- Πόντοι
- 38
Aυτό ακριβώς συζητάμε, κι αν θες να μείνεις απ'όξω ας μην συμμετάσχεις στην συζήτηση. Απλό δεν είναι;audiokostas είπε:Η Αμερικάνικη σχολή του if it feels right it must be good μου είναι ιδιαίτερα απεχθής όπως και πολλά άλλα πράγματα εξάλλου
Εφόσον νοιώθεις την ανάγκη οτι υφίσταται χρεία σύγκρισης κάλπικων/ψεύτικων με αυθεντικών/αληθινών συναισθημάτων που προκύπτουν από την μουσική be my guest αλλά άσε με απόξω.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Mα αυτό συμφωνεί με εκείνο που έγραψες ότι αντιπαθείς ("if it feels right, it must be good")... τώρα όσον αφορά στο αν πρέπει να τα μετρήσουμε, δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη αλλά τουλάχιστον ότι πρέπει να ξέρουμε πού βαδίζουμε μουσικά και το τι είναι αξιόλογο και τι όχι.Ολα παίζουν. Ολα καλά. Πρέπει να τα μετρήσουμε;
Συναισθήματα είναι όλα
Πχ. τίποτα δεν με εμποδίζει προσωπικά να περιφρονήσω μια συναυλία πχ. των Nickelback ή Τokyo Hotel (νιώθω αναγούλα και μόνο που πληκτρολογώ τα ονόματα) αλλά θα προσπαθήσω (οκ, θα βάλω τα ΔΥΝΑΤΑ μου ;D) να τους αναγνωρίσω την γνησιότητα του συναισθήματος. Τουλάχιστον όμως, προσωπικά θα γνωρίζω ότι πολλοί από τους συναυλιαζόμενους θα είναι πρόβατα που τα τραβάνε από τα αυτιά με μουσική σε στυλ και κόνσεπτ φαστφουντάδικου, ενώ εκείνοι όχι.
Εντάξει, πχ. κι εγώ έχω πάει σε Τσαλίκη και Χρύσπα ;D ;D ;D αλλά ήμουν με τρομερή παρέα και σχεδόν τύφλα (ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ όρος για να βγω μαζί τους σε τέτοια μέρη είναι να ΜΗΝ οδηγώ!!) Και Κοκκίνου, και άλλες λοιπές αοιδούς θέλω να δω, όμως δεν θα έχω την εντύπωση οτι είδα πχ. τον... John Scofield (κάθε φορά που θυμάμαι το λάιβ του ανατριχιάζω). Τα συναισθήματα πάντως θα είναι το ίδιο γνήσια, απλά προτιμητέο είναι να ξέρουμε πού βαδίζουμε και τι ακούμε (και πότε, και με ποια αφορμή).