¶ν ήταν έτσι τότε εμείς (η σημερινή γενιά) που έχουμε τη συνέσθηση της μετριότητας δεν θα πληρώναμε 150 euro για ένα μπουκάλι ουίσκυ στα μαγαζιά που τραγουδούν οι μέτριοι...
αυτο τωρα που κολλαει?στα "μαγαζια" πας για να ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ' date='να δεις κανα κ....ο
& να ΓΕΛΑΣΕΙΣ οχι για να "ακουσεις" το "Βας,Βας,Βας"...νομιζεις δηλαδη οτι οσοι πανε στην...Κοκκινου η στην Ματστροκωστα πανε για να ακουσουν...ΜΟΥΣΙΚΗ???? :lol: η οσοι πανε στον .....Παρασκευα περιμενουν να ακουσουν τον νεο "ΕΠΙΤΑΦΙΟ"? :lol:[/quote']
και όσοι πάνε στον χατζηγιάννη τόσα δίνουν...
απλά ήθελα να πω οτι αν εγω και εσύ τους θεωρούμε μετριους δεν σημαίνει οτι όλος ο κόσμος τους θεωρεί μετριους...
οι πωλήσεις του βας βας και των άλλων αννιτοκαρβέλικων ασμάτων κατι δείχνουν....
θα πεισ τώρα εσύ: έλα μωρέ... παιδάκια τα αγοράζουν
και εγώ θα σου πω οτι αυτό δείχνει το επίπεδο των γονιών τους... και πως αυτό θα επηρρεάσει την πνευματική εξέλιξη των παιδιών.
και το εξηγώ με το εξής παράδειγμα που "είδα" με τα αυτιά μου και σοκαρίστηκα: είχα γνωρίσει σε κατι διακοπές έναν γερμανό με δύο παιδάκια... ενα αγοράκι 6 χρονών και ένα κοριτσάκι 7.... τα παιδιά είχαν συνέχεια στα αυτιά τους walkman... κάποια στιγμή απο περιέργια ρώτησα τι ακούν... το αγότι ακουγε μπετόβεν και το κοριτσι βιβάλντι