Αυτή με το Chandelier...κατά τη γνώμη μου το καλύτερο ποπ της δεκαετίας του 2010Ποια είναι πάλυ αυτή η Sia??
Τα τραγούδια της φαίνεται να είναι αποτέλεσμα συνταγής μέτριου σίγουρου φαγητού για την πείνα, φωνούλα που δεν φαλτσάρει (δεν μπορώ να βρω καλύτερη φιλοφρόνηση) και από εμφάνιση τυπική κουκλίτσα.
Όπως το είπα, φλατ αλλά όχι ενοχλητική στα αυτιά. Τελειώνει το βίντεο και δεν θυμάσαι νότα. Οι fans της όμως φαντάζομαι θυμούνται (επικεντρώνονται στους) στίχους (όπως άλλωστε η συντριπτική πλειονότητα των ακροατών), και αυτό είναι υπεραρκετό.
10 λεπτά πριν, Άγιος είπε
Ωχ... Την βλέπω να παίρνει μεταγραφή... ?η Τaylor Swift λάμπει σαν το γκολ του Φώτη με τη Λανς
Μη μου πεις για την εμφάνιση, είναι η επιρροή της Gaga στην ποπ κουλτούρα, δεν φταίω εγώ... σαν σύνθεση και σαν live φωνή πες ότι θέλεις, γούστα είναι αυτάΡε Άγιος...?
Εεεεελα, καμία σχέση οι φωνές τους. Η Rihanna τσιρίζει, έχει πολύ μεσαία στη φωνή της, η Σία δεν έχει σκηνική παρουσία ή άλλα πιασάρικα, αλλά φωνή έχειΜόλις ανακάλυψα ότι το κομμάτι αυτό δεν ήταν της Rihanna.?
Sorry ρε Sia...?
Ο κοζμος δεν θέλει να ενοχλείταιΔεν κΣερο τΗ ινε αλλα αΦτο το ΠΡΑΜΑ δεν ακουγεται με την καμμια........δεν ειναι καν κακο, ειναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ μετριο (τουλαχιστον το πολυ κακο παρουσιαζει ενα καποιο ενδιαφερον....)
Μουσικα,αισθητικα και εμφανισιακα η TS μου θυμιζει παραβρασμενο φτηνο σπαγγετι (απο αΦτα που ινε πιο κιτρινοπορτοκαλι πριν το βρασιμο και απο μανταρινι) με κετσαπ απο τα Lidl.
Η Ριάνα λέει αυτό με τις ομπρέλεςΜόλις ανακάλυψα ότι το κομμάτι αυτό δεν ήταν της Rihanna.?
Sorry ρε Sia...?
Ναι, αυτό το όργιο μού θύμισε και μένα.?Μη μου πεις για την εμφάνιση, είναι η επιρροή της Gaga
Δεν τις έχω παρακολουθήσει εκτενώς, τι να σου πω. Εμένα όλες αυτές το ίδιο μου ακούγονται.?Εεεεελα, καμία σχέση οι φωνές τους.
Σε παραπέμπω στο "Τι μουσική ακούτε τώρα; XV"Beatles δε ΘΕΤΕ...
Stones δε ΘΕΤΕ...
Gaga δε ΘΕΤΕ....
Ε.. τι ΘΕΤΕ;;;
Γι αυτό έχει τα χάλια που έχει...?Έφεραν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ στη μουσική. ??![]()