Το καλάθι μας καλέ, των νοικοκυραίων...Όχι βρε, το καλάθι που είπες ρώτησα αν ήταν τρίποντο.
Μην λες τέτοια θα φάμε τεχνική ποινή ασούμε.
Το καλάθι μας καλέ, των νοικοκυραίων...Όχι βρε, το καλάθι που είπες ρώτησα αν ήταν τρίποντο.
Μην λες τέτοια θα φάμε τεχνική ποινή ασούμε.
Το καλάθι μας καλέ, των νοικοκυραίων...
Πριν λίγο γυρίσαμε απ'το κέντρο υγείας με την γυναίκα μου. Κόλλησε για δεύτερη φορά covid 19....
Δεύτερη φορά και πολύ χειρότερα απ'την πρώτη. Εμετός, αδυναμία ομιλίας, 39 πυρετός που να πέφτει δύσκολα και πόνος σε όλο το σώμα.
Εγώ μια χαρά είμαι για την ώρα, αλλά φυσικά δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην συνάντηση.
Συγνώμη ρε παιδιά και ειδικά σε εσένα ρε Γιώργο και απ'εδώ!
Edit: Άσχετο-σχετικό.. το 1ο τεστ που της έκαναν βγήκε αρνητικό με αχνή όμως την γραμμούλα, το 2ο full θετικό....
Μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ τις ευχές σου γιατί εδώ και λίγη ώρα σαν με ενοχλεί ο λαιμός μου....Περαστικά στην κοπέλα βρε Φώτη μου.
Να της το πεις.
Μάλλον θα χρειαστώ κι εγώ τις ευχές σου γιατί εδώ και λίγη ώρα σαν με ενοχλεί ο λαιμός μου....
Εγώ δεν έχω ανάγκη, κακό σκυλί κ.τ.λ...... για την πόντια ανησυχώ.Όχι ρε γμτ.
Εγώ δεν έχω ανάγκη, κακό σκυλί ...
Όντως τότε είχα φουσκωτό "προστάτη", τώρα δεν έχω (σχεδόν)..Όσο έπινες τσιπουράκι δεν σε φοβόμουν, τα σκοτώνει τα μικρόβια.
Αλλά τώρα ... πρόσεχε.
φουσκωμένο...cigaret13 είπε:Όντως τότε είχα φουσκωτό "προστάτη", τώρα δεν έχω (σχεδόν)..