύ καλά και της εύχομαι κάθε χαρά και ευτυχία.