Πλήθρα, ίσα ίσα να πάει κάτω, και μετά αναλαμβάνουν τα ψάρια. Βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη.
Για αυτο, αφηστε τα adblock και πιαστε κανα μπλοκι, γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι.
Εμένα μου άρεσε το κλασσικό τσιμέντωμα.
Αυτό που βάζανε τα πόδια σου σε έναν κάδο τσιμέντο, και γινόσουνα σαν παίχτης σε ομάδα subbuteo.
Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος.Αλλη αληθεια ειναι οτι το tube εκανε φοβερη ζημια στους απανταχου καλλιτεχνες οσον αφορα τις εισπραξεις απο πωλησεις δισκων και cd ,απο εισητηρια συναυλιων.
@cos_dr Ειλικρινά ελπίζω ότι βγαίνει καμιά γκόμενα με αυτές τις (τι να τις πω τώρα...).
Είναι εκβιαστής κάποιος που θέτει συγκεκριμένους όρους για το προιον ΤΟΥ;Εντάξει, το παίρνω πίσω, δεν είναι ναζιστές.
Είναι μόνο εκβιαστές.
Αθώος ο κατηγορούμενος.
Είναι εκπληκτικό το πόσοι άνθρωποι(άσε δεν το γράφω, μή με βρούνε σε κανα ρέμα..)
Πηγε σελιδα 7 για να πιασουμε τις τελε, απαραδεκτο για πρακτορες.
Ρε σεις, πάτε να μου φάτε πάλι όλα τα ριάκσο της μέρας?
Ρε σεις, πάτε να μου φάτε πάλι όλα τα ριάκσο της μέρας?
Για δες μηπως υπαρχει κανα reactioncounterblock
επιβάλλουν συνδρομές ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΎΠΟΥ για να σου δώσουν πρόσβαση
που λέει ο λόγος.Α, ολα και ολα συντροφε.
Αν ηταν κομμουνιστικο το youtube, δε θα ειχε ουτε συνδρομη για προσβαση, ουτε φυσικα διαφημισεις.
Αμ πως.
Βεβαια απο την αλλη, τα μονα βιντεο που θα ειχε θα ηταν συνταγες για πληγουρι, τη χορωδια του κοκκινου στρατου να τραγουδαει καλινκα και τη βιογραφια του Λενιν σε 3.250 επεισοδια, αλλα ετσι ειναι, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
"So, YouTube, decided to stop playing any videos on my p.c. because I have an ad blocker installed on my browser. This is a completely anti-human policy. They are forcing me to either watch their ads, or buy their premium account, which are both encroachments of my right to have freedom of choice in both matters. I have the right to not watch ads in the internet if I choose to and I have the right to use their free service if I choose to. For the last 15 years or so, I've been doing both and there was never a problem with that. It seems that nowadays YouTube needs some extra money, so they devised this new extortion mechanism to get it. Of course, by doing so, they reduced themselves to petty amateurs, so from now on I don't want to have to do anything with them. My self respect dictates that I abandon this ever-problematic platform and watch from a safe distance their downfall into a fascism-ridden decadence of their own making.."
στο τελος θα λενε φασιστικα και τα κορδονια των παπουτσιων, που δεν αφηνουν ελευθερα τα ποδια μας και τα κρατανε δεσμια της καταπιεσης της σολας.