Εφοσον βαζεις τους πυξ λαξ και τον χατζημιχαλη στο ιδιο καζανι με τους ΑCDC λυπαμαι...Τοτε εχεις δικιο τι να πω!ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ οπως λεει και το ασμα.Ενα κομματι για να θεωρηθει κομματι πρεπει να εχει κατι που να σε τραβαει' date='να σε ελκυσει,οχι να σε ξενερωνει που η εγχωρια μουσικη βγαζει σκουπιδια.Ρε φιλε ποσο κρατανε τα κομματια του χατχημιχαλη(4 μηνες) και ποτε θα σταματησεις να ακους ACDC(ποτε)?Αν ειναι ποτε δυνατον!!!![/quote']
Oχι, σε καμια περιπτωση δεν τους βαζω στο ιδιο καζανι, απλα και με 4 ακορντα μπορεις να βγαλεις διαμαντια. Το τι ποιοτητα τελικα εχουν οι πυξ-μπλιαξ(εχουν βγαλει και πολλα ομορφα τραγουδια παντως), δεν ειναι θεμα "ακορντων" αλλα της μουσικης αυτης καθεαυτης. Thats my point. :wink:
Σόρρυ που το συνεχίζω παίδες, ας μου επιτραπεί παρακαλώ όμως να πω και αυτό:μανταλάκιας αλλά έιδες ο μανταλάκιας στο Μεγαρο Μουσικής...
...
πάρε π.χ. τον Ρουβά που έχει πάρει την κατιούσα και κάνει ότι μπορεί για να κρατηθεί στην επικαιρότητα
To τι το παιζει ο ενας και τι το παιζει ο αλλος τι σχεση εχουν με μουσικη? Ημαρτον. Εχουμε μπερδεψει τις βουτσες με τις...τσατσαρες.Α' date=' επισης, δεν το ξερα οτι ενα κομματι για να θεωρηθει κομματι, πρεπει να εχει "παραπανω απο 4 συγχορδιες".(Αυτο πεστο στους ac/dc...αλλα ξεχασα, αλλο οι 4 συγχορδιες των μεν και αλλο των δε)
Κοιτα να δεις τι μαθαινουμε οσο μεγαλωνουμε.[/quote']
+10 ρε φιλε!!και στο κατω κατω οποιος εκφραζεται με τα κομματια που παιζει καλα κανει και γουσταρει!!ουτε με pink floyd τους συγκριναμε ουτε με κανεναν! 8O
Οι Scorpions (αν και δεν μου πολυαρεσουν) ελεγαν οτι πολλες φορες ειναι καλυτερα να παιζεις με 3 συχορδιες παρα με δεκα δακτυλα να χορευουν στην ταστιερα η στα πληκτρα.To τι το παιζει ο ενας και τι το παιζει ο αλλος τι σχεση εχουν με μουσικη? Ημαρτον. Εχουμε μπερδεψει τις βουτσες με τις...τσατσαρες.Α' date=' επισης, δεν το ξερα οτι ενα κομματι για να θεωρηθει κομματι, πρεπει να εχει "παραπανω απο 4 συγχορδιες".(Αυτο πεστο στους ac/dc...αλλα ξεχασα, αλλο οι 4 συγχορδιες των μεν και αλλο των δε)
+10 ρε φιλε!!και στο κατω κατω οποιος εκφραζεται με τα κομματια που παιζει καλα κανει και γουσταρει!!ουτε με pink floyd τους συγκριναμε ουτε με κανεναν! 8O
ετσι ειναι...και οι scorpions στη rock σκηνη δεν ειναι και το πολυτιμοτερο συγκροτημα απο μουσικης αποψης αλλα ειναι ιστορια!!βεβεα θα μου πεις τι συγκρινεις αλλα ενταξει...Οι Scorpions (αν και δεν μου πολυαρεσουν) ελεγαν οτι πολλες φορες ειναι καλυτερα να παιζεις με 3 συχορδιες παρα με δεκα δακτυλα να χορευουν στην ταστιερα η στα πληκτρα.To τι το παιζει ο ενας και τι το παιζει ο αλλος τι σχεση εχουν με μουσικη? Ημαρτον. Εχουμε μπερδεψει τις βουτσες με τις...τσατσαρες.Α' date=' επισης, δεν το ξερα οτι ενα κομματι για να θεωρηθει κομματι, πρεπει να εχει "παραπανω απο 4 συγχορδιες".(Αυτο πεστο στους ac/dc...αλλα ξεχασα, αλλο οι 4 συγχορδιες των μεν και αλλο των δε)
+10 ρε φιλε!!και στο κατω κατω οποιος εκφραζεται με τα κομματια που παιζει καλα κανει και γουσταρει!!ουτε με pink floyd τους συγκριναμε ουτε με κανεναν! 8OΠαντως ρε παιδια ενταξει ας μπει μια φραγη σ' αυτο το θεμα!!πολυ δεν το κουρασαμε? :roll:
Συνάδελφοι, συνάρρωστοί νομίζω ότι το λυσσάξατε το θέμα!!!!Γεια σας παιδια.Ξερετε κανα synth-preset καποιου synth που να αναπαραγει πιστα τον ηχο που ακουγεται στο "Μοναξια μου ολα" των Πυξ Λαξ;