• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ibanez SR300

JohnyX

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα και χρόνια πολλά φίλοι νοιζάδες !!! Όντας μερικά χρόνια κιθαρίστας,9 χρόνια για την ακρίβεια,και θέλοντας πάντα να παίξω μπάσο, ασχέτως που δεν το έκανα, είπα να ψάξω για να αγοράσω ένα μπασάκι αυτόν τον καιρό.Μετά απο μία έρευνα κατέληξα πως το sr300 της ibanez ίσως θα μου κάνει.Λίγα τα λεφτά,καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του ...

Ποιά είναι η άποψη σας για το μπασάκι αυτό ??  ;D ;D ;D

Το εχει ο αδερφός μου χρονια τωρα.

Απο τα καλύτερα ποιοτικα και ηχητικά στα λεφτά του.

Jasemeister είπε:
Το εχει ο αδερφός μου χρονια τωρα.

Απο τα καλύτερα ποιοτικα και ηχητικά στα λεφτά του.
+1

Αν θες "μοντερνο" μπασο σε αυτα τα λεφτα, ειναι υπερκομπλε.

παρεπιμτόντως ..

το EQ που έχει λειτουργεί μόνο με μπαταρία ?!?!

παρ'το με κλειστα ματια.και εγω κιθαριστας αλλα αγορασα περυσι το 305 (5χορδο) και ειναι πολυ καλο.πολυ ελαφρυ και ευελικτο.λεπτο και ευκολο μανικι.πολυ τιμιο οργανο.και με το eq κανεις πολλα πραγματα,αξιζει.αν το βρεις και μεταχειρισμενο θα το παρεις τσαμπα(οπως εγω)

μεταχειρισμένο λίγο δύσκολο να το βρω, όντας αριστερόχειρας.

Ευχαριστώ πάντως παιδιά !

Y.Γ. : Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για αρχή αλλά και με κάποιες τεχνίκες,ασκήσεις για να με βοηθήσουν ?

Γιατί καλό και το ίντερνετ,αλλά το βιβλίο καλύτερο πιστεύω ! 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τίμιο όργανο, αν και θα κοίταγα και τις σειρές Classic Vibe και Vintage Modified της Squier, για Jazz ή Precision για κάτι σε πιο κλασικό, λιγότερο μοντέρνο ήχο. Πολυ καλά όργανα για τα λεφτά τους.

sideFX είπε:
Τίμιο όργανο, αν και θα κοίταγα και τις σειρές Classic Vibe και Vintage Modified της Squier, για Jazz ή Precision για κάτι σε πιο κλασικό, λιγότερο μοντέρνο ήχο. Πολυ καλά όργανα για τα λεφτά τους.
έχω δοκιμάσει να παίξω με squier αλλά μου φάνηκε πολύ άβολο και ογκώδης όργανο ...

στο ibanez κατέληξα περισσότερο λόγο της κατασκευής !

Trending...

Νέα θέματα

Back