- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
ωωωωωω. πολύ καλό, πολύ καλό phrasing, εξαιρετικός ήχος και αυτό το arpeggio στο 1.55 σου βγήκε τόσο natural................. Κέντημα. Βάι βάι Βάι, σαν τον Vai!!!?att.WzYhnZARJkFaUyhbi_tIkyNSRXk6xIZhsBtHkCbyMBo.mp4 14.94 MB · 1 download
Σορρυ, in C minor εννοούσα …?
ευχαριστώ Κώστα! Μ@λ@κιες παίζω αλλά ο ήχος βγήκε καλός.ωωωωωω. πολύ καλό, πολύ καλό phrasing, εξαιρετικός ήχος και αυτό το arpeggio στο 1.55 σου βγήκε τόσο natural................. Κέντημα. Βάι βάι Βάι, σαν τον Vai!!!?
Μπράβο!!!! Κι άλλο!!! Κι άλλο!!!
Ναι, είναι η τριτη και τελευταία. Την ήθελα την ΑΖ πολύ καιρό και εν τελεί αφού πούλησα κάμποσα όργανα, ήρθε και αυτό στα χέρια μου.Δώσε background. Καινούρια;
Εμένα μου άρεσε το παίξιμο. Δεν μου ακούστηκε τίποτα μαλακία. Διαφωνώ. Μου άρεσε πολύ.υχαριστώ Κώστα! Μ@λ@κιες παίζω αλλά ο ήχος βγήκε καλός.
Την παρέλαβα την μέρα που έφυγα για διακοπές και την πήρα μαζί μου. Κάναμε μαζι και ηλιοθεραπεία. Είχα έναν φορητό ενισχυτή και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήχο και το αίσθηση έχουν οι μαγνήτες.Την κιουρία που παίζεις την γνωρίζουμε ή είναι νέο "αμόρε";
Αυτό πρώτη φορά το ακούω ?με πήγε προς Gilmour μεριά.
Μάλιστα... μάλιστα... καλορίζικη. Και η κιουρία είναι η νο πόσο στη συλλογή;Την παρέλαβα την μέρα που έφυγα για διακοπές και την πήρα μαζί μου.
Βρίσκεσαι μόλις μια πίσω από τον you know who... ?
Μπροστά ήμουν (22 είχα) αλλά του παρέδωσα τα πρωτεία. Έχω πιο εξωτικά χρώματα όμως…Βρίσκεσαι μόλις μια πίσω από τον you know who... ?
Με λίγη προσπάθεια θα βγεις μπροστά ?
Από ενισχυτάς πώς τα πας; Έχεις και εκεί collection ή μπα;Μπροστά ήμουν (22 είχα) αλλά του παρέδωσα τα πρωτεία. Έχω πιο εξωτικά χρώματα όμως…
Και εκεί μεγάλο το νούμερο. Το κακο είναι, ότι σε αντίθεση με τις κιθάρες, τους ενισχυτές δεν τους ανοίγω σχεδόν καθόλου, εκτός από 1-2 μόνιμους.Από ενισχυτάς πώς τα πας; Έχεις και εκεί collection ή μπα;
Ρίξε κάνα κόκκαλο καμιά φορά να μας πεις τι έχεις κ εκεί όταν ευκαιρέσειςΚαι εκεί μεγάλο το νούμερο. Το κακο είναι, ότι σε αντίθεση με τις κιθάρες, τους ενισχυτές δεν τους ανοίγω σχεδόν καθόλου, εκτός από 1-2 μόνιμους.
2 θέσεις πίσω, γιατί έχω μια στον δρόμο που έρχεται (σε λίγο θα γίνουμε 22) , αλλά δεν είναι διαγωνισμός είναι ευγενής άμιλλα ?.Βρίσκεσαι μόλις μια πίσω από τον you know who... ?
Με λίγη προσπάθεια θα βγεις μπροστά ?
Οχι ρε.. μην το λες...Μου άρεσε - παίξιμο / ήχος- και με πήγε με τον τρόπο του προς Gilmour μεριά.
Μάλιστα... μάλιστα... ?2 θέσεις πίσω, γιατί έχω μια στον δρόμο που έρχεται (σε λίγο θα γίνουμε 22) , αλλά δεν είναι διαγωνισμός είναι ευγενής άμιλλα ?.
Μάλιστα... μάλιστα... ?Κάθε μια σου βγάζει ένα διαφορετικό στυλ στο παίξιμο....στη διάθεση.