- Πόντοι
- 398
Πολύ ωραία η Θεσσαλονίκη.Εχει ωραία μπαράκια.
Έχω να πάω γύρω στα 20 χρόνια από τότε που ήμουν στρατιώτης στην Ξάνθη.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει πάντως εκεί στην πλατεία Εξαρχείων της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ ωραία.Είχε...
Φαντάζομαι μιλάς για την Ναβαρίνου..Έχω να πάω γύρω στα 20 χρόνια από τότε που ήμουν στρατιώτης στην Ξάνθη.Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει πάντως εκεί στην πλατεία Εξαρχείων της Θεσσαλονίκης ήταν πολύ ωραία.
Ναι δεν θυμόμουν το όνομα.Ηταν λίγο παρακμή αλλά είχε ωραία μπαράκια θυμάμαι.Φαντάζομαι μιλάς για την Ναβαρίνου..
Χάλια..
Ναι αυτό ήταν καλό. Πάντως από τότε που ήρθες ακόμα και οι γυναίκες ασχήμηναν..., μην σου πω και για τους άνδρες..Ναι δεν θυμόμουν το όνομα.Ηταν λίγο παρακμή αλλά είχε ωραία μπαράκια θυμάμαι.
Berlin
Δεν με ενδιαφέρουν οι άντρες πάντως οι γυναίκες ήταν τούμπανα!!Ναι αυτό ήταν καλό. Πάντως από τότε που ήρθες ακόμα και οι γυναίκες ασχήμηναν..., μην σου πω και για τους άνδρες..
Να μιλάς για τον εαυτό σου.... Χυμός ή καφές για μένα, απ'τον Ιούλιο έχω να πιω αλκοόλ!Θα την πιούμε την μπύρα και για σένα, Γιάννη.
απ'τον Ιούλιο έχω να πιω αλκοόλ!
Έ καλά αυτά δεν μετράνε, το κρασί χυμός σταφυλιού δεν είναι;Κι εγώ τώρα πια (μετά την κολπική μαρμαρυγή) είμαι στα τρία ποτήρια κρασί την ημέρα, και προσπαθώ να μείνω εκεί για την ώρα.
Έ καλά αυτά δεν μετράνε, το κρασί χυμός σταφυλιού δεν είναι;
Στο sex πάντως καλά πάμε, ακόμα......'κανας ζωντανός εδω μέσα;?
Τώρα θες να μαλώσουμε...;Γιατί, το τσίπουρο τι είναι ρε παλικάρι?
Στο sex πάντως καλά πάμε, ακόμα......
Τώρα θες να μαλώσουμε...;
Μπαααα, ας είναι καλά το καλάθι μας! Τζάμπα όλα λαίμαι!Με τέτοια ακρίβεια τσούζει ο κώλος όμως μετά.
Εάν εννοείς το sex έχω να βάλω τρίποντο εδώ και 10-12 χρόνια...Τρίποντο έβαλες?
Εάν εννοείς το sex έχω να βάλω τρίποντο εδώ και 10-12 χρόνια...