- Πόντοι
- 38
Καταρχάς μεγειές μου... Είναι το πρώτο μου καινούριο όργανο από τότε που ξεκίνησα να παίζω μουσική που κάνει πάνω από 300 ευρώ... Έχοντας κάνει την βλακεία να πουλήσω το 5χορδο "για να πάρω Fender" τριγύρναγα δεξιά και αριστερά χωρίς να βρω κάτι που να με εκφράζει... Εν τέλη αποφάσισα να κάνω μία σοβαρή έρευνα αγοράς και με ένα medium budget της τάξεως των 600-900 ευρώ να πάρω ένα όργανο που να με καλύπτει στα πάντα... Εν τέλη μετά από μεγάλη φαγομάρα στο Internet και 2-3 επισκέψεις κέντρο δοκιμάζοντας γύρω στα 15 όργανα (από κινέζικα μέχρι Αμερικάνικα) κατέληξα στο SR600... Το μπασάκι είναι κουκλί, έχει τα πάντα όλα και ήταν σχεδόν το φθηνότερο από αυτά που δοκίμασα (προς έκπληξή μου)... Στο παιχνίδι παίζανε το G&L L2000 tribute, Cort B4, Ibanez SR700, Ibanez BSB 670, Fender Jazz american deluxe (Μεταχείρα), Fender P bass (mexico), Epiphone SG bass... Εν τέλη λόγω εμφάνισης, ήχου ΚΑΙ τιμής (με αυτή τη σειρά) αγόρασα το SR600 που μου πήγε στα 600 ευρώ ολοκαίνουριο από Ελλάδα... (ναι ξέρω έδωσα 50 ευρώ παραπάνω από το thomann αλλά ήμουνα στον Τρίμη για 2 μέρες επί 3 ώρες τη μέρα και τον έπρηξα χωρίς να παραπονεθεί... γυφτιά να το πάρω από το Internet γιατί μετά που θα δοκιμάζω και που θα έχω την εγγύηση?) Στα του μπάσου τώρα... Έχει υπέροχο ΛΕΠΤΟ μπράτσο που με βολεύει απίστευτα.. Το σώμα είναι ash και το μπράτσο Jatoba/Βubinga... Μαγνήτες οι Bartolini MK1 με προενίσχυση EQB-IIIS από την Bartolini επίσης αν δεν κάνω λάθος... Πολύ παραμετροποιήσιμο και το EQ ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά... Το θέμα που υπήρχε στην φθηνή SR σειρά (μη Prestige δλδ) με την έλλειψη μεσαίων έχει εξαλειφθεί πλήρως καθώς πλέον υπάρχει mid frequency διακόπτης που το μετατρέπει άμεσα σε slap machine... Παραθέτω φωτογραφίες για οφθαλμόλουτρο και επανέρχομαι για κλιπάκια...