- Πόντοι
- 2,878
Corrected ?Εχει καταντήσει σκανδαλο. Ντρεπομαστε να πουμε οτι έχουμε 22 κιθαρες
Corrected ?Εχει καταντήσει σκανδαλο. Ντρεπομαστε να πουμε οτι έχουμε 22 κιθαρες
20 κιθάρες ο καθένας... Να βάλουν μου φαίνεται από τις 2 και πάνω, τέλος επιτήδευματος.Εχει καταντήσει σκανδαλο. Ντρεπομαστε να πουμε οτι έχουμε 2 κιθαρες
Νομίζεις....Ξέρω ότι βαριέται να κάθεται να τις μετρήσει όλες. Σαν το δημόσιο ένα πράμα…
Έχεις πάνω από μια γυναίκες??Νομίζεις....
Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας.
Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία
Καμία γυναίκα δεν είναι πιο έξυπνη από εμένα ? Έξυπνες όσο εγώ δέχομαι ότι υπάρχουν σίγουρα. Πιο πλούσιες ναι. Πθο έξυπνες, όχι. ?Νομίζεις....
Οι γυναίκες ειναι πιο εξυπνες απο μας.
Στο κατω κατω εχω μεγαλυτερη εμπειρία
Εγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! ?Έχεις πάνω από μια γυναίκες??
Εσύ μου φαίνεται ότι θα έκανες λαμπρή καριέρα στο ΥΠΕΘΟ - αφού πρώτα δεχθείς λίγες βελτιώσεις φυσικά. ?20 κιθάρες ο καθένας... Να βάλουν μου φαίνεται από τις 2 και πάνω, τέλοςεπιτήδευματοςκατοχής.
Σπαλιάρας > cos_dr > ΤατσοπουλοςΕγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! ?
Ποιος είναι αυτός ο κανάγιας ο cps_dr που ανταγωνίζεται τον Κωστάκη μας; ?Σπαλιάρας > cps_dr > Τατσοπουλος
40 χρονια γαμου συν 5 προσθετης εμπειριας.Έχεις πάνω από μια γυναίκες??
Εντάξει, που λέει ο λόγος. Δεν πρέπει να έχω περάσει τις τρεις χιλιάδες πεντακόσια σαράντα οκτώ. Βάλε και αυτές που έχω πάει με τη χούφτα ?Σπαλιάρας > cps_dr > Τατσοπουλος
Δεν ήξερα ότι ο μπασίστας των Kiss είναι μέλος του φόρουμ.Εγω εχω πάει με τρεις χιλιάδες εξακόσιες εβδομήντα τέσσερεις. Improvise this! ?
Η φρασεολογία μου άρεσε πιο πολύ απ' τον ήχο. Ξέρεις τι είναι αυτό που δεν μ'αρέσει στον ήχο σου. Κάτι περίεργες pinched ψηλές.att.WzYhnZARJkFaUyhbi_tIkyNSRXk6xIZhsBtHkCbyMBo.mp4 14.94 MB · 4 downloads
Σορρυ, in C minor εννοούσα …?
έχουν αυτό το χαρακτηριστικό οι μαγνήτες, κατι που έχω τονίσει και εγώ με τις ρυθμίσεις που έκανα. Πολύ λαμπερός ήχος, ίσως παραπάνω αποσο πρέπει, αλλά μου αρέσει. Τουλάχιστον έχω ξεφύγει από το ένρινο του παρελθόντος…Κάτι περίεργες pinched ψηλές.
Κατσε να ρθει και θα σου πω ?Μάλιστα... μάλιστα... ?
Μάλιστα... μάλιστα... ?
Για την κόκκινη strat μιλάμε ή έκανες καμία έκπληξη;
Όσοι με έχουν φιλενάδο στο fb ή στο insta, προφανώς έχουν αντιληφθεί ότι μου την έδωσε και τρέχω ένα φωτογραφικό project ?.
Ε το νέο αυτό αποκτημα του Γιώργου, όντως θα με δυσκολεύε (επειδή αναφέρθηκαν και τα φαντεζί χρώματα ? ).