ΥouΤube Vs AdBlockers

• Thread starter Thread starter Πάνος Χελιδόνης
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K
Status
Not open for further replies.
Εννοειται οτι ο Πανος δεν ειναι ναζι.
Ούτε οι Ναζί ήτανε Ναζί, αν δεν το ξέρετε. Απλά ακολουθούσαν διαταγές.

????????

Το ζήτημα δεν είναι αυτό βέβαια, ούτε με ενδιαφέρει προσωπικά. Ναζί ήταν και ο Κάραγιαν, και τον ακούω κάθε μέρα.

Ας μην είμαστε όμως αμετροεπείς στο να συνδέουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει με - και καλά - πολιτικές δηλώσεις τέτοιου τύπου. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιοι και γιατί - στον καθημερινό δημόσιο λόγο - σπεύδουν σε τέτοιες φραστικές υπερβολές. Δεν ισχύουν, οπότε ας μην τις γράφουμε - απλό είναι.

Ενταξει Μανος !!Ολοι μας κατι θα κανουμε για να βρουμε καποια λυση.Οντως το internet  ειναι εργαλειο αλλα εχει γινει και τροπος ζωης σε δισεκατομυρια ανθρωπους με πολλα  κακα  (μιμησεις , μειωση της ενεργητικης σκεψης .δημιουργικης σκεψης κλπ) Εγω που ειμαι καποιας ηλικιας δεν ειμαι και φανατικος αλλα το χρησιμοποιω σε λογικα πλαισια .Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη που αξιζει να ασχοληθει κανεις και κυριως η αμεση επαφη με αλλους ανθρωπους που σου δινει την χαρα του υπαρχειν.

Πάντως το "ναζί" είναι το πιο εύκολο σχήμα λόγου για να καταδείξει κάποιος με υπερβολή μια πλεονάζουσα αυταρχικότητα. Θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για πνιγηρή αγάπη, η για κάποια πατρική και μητρική καταπίεση μέσω συναισθηματικού εκβιασμού, αλλά μπροστά στην παρομοίωση με ναζί, φραστικά είναι μπουρούχα. Και περνιέσαι και για παρτίκιουλας που λέει κι ο Φρήντομ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έρχεται η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Θα χρησιμοποιούν οι hacker τεχνολογία deep learning για να κλωνοποιούν το youtube και να το δίνουν δωρεάν στο λαό μέσω του νέου underground www που έρχεται.

Έρχονται πράγματα απίστευτα. Η επανάσταση θα ξεκινήσει από το διαδίκτυο που θα γίνει ελεύθερο.

Οι πολυεθνικές-δυνάστες του παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά με τους στημένους influencer και τους ΚΕΝ και τις BARBIE τους.

Έρχεται η ελευθερία από το χρήμα σε έναν κόσμο που δεν θα έχει σημαίες.

Όσο πιο πολύ σε χρεώνουν και σε ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ, τόσο πιο πολύ έχουν αποτύχει και ανησυχούν.χαχαχαχαχχαχαχα?

Πιο πιθανο ειναι να ξεκινησει την επανασταση η COCA COLA ? παρα το ιντερνετ ? Πιο στημενο και απο πριν ξεπουλημενο ? πραγμα απο το internet δεν υπαρχει ? Σε λιγο θα βριζεις ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ σου γιατι εκαψες το φαι και θα σου κοβει προστιμο για εξυβριση το κινητο ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ, και εσεις μιλατε για επανασταση;

Μέσα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τα ΑΣΧΕΤΑ ποστ κάποιων, επαναλαμβάνω ότι εγώ δε μίλησα για Ναζί (ο OP το έκανε), και ότι ισχύει πως μιλάμε για λίγα σεντ την ημέρα, για κάτι που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

@pericles Πολύ ανθρωπιά ρε φίλος, πολύ ευαισθησία. Ως γνωστόν, το ίντερνετ το φτιάξανε και το διοικούν ρομπότ.

@cos_dr Ειλικρινά ελπίζω ότι βγαίνει καμιά γκόμενα με αυτές τις (τι να τις πω τώρα...).

Σε λιγο θα βριζεις ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ σου γιατι εκαψες το φαι και θα σου κοβει προστιμο για εξυβριση το κινητο ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ, και εσεις μιλατε για επανασταση;
Τζων Σπάρταν ναουμ, τεμολίσιονμαν.

@cos_dr Ειλικρινά ελπίζω ότι βγαίνει καμιά γκόμενα με αυτές τις (τι να τις πω τώρα...).
Να τις πεις ελεύθερα.

Κατέρρευσε ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Πάνε οι συγκλίσεις, οι ελευθερίες του διαδικτύου, η θετική διαμόρφωση των τιμών μέσω του αυτορρυθμισμού της αγοράς και η εξάλειψη της εκμετάλλευσης.

Έτσι έγινε ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που έλεγες ότι μου έφτιαξες κάποτε, εσύ που φτιάχνεις τον κόσμο.

Σου παρουσιάζει τεχνολογιά 30 ετών του MONTAGE σαν καινούργια και στην πουλάει πανάκριβα και οι δημιουργοί και οι βιοποριστές μουσικής πεινάνε, μόνο εσύ θα κονομήσεις που θα το πάρεις ως επενδυτής να το βάλεις σε χώρο στούντιο να έρχονται τα πιτσιρίκια να φέρνουν την παρέα σου να σε πληρώνουν για να κάνουν ντέμο και να γίνουν διάσημοι, ΝΤΟΥΑ ΛΙΠΑ και ΤΣΙΛΙ ΠΕΠΕΡΣ.

Α ρε δυτικέ κόσμε που κατάντησες. ?

Θα χρεώνεις και τον αέρα που αναπνέουμε γιατί πώς αλλιώς θα βγεις και εσύ. ?

Τζων Σπάρταν ναουμ, τεμολίσιονμαν.
Τελικά με τα κοχύλια μάθαμε πως τα χρησιμοποιούν?

Οταν μπαινεις σε incognito mode ή private εχεις τα ιδια θεματα;

Γιατι ρε παιδια, να μαθαινουμε και εμεις κατι.

Ασε καλύτερα Χάρη, γιατί αν το συνεχίσουμε εδω, βλέπω να χρεώνουν στον Πάνο μέχρι και την Μικρασιατική καταστροφή assούμε...

Και επιτέλους το συμπερασμα βγήκε...

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!

?

Αν ειναι να πληρωνουμε σε οσα μας ζητανε καθε φορα την μαμησαμε

Κάντε συνομιλία τριγωνική ρε σεις, χωράνε κι άλλοι στα PM, δεν είναι ανάγκη να είναι ένας με έναν. Και τρεις και 4 μαζί γίνεται. Μόνο μην κουτσομπολεύετε.

Μόνο μην κουτσομπολεύετε.

Ααααα, αμανείναι να κουτσομπολέΨετε, βάλτε κι εμένα μέσα.

Να παίρνω μάτι δηλαδής.

Κάντε συνομιλία τριγωνική ρε σεις, χωράνε κι άλλοι στα PM, δεν είναι ανάγκη να είναι ένας με έναν. Και τρεις και 4 μαζί γίνεται. Μόνο μην κουτσομπολεύετε.

Αμ το είχα κατάλαβει Jojo...φύσαγές μονο τρομπονι assούμε.

PM παγτούζ?

Ααααα, αμανείναι να κουτσομπολέΨετε, βάλτε κι εμένα μέσα.

Να παίρνω μάτι δηλαδής.

Αμ και για σένα το ειχα καταλάβει, ματάκια-πατουσάκια...

PM παγτούζ?
Εεε εγώ θα σας τα λέω; Είμαι ένα παιδί αθώο, συνετό και τέτοια. Μη με κάνετε να φαίνομαι μπονηρός και πλουτονιούργος.

Για να το σοβαρέψουμε λιγο.

Απο μένα είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Οποιος έχει νευράκια, ξυδάκι, οποιος έχει τα θεματάκια του, ας τα λύσει αλλου. Γιόγκα, διαλογισμός, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή, δεν μπορώ να λύσω τα θέματα του καθενός αλλά δεν θα τα τρωω και στην μάπα.

Κρυφο σχολειό ΔΕΝ γουστάρω.

Αν μπορώ να βοηθήσω τον Πάνο, ή τουλάχιστον να το ψάξουμε λίγο παραπάνω (γιατι τι να κανουμε, για μένα και για κάποιους άλλους αυτά μονο μαλακιες δεν είναι, και μονο ο γρίφος με κάνει να γουστάρω πολυ) το συνεχιζουμε με PM και τελειωσε η υπόθεση.

Εναλλακτικα, ας μεταφερθει στο "DAW & Υπολογιστές" (που βασικά εκει θα επρεπε να είναι από την αρχή, δεν ανοιχτηκε για χαβαλέ το θρεντ εκτός και αν δεν μπορώ να αντιληφθω το χιουμορ του Πάνου), ας το "καθαρίσει" ένας moderator με Rolli και ας το πάρουμε από εκει που το αφήσαμε πάλι.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back