Γιατί μας το "χαλάς"...? :'( ;Dyameth είπε:Παίδες ανοίξτε άλλο θέμα για τις λαμαρίνες παρακαλώ. Μη καταστρέφουμε ένα καλό θέμα.![]()
σαν και αυτο δηλ. (ειχα το ιδιο μεχρι να χτυπησει η..εφορια ... ;D)?
Πολύ θα το ήθελα...αλλά μία original 2.7 RS είναι όνειρο θερινής νυκτός για μένα. ;D(Φαντάζομαι οτί γνωρίζεις πόσο έχει μία original AN βρεις καμμιά για πούλημα... 8))bihlas87 είπε:Tι μας κάνεις ανθρωπέ μου βραδιάτικα?
Aυθεντική rs 2.7 είναι?
δυστυχως καμμια ψηφιακη ρε μαμωτο,το λατρευαμε ομως ( ο πατερας μου ετρεχε σε ραλλυ με αυτο στα 60s,4 "Ακροπολις" ειχε βγαλει το θεριο (φυσικα χωρις ΚΑΜΜΙΑ σχεδον μετατροπη!)Έχεις φωτογραφίες από το Volvo? Αν έχεις,θα ήθελα πολύ να τις δω.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! ;Dblue είπε:vintage αυτοκίνητα = καλύτερος ήχος. Δεν είναι θέμα tonemetals, αλλά καρμπουρέιτορ.
Την "πάτησα" δηλαδή...? Ν΄αρχίσω να αφήνω? ;D(εκεί που το μουστάκι ΔΕΝ είναι προαιρετικό, αλλά επιβάλλεται ;D).
Είμαι σίγουρος οτί ο πατέρας σου είναι ΠΟΛΥ cool τύπος! 8)δυστυχως καμμια ψηφιακη ρε μαμωτο,το λατρευαμε ομως ( ο πατερας μου ετρεχε σε ραλλυ με αυτο στα 60s,4 "Ακροπολις" ειχε βγαλει το θεριο (φυσικα χωρις ΚΑΜΜΙΑ σχεδον μετατροπη!)
ΑΥΤΗ ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Porsche,αν δεν ειναι carrera απλα δεν ειναι PorscheS9F είπε:SF,αυτό είναι το δικό μου καμάρι.Μετά από 4 χρόνια,πολύ υπομονή και σταδιακά, κατάφερα να αναπαλαιώσω (total restoration) αυτή την Porsche του 1973.Χρειάζεται ακόμα μερικές λεπτομέρειες,αλλά μπορώ να πω οτί είναι σχεδόν έτοιμη.Για "κανονικές" πινακίδες,ούτε λόγος φυσικά...(Θα βγάλω ιστορικές πινακίδες ΦΙΛΠΑ ή ΕΛΠΑ)
!!!S9F είπε:SF,αυτό είναι το δικό μου καμάρι.Μετά από 4 χρόνια,πολύ υπομονή και σταδιακά, κατάφερα να αναπαλαιώσω (total restoration) αυτή την Porsche του 1973.Χρειάζεται ακόμα μερικές λεπτομέρειες,αλλά μπορώ να πω οτί είναι σχεδόν έτοιμη.Για "κανονικές" πινακίδες,ούτε λόγος φυσικά...(Θα βγάλω ιστορικές πινακίδες ΦΙΛΠΑ ή ΕΛΠΑ)
Έχεις φωτογραφίες από το Volvo? Αν έχεις,θα ήθελα πολύ να τις δω. 8)
Όχι! Ένα ταπεινό και καταφρονεμένο Fiat του 69 με τα προικιά της μαμάς...tanS είπε:Bemba ? με δύο διπλές εισ. ? του 68?
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου...Superfunk είπε:ΑΥΤΗ ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Porsche,αν δεν ειναι carrera απλα δεν ειναι Porsche
Nα την χαιρεσαι,ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Σε πάω ακόμα περισσότεροiliasbass είπε:αναχαθειτε, >με κανετε να αναπολω τις μερες που κυκλοφορουσα με το mirariori :
...
αλλα επιτελους απεκτησα τη διαδοχο!!! alfa 156!!! ;D ;D ;D