Η Θεσσαλονίκη από ψηλά

παρεπιπτόντως δεν έχω πάει στο Βερολίνο να ξέρω πως είναι και μάλλον για να το λες καλά θα είναι
παντως ΜΠΑΝΤΕΣ δεν εχει στο Βερολινο  ,οποτε μη σκας και πολυ.... ;D

LK είπε:
Εγώ είμαι του Μιλάνου
Όταν έρχεσαι σε μια πόλη χρόνια.. για εργασιακούς λόγους, αναγκάζεσαι να δεθείς..
Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Λάκηηηη, αν έχει και για μένα δουλειά στο Μιλάνο, έρχομαιιιιιιι. ;D ;D ;D ;D ;D
Κάτσε να βρω για εμένα πρώτα. ;D ;D ;D ;D

ΠΟΛΥ σκληρός ο ανταγωνισμός εκεί Στράτε μου.

Ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ που θα δεις στο δρόμο, είναι σαν να ξεπήδησε από το vogue  ;D ;D ;D

LK είπε:
Ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ που θα δεις στο δρόμο, είναι σαν να ξεπήδησε από το vogue  ;D ;D ;D
Όντως, όταν ήμουν εκεί, με κοιτούσαν σαν να ξεπήδησα από το vogue. ;D ;D ;D ;D ;D

Έχω πάει δύο φορές Λάκη μου και ξέρω. ;)

fusiongtr είπε:
Έχω πάει δύο φορές Λάκη μου και ξέρω. ;)
Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος;  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Τότες πες μου, αισθάνθηκες ποτέ ξανά ...ΤΟΣΟ πτωχός και ΤΟΣΟ άσχημος;  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Σταμάτα να διαβάζεις vogue και θα ξανανιώσει ο εαυτός σου. Problem solved. Άσε που θα κάνεις και οικονομία. ;D

LK είπε:
Κοίτα να δεις, ξυπνούσα το πρωί, έτρωγα πεπόνι με προσούτο (καλοκαίρι ήταν), και αισθανόμουν κάπως.

Αλλά όταν βρέθηκα έξω από το Duomo .... μπήκα μέσα να γλιτώσω! ;D ;D ;D ;D ;D

@

theoctapus & fusiongtr

;D ;D ;D ;D

Φλωροι... ;D

Ελατε ρε στο Βερολινο να ξεαγχωθειτε

2012-07-20-strandbarmitte_s460.jpg

Ο Μπουτάρης την έφτιαξε ρε παιδιά τελικά την παραλία? η μας μπαστάκωσε κανένα τζαμί η κανένα μιναρέ και πέσουμε σε τπτ χανουμάκια, φαίνεται ότι παραείναι ευαίσθητος με τα θρησκευτικά ζητήματα των μουσουλμάνων.

Superfunk είπε:
Φλωροι... ;D

ρε φίλε μας κοροϊδεύεις?...Αυτό είναι σαν την απάτη από τη Νιγηρία ;D ;D Πές μας ότι παθαίνουν και ηλίαση 8) :D :D

marathon είπε:
ρε φίλε μας κοροϊδεύεις?...Αυτό είναι σαν την απάτη από τη Νιγηρία
Απάτη από το Βερολίνο. ;D ;D ;D ;D

Meine Tochter lebt in Berlin und hat einen Sonnenstich erlitten. Kaufen Sie Ihre Sonnencreme, und Ihnen andere 200 €. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Φλωροι... ;D

Σαν να δείχνεις σε ιδιοκτήτη Ferrari το κωλοφτιαγμένο σου Fiat και να του λές "Φλώρε, πάρε αμάξι να γουστάρεις".  :P

Άσε που το "τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία" δεν έχει χρήση εκεί. ;D

Κοιτα απο πλευρας αγχους και ρυθμων ζωης....το Βερολινο ειναι.....ΙΚΑΡΙΑ σε σχεση με την Αθηνα  ;D  (και ολες τις Ελληνικες πολεις)  και....Κάρπαθος  ;D σε σχεση με το Μιλάνο....(το οποιο δεν μου αρεσει καθολου,ασχημη πολη με αντιπαθεστατους και κρυους κατοικους)

Superfunk είπε:
το Μιλάνο....(το οποιο δεν μου αρεσει καθολου,ασχημη πολη με αντιπαθεστατους και κρυους κατοικους)
Εντάξει, κάνε μια βόλτα μέχρι το Κόμο που είναι λίγο πιο όμορφο. :)

img2B50.jpg

27005075.jpg

1.komo.jpg

Superfunk είπε:

Πολύ άσπρους τους βλέπω, είναι αυτοί που όταν έρχονται εδώ φοράνε ολόσωμες αντηλιακές μεμβράνες για να μην καούν?

Από Ιταλία Positano δαγκωτό (αν και είμαι biased λόγω μήνα του μέλιτος) και φυσικά Φλωρεντία/Τοσκάνη...

Συμφωνώ με Sf περί Μιλάνου...η επιτομή του φαίνεσθαι, aka "από έξω κούκλα από μέσα πανούκλα" (τα ίδια ακριβώς για Βενετία).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back