και με αυτό που λες τώρα (σάρα και μάρα) πάλι ρατσιστής δείχνεις... αλλά δεν νομίζω οτι ο χατζηγιάννης ήρθε στην ελλάδα λόγο ιστορικοπολιτικών οφειλών... ήρθε επειδή έχει καλή φωνή και μένει επειδή οι έλληνες τον γουστάρουν αγοράζουν τα cd toy και γεμίζουν τα μαγαζιά που τραγουδάει... και αυτό συνέβαινε πολύ καιρό πριν την διαφήμηση του ΟΤΕ... τώρα αν δεν σου αρέσει εσενα η εμένα είναι άλλο θέμα...Φίλε sergei το περίμενα ότι κάποιος θα με παρεξήγηση για αυτό που διατύπωσα ....αλλά ρατσιστής φίλε δεν είμαι και μάλιστα δεν υποστηρίζω την άποψη του ρατσισμού.Ξέρεις και οι Γερμανοί χρωστάνε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη (να μην σου πω στον Κόσμο) άλλα δεν φορτώνουν όλη την σάρα και την μάρα στην χώρα τους και να ξεβρακώνονται λόγο ιστορικού δράματος σε όλους τους τομείς (ποιλιτικούς - κοινωνικούς- καλλιτεχνικούς) ξέρεις....εμείς γιατί θα πρέπει να το κάνουμε (αφου το θέλεις έτσι στεγνά) στους Κύπριους.
Δεν λέω εάν αξίζει κάποιος καλλιτέχνης (ως καλλιτέχνης) να τον εκτιμήσω άλλα όχι επειδή η Ελλάδα χρωστάει όπως λές στην Κύπρο να τον κάνω αποδεκτό και αργότερα και ιερό τέρας της μουσικής
Εγώ έχω κάποιες εξηγήσεις' date=' άμα θέλετε να πάει προς τα εκεί η κουβέντα πολύ ευχαρίστως.[/quote']
Εμένα με ενδιαφέρει να διαβάσω τι πιστεύεις για αυτό το θέμα.
Σ΄αυτό συμφωνώ κι εγώ, αλλά και συ ρε παιδάκι μου μπαίνεις με μια φανατίλα μέσα... :lol: Παραδέξου το...Ετσι μαλιστα! :wink: Το αστειο ειναι ομως οτι ολα τα παραπανω τα παραπαιρνουμε στα ΣΟΒΑΡΑ ενω κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι θεματα ελλασωνος σημασιας.....
8O ...δηλαδή τα πάντα γίνονται για τα φράγκα και τις γκόμενες???τα ειπα καλα?? :lol:
Επί τροχάδην γιατί με πνίγουν οι δηλώσεις... :lol:Εγώ έχω κάποιες εξηγήσεις' date=' άμα θέλετε να πάει προς τα εκεί η κουβέντα πολύ ευχαρίστως.[/quote']
Εμένα με ενδιαφέρει να διαβάσω τι πιστεύεις για αυτό το θέμα.
Α) Περίπτωση Χατζηγιαννο-Κότσιρες-Κατσιμιχαίοι:
Κατ΄αρχήν το κοινό έχει κριτήριο, όσο και αν το αφορίζουμε για το γούστο του, πιστεύω ότι, λανθάνον μεν, αλλά έχει.
Χατζηγιαννο-Κοτσιρες-Κατσιμιχαίοι, έχουν κατά τεκμήριο από πολύ καλή έως θαυμάσια φωνή. Αυτό το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Μπορεί να μην έχει τη γνώση του ειδικού, αλλά έχει αντίληψη και το καταλαβαίνει. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι, μιλάνε για οικεία πράματα (έρωτα - χιούμορ - μοναξιά) με απλά λόγια σε εύληπτες μουσικές φόρμες, πράγμα που προσωπικά όχι μόνο δεν το κατακρίνω, αλλά μου αρέσει και εμένα πολλές φορές, έχει σαν αποτέλεσμα ένα όμορφο άκουσμα για το μέσο ακροατή, αρκετό για να του δώσει την ευχαρίστηση που ζητάει μέσα από τη μουσική.
Β) Περίπτωση ζεταίμε & φλωροσκυλάδικο της κακιάς ώρας:
Εν αρχή ην ο χαβαλές (ή η καψούρα), στη μέση επίσης ην ο χαβαλές (ή η καψούρα), αλλά και στο τέλος ην ο χαβαλές (ή η καψούρα).
Οι στίχοι χάλια, αλλά το κοινό στο οποίο απευθύνεται δεν έπαιρνε και άριστα στην έκθεση, :lol:, ντυμένα όμως με ιλλουστρασιόν παραγωγή που ξεγελά χάρη στις αναμφισβήτητες ικανότητες των ΚαρβελλοΦοίβων, και παικτικά πολύ καλά ώστε να μην εκνευρίζουν υποσυνείδητα τον ακροατή.
Ξεκάθαρα καλύπτουν άλλες κοινωνικές ανάγκες, υπαρκτές όμως κια υτές δυστυχώς...
Αυτά τα ολίγα σαν πρόγευμα...
Α! ευτυχώς, γιατί με όσα διάβασα άρχισα να έχω τις αμφιβολίες μου... :lol:οχι ρε... :lol: για ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (που λεει και ο Λευτερης Παπαδοπουλος :lol: ) γινονται!!! :lol:
10' απο εμενα!! :lol:Αυτά τα ολίγα σαν πρόγευμα...
+100000000000 :wink:¶λλωστε μην ξεχνάτε οτι η μουσική εξελίσετε συμφώνα με τον χωρόχρονο που ανήκει και τις έκαστοτε συνθήκες κοινωνικοοικονομικοπολιτικες κλπ.
κατι μπλε, και κατι αλλο χαρτοπολεμος...Peace man ..... μπορεί ρε παίδες να έχουμε και όλοι δίκοάλλωστε ζούμε στην γενέτειρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
όχι και τόσοτα ειπα καλα??
Χατζη...μιχαλης : η απόλυτη φαντασιωση της ρεσεπσιονιστριας' date='της μανικουριστριας & της 7χρονης Μαιρουλας.Καλο και «καθαρο» προσωπο,ΑΝΩΔΥΝΕΣ και ιδανικες για «χαλι» μουσικες που δεν «ενοχλουν» κανεναν,ΣΙΓΟΥΡΗ η επιτυχια στο «γλυκο»
[/quote']
η αδερφή μου για παράδειγμα είναι Πολιτικός μηχανικός 30 χρονών κ με μεταπτυχιακά.... και αυτή και οι φίλες της (πολιτικοι μηχανικοί,γεωπόνοι, καθηγήτριες,νηπιαγωγοί, οικονομολόγοι) ακούνε τον Χατζητέτοιον και αγοράζουν τα cd του (ευτυχυχώς ο γαμπρός μου ακούει blues, ελπίζω να της βάλει "μυαλό")
κατά τα άλλα ήσουν λίγο υπερβολικός αλλα θα σου βάλω καλό βαθμό