- Πόντοι
- 38
qui est Markos?
Ψηνομαι, μπες chat να κανονισουμε
Ψηνομαι, μπες chat να κανονισουμε
Παλι τον αταλαντο θα φερεις, 8O ειπαμε καλος ειναι αλλα δεν αντεχω παλι να με παρακαλαει να του δειξω licks :lol: :lol: :lol:...κιθάρα εσύ και ο Mark...
Οταν ξεκινησα να παζω' date=' δεν ηξερα καν οτι ημουν αριστεροχειρας[/quote']
¶χου μωρέ, δεν είχες ξαναχρησιμοποιήσει τα χεράκια σου εεε; Από 3 μηνών παίζεις;
Μου θυμίζει Matrix:
Νeo: Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου;
Morpheas: Γιατί δεν τα έχεις ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ...
Μα πως είναι δυνατόν να μη ξέρεις οτι είσαι αριστερόχειρας ρε φίλε; Θέλεις να μας τρελάνεις πάνω στην πιο κρίσιμη ηλικία για εγκεφαλικό;
...Χεχεχε!
Εσυ στα 6 σου' date=' γνωριζες οτι ησουν αριστεροχειρας? Απλα χρησιμοποιουσες το αριστερο σου χερι...
Οταν λοιπον ενα παιδακι ξεκιναει σε μικρη ηλικια να παιζει κιθαρα, δεν εχει καμια διαφορα αν θα ξεκινησει κανονικα ή αναποδα. Και τα δυο αγγουρια ειναι!!!!
Οποτε ο δασκαλος μου, οπως και στην περιπτωση του Κωστα,επελεξε σοφα να μαθω με δεξια :wink:[/quote']
φίλε stavrilian,δεν το κατέχω το άθλημα της κιθάρας,αλλά είναι λάθος να παίζεις με το αριστερό?
Στην ηλικία των 6,εφόσον χρησιμοποιείς το αριστερό,σημαίνει οτι είσαι αριστερόχειρας,έστω και αν τότε μαθαίνεις να γράφεις.Μου φαίνεται λίγο σαν εξαναγκασμός,όπως παλιά που δένανε το αριστερό χέρι του παιδιού για να γράψει με το δεξί.
Βέβαια όλα μια συνήθεια είναι αλλά από την στιγμή που είσαι αριστερόχειρας γιατί να πιεστείς να παίξεις με το δεξί κιθάρα?
Και γω ειμαι μια απο αυτες τις περιπτωσεις Eιμαστε εγω' date=' o Kwstas79, ο knopfler και κανα δυο αλλοι!!![/quote']
8) 8) 8)
Εγώ είμαι ο ένας από τους 2 άλλους :lol:
...ναι αλλά από την άλλη φαντάσου να έχεις κάνει το τέλειο setάρισμα, να έχεις ξεθάψει την καλύτερη κατασκευή από κορυφαία υλικά, κάτι σε πολύ καλά δουλεμένη Warmoth ας πούμε και να μη μπορεί ο δεξιόχειρ φιλαράκος σου να νιώσει χαρά στα δαχτυλα και τα αφτάκια του!παντως απο μια αποψη καλο ειναι να εισαι αριστερος γιατι κανενας δν μπορει να παιξει με την κιθαρα σου και να την γεμισει με σχολια και συ τζαμπα να καθεσαι και να σπαζεσαι...γιατι οτι κιθαρα και να εχεις οσο καλη αντικειμενικα να ειναι καποιος θα βρεθει να σου την πει...