Ήχος του Neil Young στο Guitar rig?

fusiongtr είπε:
Oh no.

There goes my brandy .... :'( ;D ;D ;D ;D
  Έλα εσύ Αλεξάνδρεια, που είναι και πιο κοντά στην Αθήνα απ'την Θεσ/νίκη (45 χιλιόμετρα...) και θα σού'χω Napoleon μπράντυ....Αρκεί να σκαμπάζεις από guitar rig.... ::) :-*

cigaret13 είπε:
  Έλα εσύ Αλεξάνδρεια, που είναι και πιο κοντά στην Αθήνα απ'την Θεσ/νίκη (45 χιλιόμετρα...) και θα σού'χω Napoleon μπράντυ....Αρκεί να σκαμπάζεις από guitar rig.... ::) :-*
ασε ρε, το είπα πρώτος....

έλα και συ

θα βγάλουμε και χαλβά σιμιγδαλένιο  ;D

dimsonic είπε:
θα βγάλουμε και χαλβά σιμιγδαλένιο  ;D
  Στράτε  από μένα ισχύει ακόμα το Napoleon.... ;) :D  τώρα εσύ εάν προτιμάς χαλβά, πάνε Θεσ/νίκη... ::) :P                   
        Edit:  Το μαμήσαμε ρε το θέμα μου....παλιόπαιδα >:( >:( >:(  8) ;D ;D ;D     

Παιδιά ευχαριστώ πολύ.

Αν ανέβω προς τα εκεί σίγουρα θα τα πούμε από κοντά. :)

cigaret13 είπε:
Λοιπόν κάτι έκανα.... 8) στα @ρχίδι@ μας ρε μακάκα.... Πήρα ένα μέρος από ένα παλιό μου κομμάτι, έκανα πολύυυυυ μικρές αλλαγές στις κιθάρες και βουαλά....  Μάλλον εδώ είμαι!
Strat είναι αυτή;  :o

Νομίζω ότι πέτυχες τον ήχο που ήθελες όσο καλύτερα γινόταν!

gvour είπε:
Παρα πολυ ωραιος ειναι ο ηχος,πραγματικα.
+

Για να βελτιωθεί κι από πλευράς ύφους, προσπάθησε να βγάλεις απ' το παίξιμο το στιγμιαίο muting που δημιουργεί τις μικρές παύσεις στις άρσεις.

Edit: Να σημειωθεί παρακαλώ ότι πόσταρα απάντηση στο σωστό θρεντ και όχι σε άσχετο.

Jazzjoker είπε:
Edit: Να σημειωθεί παρακαλώ ότι πόσταρα απάντηση στο σωστό θρεντ και όχι σε άσχετο.
;D ;D ;D

όπως είπαμε πιό πάνω, ο ήχος είναι πλέον πολύ καλός.

Εγώ θα τον ήθελα, λίγο πιό σκοτεινό, και δεν πρόσεξα, αν έχει κάποιο verb να περιοριστεί.

Νομίζω πρέπει να είναι ξερός γενικά.

Tamtam είπε:
Strat είναι αυτή;  :o

24155161.jpg

Παρα πολυ ωραιος ειναι ο ηχος,πραγματικα.
tumblr_m4wdwva8F11qapzt3.gif

Για να βελτιωθεί κι από πλευράς ύφους, προσπάθησε να βγάλεις απ' το παίξιμο το στιγμιαίο muting που δημιουργεί τις μικρές παύσεις στις άρσεις.
37737813.jpg
όπως είπαμε πιό πάνω, ο ήχος είναι πλέον πολύ καλός.

Εγώ θα τον ήθελα, λίγο πιό σκοτεινό, και δεν πρόσεξα, αν έχει κάποιο verb να περιοριστεί.

Νομίζω πρέπει να είναι ξερός γενικά.

know-your-rights.jpg

Thanks guys........ :D

Jazzjoker είπε:
από πλευράς ύφους,

Σίγουρα?

Γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι για το θρεντ με το ύφος. ;D ;D

Αλλά αν ισχύει, παρακαλώ να μην ξανασυμβεί.

Με αποδιοργανώνει ;D ;D ;D ;D ;D

Jazzjoker είπε:
Να σου πω την αληθεια ομως, οποτε ακουγοταν τετοιο strumming, θα ηξεραν ολοι ποιος παιζει κιθαρα. Λιγοι το κατορθωνουν αυτο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back