- Πόντοι
- 2,368
Εσύ μη μιλας,ψαξε για κανενα πεσμενο μουρο. ;DTHEOD είπε:;D ;D ;D ;D ;D
O LYDIOS ειναι πάλι? ;D
Εσύ μη μιλας,ψαξε για κανενα πεσμενο μουρο. ;DTHEOD είπε:;D ;D ;D ;D ;D
O LYDIOS ειναι πάλι? ;D
Ο LYDIOS είναι πάντα, από πάντα και για πάντα. Είναι ιδέα, είναι αγάπη, είναι η μούτζα στον μετωπιαίο λοβό. Μόνο αίσθημα.THEOD είπε:;D ;D ;D ;D ;D
O LYDIOS ειναι πάλι? ;D
Όλοι όσοι δεν ακούτε Husker Du, παρθένοι είσαστε.audiokostas είπε:Εγώ είμαι Παρθένος.
Μην ανησυχείς αγαπητέ, θα σε βγάλω εγώ απ' το λογικό τέλμα στο οποίο έπεσες, σαν άλλος Superman. Το πόστ είναι σοβαρό αλλά όχι μουσικό άρα δεν κινδυνεύει απ' την σοβαρότητα. Προσοχή όμως, αν διαβάζεται όσο παίζετε μουσική αλλάζει η κατάσταση αλλά πάλι δεν κινδυνεύετε παρά μόνο αν παίζετε σοβαρά. Αλλά τότε το πρόβλημά σας δεν είναι το πόστ αλλά η μουσική. Οπότε διαβάστε άφοβα το πόστ με σοβαρότητα.audiokostas είπε:To original post είναι σοβαρό ή να το πάρουμε στη πλάκα;
Γιατί αν είναι σοβαρό δεν πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά.
Δεν είμαστε για νοσοκομεία τέτοιες μέρες....
Καλημέρα Φίλεtrolley είπε:Όλοι όσοι δεν ακούτε Husker Du, παρθένοι είσαστε.
Εχω το new day rising σε βινύλιο ;D ;D ;D(δισκάρα εκωφαντικες κιθάρες ;D ;D)trolley είπε:Όλοι όσοι δεν ακούτε Husker Du, παρθένοι είσαστε.
Εεε.. τι ρωτάς τότε ποιος δίσκος έχει την καλύτερότερη ηχογράφησις;THEOD είπε:Εχω το new day rising σε βινύλιο ;D ;D ;D
Εγώ αντιθέτως παίζω πράγματα της πλάκας, σοβαρά όμως.super_chump είπε:Παιζω σοβαρα πραγματα αλλα για πλακα.
Είσαι σε λάθος thread, σοβαρέψου.audiokostas είπε:Ο καρκίνος είναι το φλάντζερ της σοβαρότητας
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω...αλλά όταν παίζεις με τα πλήκτρα με τις ώρες...μήπως η γυναίκα σου πάει στο μανάβη?cos_dr είπε:Αυτο που δεν καταλαβα ποτέ μου, ειναι πώς τελικά ειμαι πατέρας,.......εχω παιδι. Πως γινεται; Αφου ειμαι παρθενος.
ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ ;DΈπαιζα στην ΠλάκαΚαι με είπες "Βλάκα"
Μα του Ξύλλου η Λάκκα
Ήτανε ΒαρεΓιά