Εν μέρει έχεις δίκιο αλλά όχι απόλυτα γιατί:Μια παρατηρηση.Αυτο που με τραβηξε να μπω σε αυτο το φορουμ ηταν το γεγονος οτι ολοι εδω μεσα εχουν παντα καλες προθεσεις και 8ελουν να βοηθουν συνανθρωπους μας που χρειαζονται καποια βοηθεια στον τομεα που λεγεται ηχος και μουσικη.Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο ανθρωπος χρειαζεται εναν ηχο.Αν καποιος ξερει να του πει που να τον βρει ας του το πει.Περαιτερω ομως σχολια προς τα μουσικα του γουστα και αυτα που θελει να παιξει νομιζω πως δεν βοηθανε την συζητηση και το φορουμ.Επισης το να προτεινεται σε καποιον να σαμπλαρει εναν ηχο οταν προφανως ο ανθρωπος αυτος για να ζηταει ετσι εναν ηχο ουτε σαμπλινγκ δεν ξερει τι παει να πει εμενα μου φαινεται λιγο εξυπναδα μια τετοια απαντηση.
Φιλικοτατα προς ολους τους μεχρι τωρα συνομιλιθεντες.
Υ.Γ Ουτε εμενα μου κανουν κουκου οι πυξ λαξ αλλα αυτο ειναι τοσο σημαντικο οσο το γεγονος οτι δεν μου αρεσει η φετα.Cheers
1) Ο φίλος μας έλαβε απαντήσεις.
2) Αυτό που ρώταγε ήταν απλό (ή καλύτερα απλοϊκό). Το κομμάτι είναι της πλάκας παικτικά, ο ήχος που ψάχνει είναι υπερ-απλός και οποιοσδήποτε με ένα synth της σειράς μπορεί να τον βρει (δεν λέω καν να τον φτιάξει) σε χρόνο dt. Είναι απόλυτα σίγουρο από την ερώτησή του ότι πέταξε την απορία χωρίς προηγουμένως να έχει επιχειρήσει να πετύχει αυτό τον ήχο με όσα μέσα διέθετε, απλά θέλησε να γλιτώσει κόπο και χρόνο και να πάρει την πληροφορία στο πιάτο. Δεν είναι κατακριτέο, είναι όμως "αντιδεοντολογικό" αν μπορώ να το πω έτσι. Ουσιαστικά, κι αυτός εξυπνάδα έκανε δηλαδή...
Φιλικά προς όλους... :wink: