Η κατάρα του αριστερόχειρα!

Doctor

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εδώ μπορούμε εμείς οι αριστερόχειρες (ζερβοκουτάλες...) να βγάλουμε τα εσώψυχά μας.

Για παράδειγμα, ποιά ήταν η πρώτη σας κιθάρα, πόσο την αγοράσατε, πότε και φυσικά αν ήταν για αριστερόχειρα ή την γυρίσατε τούμπα-κατσαρόλα αλά Hendrix; Έχετε καμιά φωτογραφία "εποχής" μαζί της;

Παρακαλώ fake αριστερόχειρες να μην σχολιάσουν...

Εδώ λέμε τον πόνο μας, άπιστοι δεξιόχειρες!

Φίλε doctor, η κοινωνία είναι άδικη για μας τους αριστερόχειρες.Δεν είμαι κιθαρίστας,τύμπανα παίζω αλλά τα ίδια και χειρότερα ισχύουν.Εδώ μια βίδα δεν μπορούμε να σφίξουμε καλά καλά.Ταλαιπωρία να είσαι αριστερόχειρας!!!!!

Ενα e-drum set που πήρα πρόσφατα,για να το στήσω έκανα 3 ώρες,έλυσα εντελώς το rack και τα έβαλα όλα ανάποδα,μέχρι και την φορά των βάσεων.Ασε που δεν γίνεται να παίξω σε άλλο σετ,στημένο για δεξιόχειρες.

Βέβαια,εμείς οι αριστερόχειρες λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας,"βλέπουμε" πράγματα στο όργανο που δεν τα βλέπουν οι άλλοι(λέμε και καμιά μ@λ@κί@ να παρηγοριόμαστε)

...για να μη πούμε οτι είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο οτι ΕΙΜΕΘΑ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ από τους ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΕΣ αφού όλες σχεδόν οι προσωπικότητες του πλανήτη ήσαν (που είσαι Ζουράρη να καμαρώσεις...) αριστερόχειρες.

Η φύση μας προίκησε, αλλά η κακούργα η κενωνία μας αδίκησε. Μάζωξε τα πράματά μας Μαρθα, πάμε σε άλλη γειτονιά...(Ξανθόπουλος rules!)

ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ CUSTOMΙΕΣ...

τσου ρεεεε.....:lol:

ψιλο-off: Ρε σεις ο Hendrix με την ανάποδη στρατ πώς έφτανε στα τελευταία τάστα;

Γιατί τι άλλο να θες;

Α ναι δεν πολυέπαιζε και τόσο χαμηλά. 17-19 τάστο έφτανε συνήθως. Σπανίως παραπέρα!

Γιατί τι άλλο να θες;

Α ναι δεν πολυέπαιζε και τόσο χαμηλά. 17-19 τάστο έφτανε συνήθως. Σπανίως παραπέρα!
Τι? έχει και παραπέρα? :lol: :lol:

Παρεπιπτόντως -συγνώμη αν είναι πολύ off-topic- αλλά υπάρχουν πολλοί αριστερόχειρες άνθρωποι που έχουν γίνει γνωστοί/καλοί κιθαρίστες παίζοντας σαν δεξιόχειρες. Νομίζω έτσι είναι ο Mark Knopfler, o Kiko Lureiro ... Ξέρετε άλλους να είναι έτσι?

Εσείς...θα θέλατε να είχατε αρχίσει "ανάποδα" ή δεν το έχετε μετανοιώσει?

Εγώ ξέρω το παιδί που παίζει μπάσσο στο συγκρότημα μου.. Μετράει?? :lol:

Εγώ ξέρω το παιδί που παίζει μπάσσο στο συγκρότημα μου.. Μετράει?? :lol:
Αν είναι καλός, πιάνεται! :lol:

Και γω ειμαι μια απο αυτες τις περιπτωσεις :D

Eιμαστε εγω, o Kwstas79, ο knopfler και κανα δυο αλλοι!!!

Οταν ξεκινησα να παιζω ημουν τοσο μικρος, που δεν ειχε καμια απολυτως διαφορα, αν θα παιξω κανονικα ή αναποδα, οποτε ξεκινησα κανονικα, και δεν το μετανοιωσα καθολου βλεποντας τι τραβανε οι συντροφοι αριστεροχειρες :lol: :lol: :lol:

Το πιο κουλο, το ειχα δει σ'ενα camping, οπου δινω την κιθαρα μου σενα τυπο, αυτος οπως ειναι την γυρναει αναποδα, οντας αριστεροχειρας, και το παλικαρι επαιζε κανονικοτατα 8O 8O 8O

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...

Το πιο κουλο' date=' το ειχα δει σ'ενα camping, οπου δινω την κιθαρα μου σενα τυπο, αυτος οπως ειναι την γυρναει αναποδα, οντας αριστεροχειρας, και το παλικαρι επαιζε κανονικοτατα 8O 8O 8O

...[/quote']

:lol: Το έχω δεί κι εγώ αυτό μία φορά. Μάλιστα μου είπε ότι οι δικές του κιθάρες είναι αριστερές αλλά μπορεί και να παίζει με δεξιές που έχουν τις χορδές ανάποδα. 8O :D "Τό ίδιο πράμα είναι" ....είπε 8O 8O 8O :lol: :lol:

Ειμαι περιεργος να το δοκιμασω καποια στιγμη, αλλα δεν εχει τυχει να παιξω με αριστερη ακομα, και να γυρισω την κανονικη αναποδα παραπαει, δεν σταβρωνω νοτα:lol:

Και εγώ είμαι αριστερόχειρας αλλά παίζω "κανονικά".

Σοφή απόφαση, την πήρε βέβαια η δασκάλα μου στην κλασική, αλλά εδώ που τα λέμε καλά μου έκανε.

Και εγώ είμαι αριστερόχειρας αλλά παίζω "κανονικά". Σοφή απόφαση' date=' την πήρε βέβαια η δασκάλα μου στην κλασική, αλλά εδώ που τα λέμε καλά μου έκανε.[/quote']

Καλά μιλάμε έχω μείνει άναυδος. (Να, δείτε: 8O 8O 8O )

Κι άλλο ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ της μουσικής παίζει ανάποδα :lol: :lol: :lol:

Stavrilian άλλαξε το ποστ σου νε λέει:

"Eιμαστε εγω, ο kwstas79, ο knopfler και κανα δυο αλλοι!!! :lol: :lol:

Τελικά φαίνεται ότι οι αριστερόχειρες που παίζουν δεξιά όργανα είναι περισσότεροι από όσοι νόμιζα.

done!!!

Ειχα μια φοβερη ιδεα, τι θα λεγατε να μαζευομασταν ολοι οι "αναποδοι" (αριστεροχειρες) που παιζουμε "αναποδα" και να καναμε μια super μπαντα?

Τοσο ταλεντο κριμα να παει χαμενο :lol: :lol:

Τι κωλόπαιδα που 'στε, με κάνατε να συγκινηθώ, επιτέλους το ταλέντο μου αναγνωρίστηκε...

done!!!Ειχα μια φοβερη ιδεα' date=' τι θα λεγατε να μαζευομασταν ολοι οι "αναποδοι" (αριστεροχειρες) που παιζουμε "αναποδα" και να καναμε μια super μπαντα?

Τοσο ταλεντο κριμα να παει χαμενο :lol: :lol:[/quote']

και πως θα λέγεται η μπάντα? "The left-overs"?

Όχι, the left-others.

Σταυρε, είσαι μέσα; Αν είναι να το πώ και στον Μάρκο να κανονίσουμε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back