Υπερβολές άσχετων

• Thread starter Thread starter Dr. No
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K
1. είναι και το πώς λες τις λέξεις...

2. ο απόλυτος και αξεπέραστος για εμένα σε αυτό είναι ο Σινάτρα

1. Αυτό είναι μέσα στην ερμηνεία.

2. Δεν το συζητώ, είναι μια κατηγορία μόνος του.

Όσο για την Πίτσα που έγραψες πιο πάνω, τα έχει όλα.

Είναι από τις λίγες ΦΩΝΑΡΕΣ, που έγινε γνωστή για την ερμηνεία της και όχι για την φωνή της.

Αυτό τα λέει όλα.

Αυτό τα λέει όλα.

Αυτό νομίζω ισχύει για όλα τα όργανα...η τεχνική είναι... τεχνική κάποια στιγμή την κατακτάς αν στρώσεις κωλο (εντάξει αυτό στη φωνή δεν ισχύει,είτε έχεις, είτε δεν έχεις από τη φύση σου) ....από εκεί και μετά πρέπει κάποια στιγμή να ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ με το παίξιμο σου...ε αυτό είναι η ερμηνεία.....και ξεχωρίζει τους μουσικούς από τους οργανοπαίχτες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
H καλύτερη είναι η Μούσχουρη

Και ο άλλος που της τα γράφει, ο πως τον λένε. Ο Χατζηνάσιος?

Και αυτός μου αρέσει. Ξέρει.

Αυτό νομίζω ισχύει για όλα τα όργανα...η τεχνική είναι... τεχνική κάποια στιγμή την κατακτάς αν στρώσεις κωλο ....από εκεί και μετά πρέπει κάποια στιγμή να ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ με το παίξιμο σου...ε αυτό είναι η ερμηνεία.....και ξεχωρίζει τους μουσικούς από τους οργανοπαίχτες.

Αμήν!

EDIT: Βέβαια στην φωνή παίζουν ρόλο και τα γονίδια. 

Ότι και να κάνεις τεχνικά, Καζατζίδης και Τζένη Βάνου δεν γίνεσαι με τίποτα.

καλύτερη είναι η Μούσχουρη

Ναι για να συνοδεπΣει ένα ωραίο medium rare Steak au poivre σε κάποιο Παρισινό bistrot πίνοντας ένα δροσερο Pouilly-Fumé των 100 ευρώ και νοσταλγοντας τους... πΤωχούς στην ψωροκωσταινα καλή είναι...

Αλλιώς ούτε στο χειρότερο εχθρό μου ?? χίλιες φορές να μου τραγουδά η Δέσποινα το "Υποφέρω" σε χιπ χοπ βερσιόν ?

Ναι για να συνοδεπΣει ένα ωραίο medium rare Steak au poivre σε κάποιο Παρισινό bistrot πίνοντας ένα δροσερο Pouilly-Fumé των 100 ευρώ και νοσταλγοντας τους... πΤωχούς στην ψωροκωσταινα καλή είναι...

Αλλιώς ούτε στο χειρότερο εχθρό μου ?? χίλιες φορές να μου τραγουδά η Δέσποινα το "Υποφέρω" σε χιπ χοπ βερσιόν ?
Οχι,

Εγώ θέλω ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ και να γίνουν πραγματικότητα αυτά που λέει το ΜΕΡΑ 25

?

μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ?

για αυτή την γυναικάρα και φωνάρα λέει ο Άγιος . Με πέτυχε σε πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή η εμφάνιση , ακόμα την θυμάμαι ?

Πάντως , όσον αφορά τη Βίσση έκατσα και είδα από περιέργεια το σοου με την Βανδή και μόνο καλά λόγια έχω να πω για την πρώτη . Είναι 60 χρονών γυναίκα που έχει ζήσει αρκετά " ροκ " ζωή και όσο να ' ναι ξέρει που στέκεται πλέον και πως να κρύψει την φυσική φθορά του χρόνου . Μια χαρά ήταν και προσάρμοσε τα κομμάτια ακριβώς για αυτό που μπορεί .  Ή τουλαχ. εγώ που δεν ξέρω δεν βρίσκω τίποτα κακό να πω

Και μου θύμισε ότι έχει τραγουδήσει και ένα " Δεν θέλω να ξέρεις " στην καριέρα της 

Οπότε για φωνή και γνώσεις μουσικής δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα 

μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ?

για αυτή την γυναικάρα και φωνάρα λέει ο Άγιος . Με πέτυχε σε πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή η εμφάνιση , ακόμα την θυμάμαι ?
Δεν με έστειλε τυχαία σε σελίδα με γερμανικούς μπακλαβάδες, αυτό κάτι λέει.......
Αυτή η εμφάνιση ήταν μια κακιά στιγμή για την Μαντώ, θεωρώ ότι δεν έπρεπε να δείξει τα βυζγιά της με το σκεπτικό ότι πάει με την φωνή της αυτή γιατί μπορεί, σε αντίθεση με τις άλλες που αναφέρετε. Καριέρα στο εξωτερικό επίσης η μόνη που μπορούσε, αλλά δεν πήρε κομμάτια και δεν ξέρω τι χρειαζόταν να κάνει για να πάρει κομμάτια, μπορεί να σημαίνει κάτι για τον χαρακτήρα της. Όντως ωραία γυναίκα

Τρομερό κιουνεφε 

382063-415f7a2645022fbf717e52817f1f6fe9.jpg

Είπα να μή σχολιάσω καθώς δεν έχω κάτι σημαντικό να πώ.

Όμως...

Από προχθές που είδα αυτό το ποστ σου δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!

Τί αστείο που τό πόσταρες σε απάντηση στο κιουνεφέ!

Πού το βρήκες ρε άτιμε;...!

???

???

???

Είπα να μή σχολιάσω καθώς δεν έχω κάτι σημαντικό να πώ.

Όμως...

Από προχθές που είδα αυτό το ποστ σου δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!

Τί αστείο που τό πόσταρες σε απάντηση στο κιουνεφέ!

Πού το βρήκες ρε άτιμε;...!

???

???

???
Στην κιθαρα μου...

Τρομερό κιουνεφε και παγωτό για αλυσίδα αλλά σαν τον Ali Usta ΔΕΝ έχει

Αυτο δεν ειναι μαγνητης?

Φυσικά και είναι μαγνήτης ....... για τους καλοφαγάδες όμως.

Αμαν ρε φιλε, και ειπαμε να ξεκινησει με στοχους η καινουρια χρονια , να χασουμε κανα κιλο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back