Η Taylor Swift είναι μεγαλύτερο όνομα από Beatles και Rolling Stones μαζί

Ακούω ανελλειπώς τις εκπομπές του εις το Διαδίκτυον
Χαρά στο κουράγιο σου...?

8 λεπτά πριν, Grey είπε

Any fucking way,δες αυτό για να πάρεις λίγο κλίμα...

Όπως το είπα, φλατ αλλά όχι ενοχλητική στα αυτιά. Τελειώνει το βίντεο και δεν θυμάσαι νότα. Οι fans της όμως φαντάζομαι θυμούνται (επικεντρώνονται στους) στίχους (όπως άλλωστε  η συντριπτική πλειονότητα των ακροατών), και αυτό είναι υπεραρκετό.

Άγιε... από πρότερη περίοδό της....τότε την γούσταρα περισσότερο...

Επίσης, σίγουρα έχει διάρκεια. Δεν ήταν πυροτέχνημα που έκανε δύο δίσκους και αυτό. Από ταλέντο δεν με εντυπωσιάζει, αλλά αν πουλάει, και πουλάει επί σειρά ετών κάνει κάτι καλά. 

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι παράτησε τον John Mayer. I mean, έλεος ρε παιδιά, κάντε καμία συνεργασία πρώτα να μείνει 

Τα τραγούδια της φαίνεται να είναι αποτέλεσμα συνταγής μέτριου σίγουρου φαγητού για την πείνα, φωνούλα που δεν φαλτσάρει (δεν μπορώ να βρω καλύτερη φιλοφρόνηση) και από εμφάνιση τυπική κουκλίτσα.

Τώρα αυτό το κατάλαβες από το 5λεπτο που πόσταρα;

Μπράβο αντίληψη...

Όπως το είπα, φλατ αλλά όχι ενοχλητική στα αυτιά. Τελειώνει το βίντεο και δεν θυμάσαι νότα. Οι fans της όμως φαντάζομαι θυμούνται (επικεντρώνονται στους) στίχους (όπως άλλωστε  η συντριπτική πλειονότητα των ακροατών), και αυτό είναι υπεραρκετό.

Έχω ακούσει γύρω στα 10 με 15 τραγούδια της.'Εχω παρακολουθήσει και στιγμιότυπα από συναυλίες της.Την έχω δει και σε κάποιες συνεντεύξεις της.

Από αυτά καταλαβαίνω ότι στο σύγχρονο σαβουρο-βασίλειο της pop,η Τaylor Swift λάμπει σαν το γκολ του Φώτη με τη Λανς.Είναι συνθέτης,στιχουργός,παραγωγός,με τεράστια φιλανθρωπική δράση και παραδόξως απόλυτα προσγειωμένη αναλογικά με το hype που τη συνοδεύει.

Ρε Άγιος...? 
Μη μου πεις για την εμφάνιση, είναι η επιρροή της Gaga στην ποπ κουλτούρα, δεν φταίω εγώ... σαν σύνθεση και σαν live φωνή πες ότι θέλεις, γούστα είναι αυτά

Μόλις ανακάλυψα ότι το κομμάτι αυτό δεν ήταν της Rihanna.? 
Sorry ρε Sia...?
Εεεεελα, καμία σχέση οι φωνές τους. Η Rihanna τσιρίζει, έχει πολύ μεσαία στη φωνή της, η Σία δεν έχει σκηνική παρουσία ή άλλα πιασάρικα, αλλά φωνή έχει 

Δεν κΣερο τΗ ινε αλλα αΦτο το ΠΡΑΜΑ δεν ακουγεται με την καμμια........δεν ειναι καν κακο, ειναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ μετριο (τουλαχιστον το πολυ κακο παρουσιαζει ενα καποιο ενδιαφερον....)

Μουσικα,αισθητικα και εμφανισιακα η TS μου θυμιζει παραβρασμενο φτηνο σπαγγετι (απο αΦτα που ινε πιο κιτρινοπορτοκαλι πριν το βρασιμο και απο μανταρινι)   με κετσαπ απο τα Lidl. 
Ο κοζμος δεν θέλει να ενοχλείται 

Μη μου πεις για την εμφάνιση, είναι η επιρροή της Gaga 
Ναι, αυτό το όργιο μού θύμισε και μένα.?

Φωνη καλή, και το τραγούδι όπως έγραψα πριν είχα την εντύπωση ότι το τραγούδαγε η Rihanna.? 

Έχει καλά σημεία δεν λέω, αλλά το κλιπ είναι μάπα. Αν μου πεις ότι το σκηνοθέτησε ο Λάνθιμος θα σε πιστέψω.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η Rhianna, η Swift, η Gaga, η Aguilera, η Pink, η Ariana Grande και αλλες ειναι ανώτερες καλλιτεχνικά και παραγωγικά από όλους τους νεκρούς και ζωντανούς νεκρούς θρύλους μαζί. Και έβγαλαν τη μουσική 20 χρόνια τώρα, από την  περιθωριοποιηση. Έφεραν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ στη μουσική. ??❤️❤️

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back