όποτε θέλεις φίλε θα είναι χαρά μου να βρεθούμε να την δοκιμάσεις και να τζαμαρουμε κιόλας.μμμμμμμ......νοστιμη η προταση σου!!!!ετσι ακριβως και αν καποιο παιδι που μενει αθηνα ενδιαφερεται να παιξει με την δικια μου ειμαι ανοιχτος μονο και μονο γιατι ειναι κριμα να δινετε τοσα η και περισσοτερα χρηματα και να μην αξιζει..ειμαι σιγουρος πως οποιος την δοκιμασει θα παραγγειλει μια στο καπακι.![]()
ΒΕΒΑΙΩΣ & μπορεις λεγεται Fender Telecaster & Fender Stratocaster :wink:Μπορω να εχω μια κιθαρα που να τα κανει ολα σε ικανοποιητικο βαθμο?
ο ενας μαλιστα προσφατα πηρε σε φοβερη ευκαιρια αμερικανικη les paul απο ebay ' date=' αλλα μολις την καρφωσαμε σε ενισχυτη (jcm 900 4Χ12 αν θυμαμαι καλα) ηταν σκετη απογοητευση . θελει σεταρισμα τρελο (οι χορδες σερνονταν πανω στην ταστιερα ), και ηχητικα κανεναν δεν ικανοποιησε στο χωρο της δοκιμης .(οποτε περασα κι εγω στην αντεπιθεση) [/quote']
Βασικα ο ενισχυτης ειναι μαπα.... 8) :wink:
Επειδή τυχαίνει να είμαι κάτοχος της super swede, θεωρώ ότι είναι κρίμα να τις απαξιώνουμε έτσι. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο σχετικά με ποιότητα κατασκευής και ήχο. Συγκρίνοντάς την μάλιστα με μια lp studio που έτυχε να πιάσω, δεν είδα καμία διαφορά που να δικαιολογούσε την αντίστοιχη (τεράστια) διαφορά στην τιμή. Επίσης, οι κιθάρες σχεδιάζονται στη σουηδία από επώνυμη εταιρία που κάποτε ανταγωνιζόταν την gibson, δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλη σχέση με τις harley-benetton και άλλες φτηνές κινέζικες.dkall είπε:Φιλε skantzo η Hagstrom ειναι μια τυπικη Κινεζικη κιθαρα που ανταγωνιζετε επαξιως
τις υπολοιπες ....Κινεζικες , αντε και Κορεατικες ....
Ολα τα αλλα ειναι .....μ΄αλλα λογια να αγαπιωμαστε .....
δεν νομιζω...καταρχην η κιθαρα εχει μεγαλες διαφορες απο μια Les Paul & διαφορετικο ηχο και κλιμακα.dkall είπε:Φιλε skantzo η Hagstrom ειναι μια τυπικη Κινεζικη κιθαρα που ανταγωνιζετε επαξιως
Θα τη δεις σε 5-6 χρόνια εάν προσπαθήσεις να τη πουλήσεις...ndnikola είπε:Συγκρίνοντάς την μάλιστα με μια lp studio που έτυχε να πιάσω, δεν είδα καμία διαφορά που να δικαιολογούσε την αντίστοιχη (τεράστια) διαφορά στην τιμή...
Συγγνώμη φίλε dkall αλλά ειδικά για τις Hagstrom κάνεις τεράστιο λάθος. Ειλικρινά δε νομίζω να έχεις παίξει ποτέ με μία.dkall είπε:Φιλε skantzo η Hagstrom ειναι μια τυπικη Κινεζικη κιθαρα που ανταγωνιζετε επαξιως
Μάλλον εννοείς ότι κανείς δεν θα την αγοράζει επειδή δεν θα είναι gibson?marathon είπε:Θα τη δεις σε 5-6 χρόνια εάν προσπαθήσεις να τη πουλήσεις...