- Πόντοι
- 4,208
1. την γνώρισα ως Ροδίτη (νομίζω και με άλλο μικρό που δεν θυμάμαι, πάντως όχι Δέσποινα)
2. ήταν σε ένα καλοκαιρινό σχήμα παραλία και έκανε γυναικείο λαϊκό ως τρίτο όνομα...
1. Μαρία μήπως?
2. Ποσειδώνιο?
1. την γνώρισα ως Ροδίτη (νομίζω και με άλλο μικρό που δεν θυμάμαι, πάντως όχι Δέσποινα)
2. ήταν σε ένα καλοκαιρινό σχήμα παραλία και έκανε γυναικείο λαϊκό ως τρίτο όνομα...
1. Μαρία μήπως?
2. Ποσειδώνιο?
Ποσειδώνιο
Εντάξει... ντροπήΑν ισχύει το πρώτο, μία λέξη έχω να σου πω: Dylan, Ozzy, Jagger, J. Rotten, Hetfield, Lou Reed κ.λπ.
Σιγά μη ντραπώ, σιγά μην κοκκινίσω επειδή είπα ότι η Βίσση έχει καλύτερη φωνή απ' τον Rotten, τον Dylan και τ' άλλα τα παιδιά.Εντάξει... ντροπή
Επίσης παίζει και καλύτερη κιθάρα. Κι αυτό πιθανότατα ισχύει.Σιγά μη ντραπώ, σιγά μην κοκκινίσω επειδή είπα ότι η Βίσση έχει καλύτερη φωνή απ' τον Rotten, τον Dylan και τ' άλλα τα παιδιά.
Σαν να έπρεπε να ντραπώ αν έλεγα πως η βαρύτητα λειτουργεί.
Καμία ιεροσυλία. Ψιλοτρολιά ίσως.Επίσης παίζει και καλύτερη κιθάρα. Κι αυτό πιθανότατα ισχύει.
Αν δεν καταλαβαίνεις όμως από μόνος σου την ιεροσυλία, και σε τι συνίσταται (δεν πήγαν όλοι αυτοί σε διαγωνισμό τραγουδιού) δεν γίνεται να στο εξηγήσει κάποιος!
Η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω απ' τις φωνητικές ικανότητες των δύο κυριών.
Σιγά μη ντραπώ, σιγά μην κοκκινίσω επειδή είπα ότι η Βίσση έχει καλύτερη φωνή απ' τον Rotten, τον Dylan και τ' άλλα τα παιδιά.
Σαν να έπρεπε να ντραπώ αν έλεγα πως η βαρύτητα λειτουργεί.
Δυστυχώς από όσο ξέρω στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ singer & vocalist για αυτό και χρησιμοποιω ενΓκλεζικους όρους.
Κοίτα το post πριν απ' το δικό σου. :classic_wink:
Σιγά την τρολιά, δεν σου κρύβω όμως ότι γέλασα γιατί ήταν σαν επιβεβαίωση του τίτλου του thread.Καμία ιεροσυλία. Ψιλοτρολιά ίσως.
Η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω απ' τις φωνητικές ικανότητες των δύο κυριών.
Όπως έγραψα και πιο πάνω, αν συζητούσαμε για καλλιτεχνική προσφορά, δεν θα σχολίαζα καν.
η "Αννούλα" πλέον τραγουδάει σαν την Μαρινέλλα και το Δεσποινάκι σαν την Αννούλα.
η ΕΚΤΑΣΗ της φωνής της Μαρινέλλας είναι beyond reach για όλες τις Ελληνίδες τραγουδίστριες
Το θέμα είναι οι ερμηνευτικές τους δυνατότητες (έτσι έλεγε το δημοσίευμα).
Όχι δηλαδή το πόσο καλά και σε τι επίπεδο μπορούν να τραγουδίσουν, αλλά το πόσο καλά μπορούν να ερμηνεύσουν αυτό που τραγουδάνε.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Μπορεί δηλαδή, κάποιος που δεν τραγουδάει καλά (αντικειμενικά) να ερμηνεύει κάτι (τραγουδώντας) με έναν τρόπο, που να έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα (μοναδικότητα, προσωπικότητα, χαρακτήρα, ταυτότητα, κλπ) που θα σε κάνουν να τον χαρακτηρίσεις καλό ερμηνευτή, χωρίς να είναι απαραίτητα κάτι το ιδιαίτερο σαν τραγουδιστής.
Έχει κάνει συμβόλαιο με το διάβολο, όπως απέδειξε και ο γιουτιούμπερ Βαλάντης από τη Βέροια