H Telecaster των ονείρων μου.

Radius Blocks 2

Ένας πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτιάξουμε Radius Blocks είναι να πάμε σε ένα μηχανουργείο και να ζητήσουμε να μας κουρμπαρουν λαμάκια, σαν αυτό της φωτογραφίας στην απάντηση #246, αλλά σε μεγαλύτερο μήκος, π.χ. 45εκατοστα.

Μετά αυτό το λαμάκι το βιδώνουμε σε ένα μπλοκ ξύλου με βίδες φρέζαρες για να μπορούμε να το κρατάμε.

Οι ποιο παρατηρητικοί από εσάς θα είδατε ότι το ξύλο που έχω χρησιμοποιήσει σαν Radius Block εχει στην μέση  τρύπες  για αυτόν τον λόγο. ;)

Εδώ το σωμα μετά από δώδεκα χέρια βερνίκι Νίτρου.

IMAG1382.jpg

IMAG1384.jpg

Πολύ ωραία φίλε μου,άντε συναρμολόγισέ την γιατί την βλέπω και δεν μπορώ να περιμένω

kbasilis είπε:
Πολύ ωραία φίλε μου,άντε συναρμολόγισέ την γιατί την βλέπω και δεν μπορώ να περιμένω
Ευχαριστώ Kbasilis, να εισαί καλά. :)

HellFire είπε:
Εδώ το σωμα μετά από δώδεκα χέρια βερνίκι Νίτρου.

IMAG1382.jpg

IMAG1384.jpg
Και γαμώ. Κλασική ομορφιά και ποιότητα. Πολλά μπράβο.

otto## είπε:
Αλήθεια από πίσω πως είναι;
Eυχαριστώ otto.

Από πίσω ήταν στο χρώμα του μαονιού, αλλά όταν έπεσε το νίτρο επάνω είδα ότι υστερούσε, ετσι η κιθάρα ξανατρίφτηκε και θα βαφτεί στο χρώμα  σκούρο μαόνι, δηλαδή σαν το burst να έρχεται και να πέφτει πίσω.

Κάπως ετσι.

IMG_0689.jpg

Πολύ ωραία ζωντάνεψε το χρώμα στο τοπ αλλά παραμένει σκούρο , την έβαψες μιση μιση? δηλ ξεχωριστά το μπρός απο το πίσω?

...ή η επιφάνεια του νερού όταν τη βλέπεις από το βυθό την ώρα που δύει ο ήλιος...

(Η telly γίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!)

Μία πάρα πολύ μικρή ένσταση. Έπρεπε το bind να είναι κρεμ, όχι άσπρο.

Στα pots βάλε δύο concentric με tone/vol για κάθε μαγνήτη. LP λειτουργία σε fender διάταξη.  ;D

Φτου να μην την ματιάξουμε...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back