- Πόντοι
- 2,368
παντως ΜΠΑΝΤΕΣ δεν εχει στο Βερολινο ,οποτε μη σκας και πολυ.... ;Dπαρεπιπτόντως δεν έχω πάει στο Βερολίνο να ξέρω πως είναι και μάλλον για να το λες καλά θα είναι
παντως ΜΠΑΝΤΕΣ δεν εχει στο Βερολινο ,οποτε μη σκας και πολυ.... ;Dπαρεπιπτόντως δεν έχω πάει στο Βερολίνο να ξέρω πως είναι και μάλλον για να το λες καλά θα είναι
LK είπε:Εγώ είμαι του Μιλάνου
Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;DΌταν έρχεσαι σε μια πόλη χρόνια.. για εργασιακούς λόγους, αναγκάζεσαι να δεθείς..
Βλαδιβοστόκ πάς....???? ;Dfusiongtr είπε:Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D
Πιο κοντά δεν έχει τίποτα της προκοπής?sotiroubas είπε:Βλαδιβοστόκ πάς....???? ;D
Κάτσε να βρω για εμένα πρώτα. ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D
Όντως, όταν ήμουν εκεί, με κοιτούσαν σαν να ξεπήδησα από το vogue. ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ που θα δεις στο δρόμο, είναι σαν να ξεπήδησε από το vogue ;D ;D ;D
Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Έχω πάει δύο φορές Λάκη μου και ξέρω.
Σταμάτα να διαβάζεις vogue και θα ξανανιώσει ο εαυτός σου. Problem solved. Άσε που θα κάνεις και οικονομία. ;DLK είπε:Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Κοίτα να δεις, ξυπνούσα το πρωί, έτρωγα πεπόνι με προσούτο (καλοκαίρι ήταν), και αισθανόμουν κάπως.LK είπε:Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος; ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Σφάχτεν κορμίχτεννSuperfunk είπε:Φλωροι... ;D
Ελατε ρε στο Βερολινο να ξεαγχωθειτε
ρε φίλε μας κοροϊδεύεις?...Αυτό είναι σαν την απάτη από τη Νιγηρία ;D ;D Πές μας ότι παθαίνουν και ηλίαση 8)Superfunk είπε:Φλωροι... ;D
Απάτη από το Βερολίνο. ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:ρε φίλε μας κοροϊδεύεις?...Αυτό είναι σαν την απάτη από τη Νιγηρία
Σαν να δείχνεις σε ιδιοκτήτη Ferrari το κωλοφτιαγμένο σου Fiat και να του λές "Φλώρε, πάρε αμάξι να γουστάρεις".Superfunk είπε:Φλωροι... ;D
Εντάξει, κάνε μια βόλτα μέχρι το Κόμο που είναι λίγο πιο όμορφο.Superfunk είπε:το Μιλάνο....(το οποιο δεν μου αρεσει καθολου,ασχημη πολη με αντιπαθεστατους και κρυους κατοικους)
Superfunk είπε: