- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Σωστόν.Όποιος δεν βλέπει τηλεόραση
και δεν σαπίζει στις καφετερίες …
έχει χρόνο για τα πάντα.
Παρ' όλα αυτά δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση με τον Ιχνηλάτη διότι είναι σαφές ότι δεν αφορά τους υπόλοιπους στο noiz οι οποίοι αντί να μη-συμμετέχουν (δικαίωμά τους) επέλεξαν να χλευάσουν (όχι δικαίωμά τους).
Επιστροφή λοιπόν στα οικεία θέματα : "ξύλα κιθάρας"' date=' "χορδές από ατσαλόσυρμα", "ο ήχος του Steve Vai ή της γάτας του", "ποιο από τα εξής world-class synths να αγοράσω για να παίζω τα τρία ακόρντα που ξέρω", "ποιο world-class sequencer είναι καταληλότερο για να φορτώνω τις έτοιμες λούπες που μου έδωσε ένας φίλος μου", "θεοί πόσο φθηνότερος είναι ο θωμάς" κλπ κλπ.
Θα' θελα να 'ξερα, αν εγώ έμπαινα σε κάθε thread από αυτά που δεν έχουν [i']απολύτως καμία σχέση με μουσική [/i]και τα ξεπάτωνα είτε με χιουμοριστικές εικόνες τύπου Superman, είτε με ειρωνικές κουβέντες που είπαν άγνωστοί μου σε άγνωστούς μου, ΠΟΣΕΣ φορές θα με είχατε κράξει και πόσες φορές θα είχατε ζητήσει να με πετάξουν στα σκουπίδια;
Σε τελευταία ανάλυση, έχω επίγνωση του ότι ο Ιχνηλάτης δεν συμπεριφερόταν σωστά - και μάλιστα του το είπα πολύ ξεκάθαρα, αλλά αυτή η διαρκής και επίμονη προσβολή ενός ανθρώπου επειδή επιμένει να προσπαθεί να συζητήσει σε ένα διαφορετικό επίπεδο (όχι απαραιτήτως καλύτερο, αλλά σίγουρα διαφορετικό) συνιστά κατάφωρη παραβίαση κάθε κανόνα ευγένειας και καλώς νοούμενης ανοχής.
Δηλώνω insulted.