Σκεφθείτε πως στην εποχή της παγκόσμιας υπερπληροφόρησης του κοινού για μουσική μέσω internet' date=' τολμάμε και μιλάμε για προσφορά στα ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η μουσική είναι το φθηνότερο και πλέον προσιτό αγαθό, μπορείς να γίνεις μέτοχος σε ήχους που γράφτηκαν χιλιάδες μίλια μακριά και άρα να δεις πέρα από τη μύτη σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και στην Ελλάδα μιλάμε για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΤΕΧΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ και λοιπές αηδίες.Ευτυχώς κάποιοι τα είχαν καταλάβει χρόνια πριν αυτά γι' αυτό θυμούνται τους Birthday Party και τους Clash με το παγκόσμιας απήχησης καλλιτεχνικό περιεχόμενο και όχι τον μεταπολιτευτικό τραγουδοποιό, wannabe κουλτουριάρη που υγραίνει 18-20 χρονών φοιτητριούλες με ταγάρια.[/quote']
H μουσικη ειναι ΠΛΕΟΝ προσιτο αγαθο. ΤΟΤΕ δεν ηταν. Δεν ξερω πως το λεγαν το τραγουδι τοτε(δεν με απασχολει κιολας, γιατι εχουμε παρακολησει στην ταμπελα, αν και κανει λαθος και το αναφερει ως εντεχνο ο κατσιμιχας), αλλα ωραια τραγουδια βγηκαν. Μπορει εν τελει η ιδια η μιζερια αυτων των καλλιτεχνων να τους εφαγε, αλλα αυτο δεν μειωνει καποιους δισκους που εχουν αφησει.
Το οτι οι clash και οι καθε clash ειχαν παγκοσμια αναγνωριση, δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Και η britney spears(ή η shakira) απολαμβανουν αυτης της αναγνωρισης, αλλα πραγματικα δεν μου λεει κατι.
Ξερω μπολικους που θεωρουν τους clash μια μπαντα της σειρας...αυτο σημαινει οτι ΕΙΝΑΙ μια μπαντα της σειρας? Οχι.Επισης τιποτα δεν σημαινει οτι καποτε ηταν διασημοι.
καλλιτεχνικό περιεχόμενο και όχι τον μεταπολιτευτικό τραγουδοποιό, wannabe κουλτουριάρη που υγραίνει 18-20 χρονών φοιτητριούλες με ταγάρια.
Πραγματικα θελω να μου πεις τι μουσικη ακους να σου βρω αλλες 300000000 εξυπναδες σαν αυτην να πεταξω. Ελεος.