- Πόντοι
- 1,848
7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Καλά, αυτή δικαιολογείται, αλλά αυτός...Τρα-γι-κός!?
7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Παίζουν? Και γενικότερα δηλαδή, παίζουν? Γιατί συχνά πυκνά διαβάζω σε ξένα Μέσα πολλές γκρίνιες για "κονσέρβα" συναυλίες πολύ μεγάλων ονομάτων. Για την συγκεκριμένη πάντως δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου...Οι πληκτράδες της στην περιοδεία με τι αρμόνια να παίζουν άραγε?
Κονσέρβα παίζει πολύ ή και παίζουν πάνω στην κονσέρβα. Αλλά παίζουν κι όλας. Είναι αναλόγως προφανώς.Παίζουν? Και γενικότερα δηλαδή, παίζουν? Γιατί συχνά πυκνά διαβάζω σε ξένα Μέσα πολλές γκρίνιες για "κονσέρβα" συναυλίες πολύ μεγάλων ονομάτων. Για την συγκεκριμένη πάντως δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου...
Τι να παρει?Παίζουν? Και γενικότερα δηλαδή, παίζουν? Γιατί συχνά πυκνά διαβάζω σε ξένα Μέσα πολλές γκρίνιες για "κονσέρβα" συναυλίες πολύ μεγάλων ονομάτων. Για την συγκεκριμένη πάντως δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου...
Πως δεν παίζουν ρε συ. Συνήθως τάβλι και αγωνία πίσω στα καμαρίνια, περιμένοντας να αρχίσει το playback και να βγουν στη σκηνή...?Παίζουν? Και γενικότερα δηλαδή, παίζουν?
Τον Ίαν Κικοίλιαν πάντως ούτε για οδηγό στα φορτηγά της δεν θα τον έπαιρνε..........άσε με τώρα να δω τον αγώνα τραγικέ τύπε κάμπιας της ΚανήθουΚαλά, αυτή δικαιολογείται, αλλά αυτός...Τρα-γι-κός!?
Η αλήθεια είναι ότι με αυτά τα ονόματα οι μουσικοί είναι "αόρατοι".Τι να παρει?
Μπορει κανείς να καταλαβει σε τετοια ονοματα και υλικο αν ο χ πληκτράς παιζει η οχι?
Φαίνεται η μπαντα καθόλου?
Οκ, μια και μου το ζητάς ευγενικά...?άσε με τώρα να δω τον αγώνα
Μονο ο μακας εχει ονοματα που τα δειχνειΗ αλήθεια είναι ότι με αυτά τα ονόματα οι μουσικοί είναι "αόρατοι".
Η αλήθεια είναι ότι με αυτά τα ονόματα οι μουσικοί είναι "αόρατοι".
Θα μπορούσαμε με κάτι του στιλ: Ε, δε λέω καλά τραγουδάκια έγραψαν οι RS και οι Beatles, αλλά σαν το (βάλε ότι θες) της TS... γατάκια ? Όχι 10... 110!Κοίτα που τελικά θα φτάσουμε τις 10 σελίδες...Προβολή συνημμένου 46323
Αν δεν έκανε τόση ζέστη θα τσίγκλαγα λίγο τον Samy με τους RS και θα πηγαίναμε στις 100+ σελίδες πριν τις 5:00μμ, αλλά οι καιρικές συνθήκες βλέπεις δεν βοηθούν...?Θα μπορούσαμε με κάτι του στιλ: Ε, δε λέω καλά τραγουδάκια έγραψαν οι RS και οι Beatles, αλλά σαν το (βάλε ότι θες) της TS... γατάκια ? Όχι 10... 110!
25 λεπτά πριν, Grey είπε
Iσχύει.
Παράδειγμα.
Οι πιο πολλοί τον ξέρουν σαν κιθαρίστα της Pink...Έλα μου όμως που το παιδί γαζώνει.
Είναι ένα κορίτσι που αγωνίζεται σε έναν σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό μουσικό κόσμο όπου εκμεταλλευεται τους επαγγελματιες και πολλές φορές τους πληγώνει σωματικά και ψυχικά ανεξίτηλα. ??Πολλοί τον αντιπαθούν τον Τζάγκερ, για έναν απλό λόγο: αισθάνονται την βεβαιότητα πως παρ'ότι είναι άσχημος, θα τους έτρωγε στάνταρ την γκόμενα, όχι μόνο επειδή είναι δισεκατ/χος. Μην τον δείχνετε και δίπλα στην Swift, θα τον μισούν ακόμη περισσότερο.
@cos_dr Πλάκα έκανα ρε για την κοπέλα. Αποσύρω το "αστείο" αφού μάλιστα δεν έγινε αντιληπτό, mea culpa. Εννοείται ότι η μαμζέλ είναι μορφή.
ενταΞσι βαρεθηκε να τον ΤΑΠΩΝΟΥΝ (φωνητικα) τα ΤΕΡΑΤΑ και ειπε να ταπωσει ? και αυτος μια φορα καποιΑν (μια και ακομα και αΦτος εχει καλυτερη φωνη τεχνικα απο την Taylor ?)Σα δε ντρέπεται γερος ανθρωπος...