ΥouΤube Vs AdBlockers

• Thread starter Thread starter Πάνος Χελιδόνης
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K
Status
Not open for further replies.
Για να δούμε τί λένε κάποιοι χρήστες του εξωτερικού..

"So, YouTube, decided to stop playing an,................................................................................................................................................................................................................................................................................ anything with them. My self respect dictates that I abandon this ever-problematic platform and watch from a safe distance their downfall into a fascism-ridden decadence of their own making.."

Δικαιωματιστές του εξωτερικού, που πάντα έχουν δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις.

Που πετάνε την καραμέλα του φασισμού,όποτε δεν γίνεται το δικό τους.

Θα φύγει λέει από το youtube και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι...

Και υπ'όψιν, αυτό που παρέθεσα είναι απο τα πιό ευγενικά/συγκρατημένα που βρήκα.

Πάνο, ΓΑΜΑ τους, μιλάμε (και στο λέω με απόλυτη βεβαιότητα) ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ πως λειτουργεί το σύστημα των διαφημίσεων στο YouTube.

Εμπρός του youtube οι εξαρτημενοι
Των influencers σκλάβοι εμπρός-εμπρός
Το δίκιο απ' τον browser βγαίνει
Σα βροντή σαν κεραυνός

Φτάνουν πια της διαφημισης τα χρόνια
Τώρα εμείς οι χρηστες του youtube
Που ζούσαμε στην καταφρόνια
Θα γίνουμε το παν εμείς.

Στον web surfing Ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω! Να 'το, μας προσμένει
Στο browser το adblock plugin

CEOs, διαφημιστες, λεφταδες
Με πλάνα λόγια μας γελούν

Του web οι δούλοι κι οι ραγιάδες
Μοναχοί τους, θα σωθούν

Για να σπάσουμε τα δεσμά μας
Για να πάψει πια ο χρονος του skip να μετρα
Να νιώσουν πρέπει το adblock μας
Και του noad μας τη φωτιά

Στον web surfing Ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω! Να 'τo, μας προσμένει
Στο browser το adblock plug in.

Υπάρχει και αυτό εδώ:
https://odysee.com/
Είναι παρακμιακό αλλά αυτά έχει η εναλλακτική σκηνή

Στα ξένα φόρουμ που παρακολουθώ πάντως δεν έχω δει κανέναν να υπερασπίζεται τις αποφάσεις του youtube, μόνο εδώ στο noiz αυτή η κατανόηση προς το μονοπώλιο, καπιταλιστική χώρα βλέπεις ... Δεν έχω δει και δικαιωματίες όμως, απλά ανταλλαγή πληροφοριών για το πως να παρακάμψεις τα μέτρα του youtube, ήσυχα και ωραία, χωρίς  υπόβαθρο ιδεολογικό

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να πώ και κάτι άλλο που είδα πρόσφατα και ψιλοτρόμαξα, αλλά μπορεί να ξέρετε κάτι παραπάνω..

Έβλεπα ένα βίντεο και έλεγε σε ένα σημείο ο τύπος "feel free to subscribe" και όταν ακούστηκε η λέξη subscribe, ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το κουμπί του subscribe απο κάτω απέκτησε ιριδίζον περίγραμμα και γυάλιζε σαν να σου έλεγε "εδώ είμαι, πάτα με". Δε μπορεί λέω, πάντα γυάλιζε, απλώς δε το πρόσεξα και γυρίζω πίσω το βίντεο να τσεκάρω και ήταν απλό/σβηστό το περίγραμμα του κουμπιού και όντως, μόλις ακούστηκε η ίδια λέξη, άναψε και γυάλιζε! Ο ιδιοκτήτης του βίντεο το ορίζει αυτό; ή το γιουτούμπι; Γιατι αν το ορίζει το γιουτούμπι.. the plot thickens

Last edited:
Έβλεπα ένα βίντεο και έλεγε σε ένα σημείο ο τύπος "feel free to subscribe" και όταν ακούστηκε η λέξη subscribe, ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το κουμπί του subscribe απο κάτω απέκτησε ιριδίζον περίγραμμα και γυάλιζε....
image.png

Βαζεις ενα εναλλακτικο του youtube, και καπακι μιλας για μονοπωλιο.

Ελεος.

Το youtube, ειδικα οι youtubers που μοστραρουν τη σκατοφατσα τους με γελοιες αφορμες οπως την κυκλοφορια ενος μηχανηματος η την καταναλωση ενος σιχαμερου σαντουιτς η δεν ξερω τι αλλο, ειναι ο αποπατος του πλανητη.

Καμια διαθεση υπερασπισης.

Υπερασπιση, λατρεια και φανατισμος υπαρχει ΜΟΝΟ απο οσους τραβανε τα μαλλια τους επειδη δεν μπορουν να κοψουν τις διαφημισεις. Φαντασου ποσες ωρες περνανε εκει μεσα.

Για καθίστε καλά όλοι, γιατί σε λίγο το tik tok, θα ζητάει φωτοτυπία ταυτότητας και E1 για να ανεβάσεις βίντεο. :classic_tongue:

Για καθίστε καλά όλοι, γιατί σε λίγο το tik tok, θα ζητάει φωτοτυπία ταυτότητας και E1 για να ανεβάσεις βίντεο. :classic_tongue:

Μπα.

Θα σου δειχνει φωτογραφια, πληρη βιογραφικα στοιχεια, και βιντεο απο τη χθεσινη επισκεψη σου στην τουαλετα, και απλα θα σου ζηταει να πατησεις το ΟΚ.

Βαζεις ενα εναλλακτικο του youtube, και καπακι μιλας για μονοπωλιο.

Ελεος.
αυτά τα εναλλακτικά τα χρηματοδοτεί η google για να υπάρχουν ώστε να μην εμπίπτει στους νόμους για τα μονοπώλια

αυτά τα εναλλακτικά τα χρηματοδοτεί η google για να υπάρχουν ώστε να μην εμπίπτει στους νόμους για τα μονοπώλια

Διολου απιθανο.

Και η microsoft εσκασε φραγκα στην apple για να μην κλεισει και εχει προβλημα.

Το ολο θεμα ομως ειναι οτι οι χρηστες τους κανουν γιγαντες, ειτε με adblock ειτε χωρις.

Αν παψεις να μπαινεις εκει μεσα παει, εσβησαν και τα μονοπωλια, και οι φασισμοι, και ολα.

Αφου το βλεπεις για φασιστικο μονοπωλιο, αν εξακολουθεις να μπαινεις εκει μεσα, ειτε με adblock ειτε χωρις, το στηριζεις.

Εγω λεω οτι στηριζεις μια εταιρια.

Εσυ λες οτι στηριζεις ενα φασιστικο μονοπωλιο. Τι το λες λοιπον και δεν ΤΗΝ κανεις.

Μαλακίες

(σιγά μη κάτσω να γράφω πάλι επιχειρήματα, για να έχει κάτι να συζητά ο cos_dr)
πες τα επιχειρήματά σου σε οποιοδήποτε θέμα.

Αν είναι ισχυρά και βρίσκεις πολλούς σύμφωνους είτε το δηλώνουν είτε όχι, ο cos_dr ότι και να συζητήσει πάνω σε αυτά θα αποδομείται.

Μίλα ελεύθερα, εξηγήστε τον κόσμο εσείς που τον φτιάχνετε και όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν.

Και τον δέχονται όπως είναι και κάνουν και ότι τους λέει στο τέλος?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Πείτε τον μηχανισμό κέρδους των διαφημίσεων, ίσως το καταλάβουν περισσότεροι και αυξήσει τις συνδρομές το youtube, εγώ λέω ρε @trolley να σε προσλάβουν και να σε βάλουν να κάνεις podcast να τα εξηγείς, εκτός και αν δεν το χρειάζονται γιατί βασίζονται σε εσένα και αυτοί και το netflix, στους ορθολογιστές σαν εσένα και ξέρουν πως θα τα πιάσουν τα λεφτά τους με αυτά που έκαναν, εγώ και οι υπόλοιποι είμαστε λίγοι που αμφισβητούμε τις πρακτικές τους και δεν είμαστε στο target group , αδιαφορούν αν θα πληρώσουμε τελικά για να μας βγάλουν τους περιορισμούς και να αποκτήσουμε όλη την εμπειρία στα υπέροχα προϊόντα τους?

Αμ το άλλο, σε ένα φορουμ τεχνολογίας να αμφισβητούμε πρακτικές εταιρειών και τις αξιώσεις συνδρομών ανά περίπτωση................

Που ακούστηκε αυτό. ?

Μόνο εμείς ρε συ, έχεις δίκιο.

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάμνουν πορτοκάλια". Στο Youtube έχω ένα κανάλι (BlackBlofeld) εδώ και 11 χρόνια και έχω ανεβάσει καμιά 500ριά βίντεο απ'τη δισκοθήκη μου, κυρίως κομμάτια που τουλάχιστον την μέρα που ανέβηκαν δεν υπήρχαν στο youtube. Όταν έχω προβλήματα με το copyright σε κάποια κομμάτια πάω και τα ανεβάζω στο Vimeo. Εκεί απ'ότι έχω καταλάβει δεν κάνουν έλεγχο copyright, ούτε παίζουν διαφημίσεις. Ο free χώρος βέβαια είναι πολύ μικρός για συνεχή ανέβασμα, αλλά η εναλλακτική υπάρχει τέλος πάντων, και αν το youtube το παρατραβήξει με το θέμα που συζητάμε προβλέπω "μετανάστευση" χρηστών.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάμνουν πορτοκάλια". Στο Youtube έχω ένα κανάλι (BlackBlofeld) εδώ και 11 χρόνια και έχω ανεβάσει καμιά 500ριά βίντεο απ'τη δισκοθήκη μου, κυρίως κομμάτια που τουλάχιστον την μέρα που ανέβηκαν δεν υπήρχαν στο youtube. Όταν έχω προβλήματα με το copyright σε κάποια κομμάτια, πάω και τα αναβάζω στο Vimeo. Εκεί απ'ότι έχω καταλάβει δεν κάνουν έλεγχο copyright, ούτε παίζουν διαφημίσεις. Ο free χώρος βέβαια είναι πολύ μικρός για συνεχή ανέβασμα, αλλά η εναλλακτική υπάρχει τέλος πάντων, και αν το youtube το παρατραβήξει με το θέμα που συζητάμε προβλέπω "μετανάστευση" χρηστών.
Για να συντονίζονταν εκατομμύρια χρήστες και να τους λέγανε ή αποσύρετε τη συνδρομή ή κλείνουμε τον λογαριασμό μας Google να δούμε τι θα έκαναν άραγε. Θα κλείνανε "γιατί δεν βγαίνουν πια γιατί αυξήθηκε το κόστος" ή θα απέλυαν πέντε έξι που το σκέφτηκαν από το αρμόδιο τμήμα και μετά θα έγλυφαν πάλι @@ για να μην το κάνουν οι χρήστες.

΄Ένας στην Εlectronic Arts έτσι έπαθε με κάτι ανάλογο που έκανε μαγκιές

Αλλά είπαμε, πάει να γίνει τράπεζα και η GOOGLE και θα χρεώνει όπως οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ σε κάθε συναλλαγή που δεν δίνουν τόκο καταθέσεων αλλά δανείζουν με 2328482% και το αλλάζουν όποτε γουστάρουν.

Παλιά έβγαιναν, τώρα δεν βγαίνουν, ο πόλεμος, η κλιματική αλλαγή, ο πουτιν, η χαμάς, η πανδημία και η αντιμετώπισή της..................... εμ, λεφτά δώστε και σκεφτείτε τρόπους να βγάζετε περισσότερα για να τους τα ακουμπάτε όποτε ξυπνήσουν στραβά και αν δεν μπορείτε να βγάλετε λεφτά με τόση ανάπτυξη παραπάνω............. κάτι κάνετε λάθος?

Έχουν απάντηση οι πολυεθνικές για κάθε σας αντίδραση

εμ, λεφτά δώστε και σκεφτείτε τρόπους να βγάζετε περισσότερα για να τους τα ακουμπάτε όποτε ξυπνήσουν στραβά

Εναλλακτικα μπορεις να δεις διαφημισεις.

Ακομα και πειραματα κανε με τα adblock, αλλα τουλαχιστον μην κλαψουριζεις για φασιΖμο αν κανει και η google τα αντι- πειραματα της.

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάμνουν πορτοκάλια". Στο Youtube έχω ένα κανάλι (BlackBlofeld) εδώ και 11 χρόνια και έχω ανεβάσει καμιά 500ριά βίντεο απ'τη δισκοθήκη μου, κυρίως κομμάτια που τουλάχιστον την μέρα που ανέβηκαν δεν υπήρχαν στο youtube. Όταν έχω προβλήματα με το copyright σε κάποια κομμάτια πάω και τα ανεβάζω στο Vimeo. Εκεί απ'ότι έχω καταλάβει δεν κάνουν έλεγχο copyright, ούτε παίζουν διαφημίσεις. Ο free χώρος βέβαια είναι πολύ μικρός για συνεχή ανέβασμα, αλλά η εναλλακτική υπάρχει τέλος πάντων, και αν το youtube το παρατραβήξει με το θέμα που συζητάμε προβλέπω "μετανάστευση" χρηστών.

Αυτή είναι μία έντιμη πρόταση. Αν υπάρχει εναλλακτική λύση και θέλει κάποιος να την χρησιμοποιήσει ενάντια στην κερδοσκοπική προσέγγιση του YouTube, ευχαρίστως να την υποστηρίξουμε. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να αποτύχει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Για να συντονίζονταν εκατομμύρια χρήστες και να τους λέγανε ή αποσύρετε τη συνδρομή ή κλείνουμε τον λογαριασμό μας Google να δούμε τι θα έκαναν άραγε.

Μετά θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν, έτσι γίνεται συνήθως, σωστά;

Εναλλακτικα μπορεις να δεις διαφημισεις.

Ακομα και πειραματα κανε με τα adblock, αλλα τουλαχιστον μην κλαψουριζεις για φασιΖμο αν κανει και η google τα αντι- πειραματα της.
δεν κλαψουρίζω. Το δηλώνω για πολλές περιπτώσεις με την μεταφορική του έννοια. Η πρακτική αυτή έχει εφαρμογή και παραβιάζει πολλά πράγματα τα οποία για να μην τα γράφω υπάρχουν στο διαδίκτυο μας για μελέτη και προβληματισμό. Άμα δεν υπήρχαν θα τα έγραφα?

Εγώ δεν κλαψουρίζω ποτέ.

Δεν κάνω κανένα πείραμα, το adblock μου λειτουργεί κανονικά και νιώθω σύμφωνα με πολλά από τα παραπάνω στα οποία τοποθετήθηκα πως η google μου χρωστάει, δεν της χρωστάω και αν μου επιβάλλει συνδρομή την οποία καθόρισε αυθαίρετα ακόμα και στο αντίτιμό της, χωρίς διαβούλευση μάλιστα με τους χρήστες, εμάς που τη στηρίξαμε αλλά χρησιμοποιεί τέτοιες τιμωρητικές πρακτικές σε χρήστες τόσων ετών ................................. θα με χάσει αποδεικνύοντάς της πως δεν την φοβάμαι και δεν με είχε ποτέ.

Το ίδιο θα πάθει σύντομα και το netflix και πολλά άλλα όπως την παθαίνουν και οι εταιρείες παιχνιδιών.

Θα μείνουν μόνο "ορθολογιστές" να τις συντηρούν και να τις συνδράμουν?

η google μου χρωστάει, δεν της χρωστάω και αν μου επιβάλλει συνδρομή την οποία καθόρισε αυθαίρετα ακόμα και στο αντίτιμό της, χωρίς διαβούλευση μάλιστα με τους χρήστες, εμάς που τη στηρίξαμε αλλά χρησιμοποιεί τέτοιες τιμωρητικές πρακτικές σε χρήστες τόσων ετών ................................. θα με χάσει αποδεικνύοντάς της πως δεν την φοβάμαι και δεν με είχε ποτέ.

Πάει ο Nasdaq, γαμήθηκε.

Μετά θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν, έτσι γίνεται συνήθως, σωστά;
Πληρωσε το αντίτιμο εσύ που τα έχεις. Εγώ είμαι επαναστάτης και εκμεταλλεύομαι το adblock μέχρι να τους παρατήσω τελείως. Δυο σουβλάκια αξίζουν πολύ περισσότερο να φάω το μήνα από ότι το περιεχόμενο του ΚΑΝΑΠΕΟΣ που πλειοψηφικά διαθέτουν χαχαχαχαχαχχαχαχα?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back