- Πόντοι
- 4,208
ναι αλλα το Κομο ειναι χωριο ενω το Βερολινο μια τεραστια πολη 3,5 εκατομμυριων με εκταση οσο η Αττικη...πολυ δυσκολο να βρεις τοσο μεγαλη,International ,multicultural και ΧΑΛΑΡΗ πολη....οπουδηποτε....ασε που με τα ΛΕΦΤΑ που θα ξοδεψεις σε ΜΙΑ μερα στο ΚΟΜΟ τη βγαζεις χαλαρα ΕΝΑ ΜΗΝΑ στο Βερολινο... ;DΕντάξει, κάνε μια βόλτα μέχρι το Κόμο που είναι λίγο πιο όμορφο.
True dat.fusiongtr είπε:My Dreamland.
And Provence too.
Ναι καλά, δεν σου φτάνει που θα παγώνει το κοκκαλάκι σου ακόμα και το καλοκαίρι, θα έχεις και τους βλάχους τους Νορβηγούς που θα μυρίζουν ψάρι. ;Dchris gti είπε:Εκεί σκοπεύω να αποσύρω το ταλαίπωρο (πλήν πανέμορφα γραμμωμένο) σαρκίο μου όταν πιάσω το Λόττο...ή σε κανά ψαροχώρι της Νορβηγίας πάνω απο κανά φιόρδ...ήμαναι κε αναπωφάσηστει ;D ;D
Sold.theoctapus είπε:Ναι καλά, δεν σου φτάνει που θα παγώνει το κοκκαλάκι σου ακόμα και το καλοκαίρι, θα έχεις και τους βλάχους τους Νορβηγούς που θα μυρίζουν ψάρι. ;D
τριχες ..ελα Βερολινο..ολα αυτα ειναι ΜΕΣΑ στην πολη και ετσι εχεις και city life αν βαρεθεις την πολυ πρασιναδα.... ;Dή σε κανά ψαροχώρι της Νορβηγίας πάνω απο κανά φιόρδ...ήμαναι κε αναπωφάσηστει
Εγώ και ο Antonioni διαφωνούμε σφόδρα. ;D ;D ;DSuperfunk είπε:σε σχεση με το Μιλάνο....,ασχημη πολη
Περίεργο, το γεγονός ότι είναι βόρειοι και όντως πιο "κλειστοί", μιας και είναι πιο κοντά στη Γερμανική ιδιοσυγκρασία, και δεν είναι οι "φωνακλάδες" ,"φασαριόζοι" του νότου, πίστευα ότι θα σου άρεσε. ;Dμε αντιπαθεστατους και κρυους κατοικους)
Τι στο καλό, μοναστηράκι πήγες? ;D ;D ;DLK είπε:Με ένα σίδερο 50's για τις ανάγκες ενός Photoshooting ;D ;D
Καλα,τι σχεση εχει μ'ολα αυτα η παικταρα ο Giancarlo Antognoni? ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Εγώ και ο Antonioni διαφωνούμε σφόδρα. ;D ;D ;D
Ο Michelangelo Antonioni φίλως διαφωνεί! ;D ;D ;Dgvour είπε:Καλα,τι σχεση εχει μ'ολα αυτα η παικταρα ο Giancarlo Antognoni? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ώπα! Κάτι καλό οσμίζομαι εδώ πέρα!!! ;Dfusiongtr είπε:Σένιαρε την κομματάρα σου!
LK είπε:Καρντάσι mustafank, όταν το άλλο το καρντάσι ο Σάκης λέει "έξω" εννοά στο εξωτερικό, όχι στο "Markiz" ;D ;D
(αν και η κουβέντα έχει πάει αλλού) κάνω τις βόλτες μου στο κέντρο, καιρό, τώρα (σαρανταρίζω, πλέον), οπότε γνωρίζω (πάνω-κάτω) τι παίζει στα εναλλακτικά στέκια, μπαράκια κτλ.Λακη το "εξω" δεν παει στα ξενα αλλα να κανει μια βολτα το βραδυ στο κεντρο της πολης γιατι για να πιστευει κατι τετοιο μαλλον δεν κυκλοφορει και πολυ στην πολη
Γέρασες κι εσύ και θα μας ζητάς σύνταξη ;D ;D ;Dmustafank είπε:(αν και η κουβέντα έχει πάει αλλού) κάνω τις βόλτες μου στο κέντρο, καιρό, τώρα (σαρανταρίζω, πλέον), οπότε γνωρίζω (πάνω-κάτω) τι παίζει στα εναλλακτικά στέκια, μπαράκια κτλ.