Ήχος του Neil Young στο Guitar rig?

cigaret13 είπε:
  Ναι βρε εντάξει, ξέρω πως παίζει ο Young (μ'αυτόν μεγάλωσα...), αλλά είπα ότι θέλω ""να γράψω ένα κομμάτι σε στυλ Neil Young"" όχι διασκευή ή κάτι τέτοιο....Όσο για το κλιπ, το έγραψα σε δυό λεπτά χωρίς πολλά πολλά, ότι θυμόμουν από το Hurricane....
Εντάξει φίλος δεν σε είπαμε και καμπούρη...  ;D ;D ;D

Μια αθώα παρατήρηση κάναμε... >:D

Τζιζας...  >:D

RayDTutto είπε:
Εντάξει φίλος δεν σε είπαμε και καμπούρη...  ;D ;D ;D

Μια αθώα παρατήρηση κάναμε... >:D

Τζιζας...  >:D
  Έ μα τώρα, θα μας πείτε κι εσείς μικρά παιδιά που μόλις βγήκατε στην κενωνία, πως παίζετε o Neil....?  ;D ;D ;D  Τζιζας, τι είναι....;  ???

cigaret13 είπε:
  Έ μα τώρα, θα μας πείτε κι εσείς μικρά παιδιά που μόλις βγήκατε στην κενωνία, πως παίζετε o Neil....?  ;D ;D ;D  Τζιζας, τι είναι....;  ???
Σόρρυ ξέχασα τον τόνο.

Τζίζας (έιτς Κράιστ)!

βασικά άλλαξε αυτόν τον καρσιλαμά που παίζει απο πίσω, μας αποπροασανατολίζει....  ;D

Λοιπόν κάτι έκανα.... 8) στα @ρχίδι@ μας ρε μακάκα.... Πήρα ένα μέρος από ένα παλιό μου κομμάτι, έκανα πολύυυυυ μικρές αλλαγές στις κιθάρες και βουαλά....  Μάλλον εδώ είμαι!

Neil_3.mp3

Attachments

Το ξέρω σας έπρηξα αλλά βοηθήστε έναν πτωχό του μουσικού εξοπλισμού να δει το φως το αληθινό!

Αρκετά έως πολύ καλός θα έλεγα.

Και το preset για όσους άρεσε ο ήχος...

Neil.jpeg

cigaret13 είπε:
Λοιπόν κάτι έκανα.... 8) στα @ρχίδι@ μας ρε μακάκα.... Πήρα ένα μέρος από ένα παλιό μου κομμάτι, έκανα πολύυυυυ μικρές αλλαγές στις κιθάρες και βουαλά....  Μάλλον εδώ είμαι!

παίζει ρε παιδιά ο Νηλ Γιανγκ με στρατοκάστερ ?

ωραίος!  :D

cigaret13 είπε:
ρε συ ωραίο αυτό το αργαλείο.

ψηφιακό είναι το?

τι κοστίζει ? μπας και αναθεωρήσουμε την εργαλειοθήκη μας ? ;)

dimsonic είπε:
ρε συ ωραίο αυτό το αργαλείο.

ψηφιακό είναι το?

τι κοστίζει ? μπας και αναθεωρήσουμε την εργαλειοθήκη μας ? ;)
Έχεις μείνει πίσω. Ψαξτο

cigaret13 είπε:
Eκει πανω δεξια διπλα στο 9% εχει ενα κουμπακι που γραφει HI. Πατησε το να δεις αν σου αρεσει πιο πολυ ο ηχος

cigaret13 είπε:
Έτσι από περιέργεια παίξε και λίγο με το treble booster αντί του skreamer, μια που έλεγε και ο Ηλίας πρίν για Rangemaster.

δεν αντέχω άλλα κουμπιά ρε παιδια.....
Καλά. Δοκίμαστο και ξανασυζητάμε.

dimsonic είπε:
μιλάμε τώρα για guitar rig ή amplitube?
Μποθ οβ δεμ. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back