Ποιες ειναι αυτες οι τσεχες, καποιο λινκ? Το καστομ μπασο μου παντως απο τσεχια μου κοστισε αρκετα ακριβα, πολυ φθηνοτερα ομως απο οτι αν φτιαχνοταν αγγλια, ιταλια κτλmarathon είπε:Επειδή έχω μια Τσέχα φίλη...ήδη έχει πάρει το site τους για να μαζέψει πληροφορίες. Κάποια στιγμή θα πάει να δεί τους γονείς της...
Μετά στην εφορία πως το δικαιολογείς το όργανο αν η εταιρία δεν έχει σχέση με μουσικά όργανα?Xik είπε:ΤΗΝΧ!!
ναι μάλλον κάτι τέτοιο παίζει,εγώ έβαλα ΑΦΜ από εταιρία άσχετη με μουσική,μουσικά όργανα κτλ και δεν είχα πρόβλημα, το όνομα της κάρτας όμως ήταν το ίδιο με το όνομα του ΑΦΜ.
Δεν έκοψα τιμολόγιο ώστε να πάρω επιστροφή απο την εφορία και επομένως να πρέπει να δικαιολογήσω κάτι.Απλά σου στέλνουν χωρίς ΦΠΑ,σου ζητάνε ένα ΑΦΜ το τεσταρουνε (τώρα τι ακριβώς, δεν ξέρω) και αυτό είναι...να σου πω την αλήθεια και γω είχα τις αμφιβολίες μου...μέχρι που είδα την χρέωση στην κάρτα.X-minor είπε:Μετά στην εφορία πως το δικαιολογείς το όργανο αν η εταιρία δεν έχει σχέση με μουσικά όργανα?
Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε, θα το ψάξω κι εγώ.Xik είπε:Δεν έκοψα τιμολόγιο ώστε να πάρω επιστροφή απο την εφορία και επομένως να πρέπει να δικαιολογήσω κάτι.Απλά σου στέλνουν χωρίς ΦΠΑ,σου ζητάνε ένα ΑΦΜ το τεσταρουνε (τώρα τι ακριβώς, δεν ξέρω) και αυτό είναι...να σου πω την αλήθεια και γω είχα τις αμφιβολίες μου...μέχρι που είδα την χρέωση στην κάρτα.
Να ψάξεις τα άπειρα θέματα περί wah στο forum.Ψαχνω για wah pedal για metal κυρίως τραγούδια μέχρι 150 euro.Τι μου προτείνετε?