- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Εγώ είμαι επαναστάτης και εκμεταλλεύομαι το adblock μέχρι να τους παρατήσω τελείως.
Στο βάραθρο και το Τόκυο. Αντέχει μόνο ο DAX, αλλά για πόσο ακόμη;
Εγώ είμαι επαναστάτης και εκμεταλλεύομαι το adblock μέχρι να τους παρατήσω τελείως.
άμα το κάνουν και άλλοι.Πάει ο Nasdaq, γαμήθηκε.
δεν ξέρω, εσυ κάνεις τις προβλέψεις ως ειδικός και αυθεντία στα οικονομικά, κοινωνικά θέματα και θέματα τις αγοράς.Στο βάραθρο και το Τόκυο. Αντέχει μόνο ο DAX, αλλά για πόσο ακόμη;
Aκόμα και γνώστες πληροφορικάριοι δεν μπορούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα της μάχης που δίδεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στο YT και το uBO κυρίως. Το αγαθό που πρέπει να προστατευτεί σε κάθε περίπτωση είναι η μη παρέμβαση στους υπολογιστές μας από την GoogleΩραία, ας πούμε λοιπόν οτι μέχρις ενός σημείου, ξέρουμε πάνω-κάτω τί θα συμβεί άμα τους περάσει του ΥΤ το δικό τους. Ξέρουμε όμως τί θα γίνει αμα δεν τους περάσει; Ή αυτή η πιθανότητα είναι τόσο εκτός συζητήσεως πιά;
σε πολλές περιπτώσεις βάζουν τέτοια μέτρα, βλέπουν πως πάει και μετά τα αποσύρουν. Τώρα είμαστε στη φάση που όλοι ζητάνε, στοκάρουν και δημιουργούν πληθωρισμό κόστους. Παγκόσμια αγορά -Trust - ανάλογη συμπεριφορά των μεγαλέμπορων. Είμαστε μαζί στις κρίσεις, χώρια στα κέρδη. ?Ωραία, ας πούμε λοιπόν οτι μέχρις ενός σημείου, ξέρουμε πάνω-κάτω τί θα συμβεί άμα τους περάσει του ΥΤ το δικό τους. Ξέρουμε όμως τί θα γίνει αμα δεν τους περάσει; Ή αυτή η πιθανότητα είναι τόσο εκτός συζητήσεως πιά;
Ο @trolley είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας ?Aκόμα και γνώστες πληροφορικάριοι δεν μπορούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα της μάχης που δίδεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στο YT και το uBO κυρίως. Το αγαθό που πρέπει να προστατευτεί σε κάθε περίπτωση είναι η μη παρέμβαση στους υπολογιστές μας από την Google
Έμαθα πως σε λίγο καιρό το youtube θα δίνει τη δυνατότητα δωρεάν τρίμηνης συνδρομής σε όσους κάνουν report χρήστες που χρησιμοποιούν adblock για να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις. Θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες το παράδειγμά για υπηρεσίες σαν του stremio. @trolley θα κάνεις report για να ξεβρωμίσει ο τόπος από ανορθολογιστές τσαμπατζήδες, να συμβάλλεις ακόμα πιο έμπρακτα στην δυτική οικονομία, πέραν δηλαδή των θέσφατών σου ?χαχαχχαχχαχα?
Δεν ξέρω.Τι, μόνο αυτό;
Έχω να ρουφιανέψω πράγμα...τώρα που ακρίβυνε και το λάδι....
Άλλωστε, όλος ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει τι κάνεις στις μέρες μας.
καλά, δεν μπορούμε τώρα να συγκριθούμε.Γνωρίζετε πιστεύω οτι σε κάποιες χώρες το ίντερνετ είναι δωρεάν, έτσι;
Ελάχιστα πράγματα είναι "δωρεάν" στη ζωή, και ένα από αυτά Δεν είναι το internet. Ακόμα και αν σε κάποιες χώρες υπάρχει free πρόσβαση σε αυτό μέσω κρατικών εταιρειών, οι πολίτες το έχουν πληρώσει ήδη απ'τη φορολογία τους.Γνωρίζετε πιστεύω οτι σε κάποιες χώρες το ίντερνετ είναι δωρεάν, έτσι;
Την οποία την σέβονται αυτοί που τη διαχειρίζονται. Αυτό είναι πατριωτισμός.φορολογία τους.
Δεν ξέρω πόσο και ποιοι τη σέβονται, αλλά τα "δωρεάν Παιδεία/Υγεία...internet" δεν υπάρχουν, ποτέ δεν υπήρχαν.Την οποία την σέβονται αυτοί που τη διαχειρίζονται. Αυτό είναι πατριωτισμός.
Ακριβώς. Έχουν προπληρώσει τα πάντα (Φινλανδία π.χ.) με λεφτά ονομαστικά, δλδ που δεν τα πήραν ποτέ στο χέρι και έτσι δεν έχουνε τον κάθε ξεφτίλα να τους ζητάει πανωπροίκια. Δηλαδή όσα λεφτά τους μένουν, είναι είτε για αποταμίευση είτε για πολυτέλεια. Δεν έχουνε να σκεφτούν Ρεύμα/Νερά/Τηλέφωνα/Ίντερνετ/ΕΝΦΙΑ κλπ. άρα σε σχέση με τα λεφτά που έχουν στο χέρι, είναι δωρεάν. Ενώ εδώ ε; Άλλη φάση εδώ..οι πολίτες το έχουν πληρώσει ήδη απ'τη φορολογία τους.
και αυτοί που το λένε πιστεύω, το δωρεάν το λένε μεταφορικά, εννοούν την πρόσβαση στην παιδεία και στην υγεία και την πρόνοια με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες και να μην συνδέεται η ποιότητα και η ποσότητα των σπουδών με την οικονομική ευρωστία και τον δανεισμό.Δεν ξέρω πόσο και ποιοι τη σέβονται, αλλά τα "δωρεάν Παιδεία/Υγεία...internet" δεν υπάρχουν, ποτέ δεν υπήρχαν.
Καλά, μην βάζεις και στοίχημα...?και αυτοί που το λένε πιστεύω, το δωρεάν το λένε μεταφορικά...
Δεν έχει σημασία τι λες και τι πιστεύεις.Καλά, μην βάζεις και στοίχημα...?