HELP!!! MIDI KEYBOARD ME 88 ΠΛΗΚΤΡΑ??

Scalloped

Νέο μέλος
Πόντοι
6
???? ΠΟΙΟ MIDI KEYBOARD ME 88 ΠΛΗΚΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤE??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΦΟΡΑ???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φυσικά και υπάρχουν τέτοια πληκτροφόρα! Αν θέλεις κάτι φτηνό και καλό, οι controllers της Fatar είναι πολύ καλές επιλογές. Αν ψάχνεις την κορυφή, τσέκαρε τα Roland A-90, Oberheim MC-1000 και MC-2000 και τα controllers της Kurzweil. Πάντως τα κορυφαία είναι και πανάκριβα για να μην ελπίζεις να τη βγάλεις φτηνά.

Για καινούριο με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα , Fatar Studiologic SL - 880 και ξερό ψωμί :D

Για χαμηλές τιμές, συμφωνώ με την επιλογή του dither. Απλά δεν μπορώ να ξεχάσω όταν έπαιξα για πρώτη φορά με Roland A-90, οπότε και μου είχε φύγει η μαγκιά ε-ντε-λώς και είχα ένα πανηλίθιο χαμόγελο ηδονής στο πρόσωπό μου για το επόμενο μισάωρο!!! 8O

thanks re paidia, mallon pros studiologic prosanatolizomai i kapoio allo montelo tis fatar. de mou lete ola ta midi keyboards syndeontai meso midi me tin karta ihoy toy computer etsi den einai??? :?:

Αν έχεις κάρτα ήχου με MIDI I/O, τα συνδέεις εκεί. Αλλιώς, μπορείς να πάρεις ένα ξεχωριστό MIDI interface, μάλλον με σύνδεση USB και να τα συνδέσεις μέσω αυτού.

έχει ανακοινώσει και η M-Audio την κυκλοφορία ενός (νομίζω θα βγει αυτό το καλοκαίρι)... ο οποίος έχει και μερικές δεκάδες knobs/sliders/κουμπιά πάνω... τσέκαρε και αυτήν την περίπτωση

Trending...

Νέα θέματα