• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

IBANEZάκιδες και μη, βοηθήστε

kostas80

Μέλος
Πόντοι
38
χαλόου  ;D

Έχω στην κατοχή μου 15 χρόνια αυτό το όργανο το οποίο έχει παίξει πολύ λίγο στα χέρια μου .

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν γνωρίζει την αξία της κιθάρας μου σήμερα και πόσο θα μπορούσε να πουληθεί ?

Αξίζει να την κρατήσω για λόγους σπανιότητας ?

Να πω ότι σκονίζεται τσάμπα καθώς δεν μου πάει στο χέρι με τίποτα το μανίκι της.

Ευχαριστώ .

dsc03405r.jpg

dsc03409o.jpg

dsc03408v.jpg

dsc03410w.jpg

ginargiros είπε:
Τιμή από ebay αν και δεν είναι πάντα ότι καλύτερο ως μέτρο σύγκρισης http://cgi.ebay.com/Ibanez-LS380-Lonestar-Dreadnought-Acoustic-Guitar-/150435811080
thanks φίλε μου αλλα είναι εντελώς διαφορετικό όργανο αυτό στο ebay.

H κιθάρα είναι ηλεκτρακουστική με λεπτό σκάφος και δεν έχω βρεί ακριβώς την ίδια πουθενά. :-\  made in japan βεβαίως

Κοίταξα και το Blue Book αλλά δεν την είχε. Για γράψε το μοντέλο γιατί από τη φωτό δε φαίνεται πολύ καλά.

πρέπει να είναι κατασκευής 1985-86 και το μοντέλο είναι LE 420 DV .

έχει κάνει και την εμφάνισή του ένα πρόμοιο μοντέλο εδώ  :P :

103.jpg

Καθαρή τιμή δεν πρόκειται να βρεις εύκολα.

Εδώ, http://www.ibanezcollectors.com/discus/messages/11/11448.html?1121758267 την κοστολογούν από 300€ εώς 500€.

Επειδή είναι ένα περίεργο όργανο, αν δεν το εκτιμήσει κάποιος μην περιμένεις να πιάσεις εύκολα καλά λεφτά.

είχα σκοπό κάποια στιγμή να τη βάλω κάνα 400ρι στις αγγελίες .

προς θεού δεν έχω την εντύπωση ότι θα βγάλω χρήμα απ'το πουθενά.

την αγόρασα απο το δάσκαλό μου το 1995 . 120.000 δρχ.

έλεγα μήπως είναι όπως η σπανιότητά της, ανεβάσει την τιμή στο μέλλον και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο αργότερα . ;) με πιάνς ? ..... αν είχα μια strat του 70 πχ θα ήξερα τι να περιμένω .... απο ibanez όμως δεν είμαι μέσα στα πράγματα  :-\

την αγόρασα απο το δάσκαλό μου το 1995 . 120.000 δρχ.έλεγα μήπως είναι όπως η σπανιότητά της, ανεβάσει την τιμή στο μέλλον και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο αργότερα .
δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να συμβει κατι τετοιο trust me.... :),300-400 euros θα ειναι ΠΟΛΥ καλα.

Δυστυχως δεν ειναι πλεον δημοφιλεις , αλλα καποιοι που ετυχε να τις εχουν παλια , οπως εγω τις συμπαθουν  :)

Κοιτα και τα μυνηματα σου μηπως σε ενδιαφερει κατι που σου εστειλα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back