- Πόντοι
- 1,848
Γι αυτό έχει τα χάλια που έχει...?Έφεραν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ στη μουσική. ??![]()
Γι αυτό έχει τα χάλια που έχει...?Έφεραν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ στη μουσική. ??![]()
Έφαγες το "εμπορικά" και άρχισαν οι γέροντες να το ρίχνουν στην... τέχνη ? Δεν σου ρίχνω ευθύνη. Εξάλλου είναι ο "απαραίτητος" τίτλος για να πάει το νήμα καμμιά 100αρα σελίδες- μιλώντας καθαρά δημοσιογραφικά (και "εμπορικα")Επειδή όπως το γράφεις αφήνεις να εννοηθεί ότι ευθύνομαι εγώ για το προβοκατόρικο του πράγματος, να υπενθυμίσω ότι απλά έκανα μετάφραση των λεγομένων του Elliot. Και επειδή είσαι δημοσιογράφος καταλαβαίνεις τι και πως.
Εγώ δε συμφωνώ. Εγώ τα βλέπω μια χαρά τα πράγματα.Γι αυτό έχει τα χάλια που έχει...?
Mέχρι 10 το κόβω και ανΕξάλλου είναι ο "απαραίτητος" τίτλος για να πάει το νήμα καμμιά 100αρα σελίδες
Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα μπορει κοσμος που δινει 5 ευρω το μηνα ή καθολου για να ακουει τα τραγουδια της να πληρωνει ξανα και ξανα 200 εως 1000 ευρω για να την βλεπει σε μια οθόνη μεσα σε μια αρεναΕγώ δε συμφωνώ. Εγώ τα βλέπω μια χαρά τα πράγματα.
Εξαιρετικές παραγωγές, εξαιρετική μουσική, εξαιρετικές συναυλίες.
Εκατοντάδες χιλιάδες τα βλέπουν έτσι.Αυτό είναι που με ανησυχεί...Προβολή συνημμένου 46321
Κανείς δεν το ξέρει γι αυτό να απολαύσουμε αυτά που έχουμε.Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα μπορει κοσμος που δινει 5 ευρω το μηνα ή καθολου για να ακουει τα τραγουδια της να πληρωνει ξανα και ξανα 200 εως 1000 ευρω για να την βλεπει σε μια οθόνη μεσα σε μια αρενα
Ωχ... Την βλέπω να παίρνει μεταγραφή... ?
γιατί. Αυτά που έχει πίσω της, τα παίρνει στις συναυλίες.Very poor choice of words.
1 ώρα πριν, trolley είπε
Άγιε... από πρότερη περίοδό της....τότε την γούσταρα περισσότερο...
Μόλις μου έγινε απολύτως ξεκάθαρο γιατι κάνει χαμούλη.
Είσαι μέλος της Ε.Κ.??
Που να το βρούμε ωρέ Simon? Αφού δεν την ακούμε λέμε, ακόμα κι ο Samy δεν...
γι αυτό την έχουν,. Τη διάλεξαν και έχει αυτή την καριέρα γιατί είδαν τη φωτογραφία με τα βυζιά και έτσι ξεχώρισε από τις άλλες.Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι δύο στρογγυλοί λεκέδες στη μπλούζα της...