- Πόντοι
- 898
Busrt με τι τεχνική έκανες γιατί με ενδιαφέρει πολύHellFire είπε:Έγινε το burst και ενα γρήγορο mock up.
Enjoy.
![]()
Με spray? ή με ανιλίνες και πανάκια?
Busrt με τι τεχνική έκανες γιατί με ενδιαφέρει πολύHellFire είπε:Έγινε το burst και ενα γρήγορο mock up.
Enjoy.
![]()
Καλή ήταν και έτσι αλλά πιστεύω ότι με το burst είναι καλύτερη.argytar είπε:Κούκλα!!
Είναι με αερογράφο.argytar είπε:Busrt με τι τεχνική έκανες γιατί με ενδιαφέρει πολύ
Με spray? ή με ανιλίνες και πανάκια?
Τη προτιμούσα χωρις burst, η διαφορα στο χρωμα που ειναι πιο ανοικτο πριν ειναι πραγματική ή φταίει η camera?HellFire είπε:Καλή ήταν και έτσι αλλά πιστεύω ότι με το burst είναι καλύτερη.
Είναι πολύ όμορφη μπράβο για άλλη μια φοράHellFire είπε:Έγινε το burst και ενα γρήγορο mock up.
Enjoy.
![]()
Αν ασχολιθείς με κυκλώματα και χρειαστείς και δεν ευκαιρεί ο πατέρας σου κάτι εδώ είμαστεΑν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα, θα ψήσω τον πατέρα μου να το φτιάξουμε (να το φτιάξει δηλαδή ;D)!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!
Και δε χρειάζονται βιασύνες. Όποτε ευκαιρήσεις.![]()
Να 'σαι καλά Βασίλη! Αυτό το διάστημα, μέχρι τέλη Αυγούστου, είμαι Θεσσαλονίκη οπότε μπορούμε να τα πούμε.kbasilis είπε:Αν ασχολιθείς με κυκλώματα και χρειαστείς και δεν ευκαιρεί ο πατέρας σου κάτι εδώ είμαστε
(για πεταλάκια γιατί ενισχυτές δεν έχω πιάσει)
Όποτε θέλεις αρκεί να είμαι ελεύθερος γιατί έχουμε λίγο περίεργα και ασταθή ωράριαgeodimitri είπε:Πολύ ωραίο και το χρώμα, vintage! 8)
Να 'σαι καλά Βασίλη! Αυτό το διάστημα, μέχρι τέλη Αυγούστου, είμαι Θεσσαλονίκη οπότε μπορούμε να τα πούμε.![]()
Δεν πρέπει να είναι το binding αλλά το σώμα έχει flat κόψιμο για το jack plate..... μάλλον.noe13 είπε:επισης υπαρχει καποιο λαθος στο binding κατω αριστερα,ή ετσι φαινεται απο τη φωτο?
θα μπορούσε να κάνει bleach στο humbucker ring για να ασπρίσει σε κάποιο σημείο και να δέσει με το "παιχνίδι της φύσης" που έχει η ταστιέρα εκεί κάτω...audiokostas είπε:Κάνε μου μια χάρη αν θες γιατί το είδα από τότε που δειξες στο χέρι την το μπράτσο και είμαι και υστερικός. Πέρνα κάπως και με κάτι την αρχή/γωνία της ταστιέρας που ναι ξανθή να σκουρήνει γιατί μου βγάζει κάτι από άσπρη τούφα Παναγιωταρέα/Κούβελα και με πιάνουν τα ψυχοσωματικά μου.
Μα αφτό ΠΑΜΕ να αποφύγουμε βρε φίλωσ ;Dalderbody είπε:θα μπορούσε να κάνει bleach στο humbucker ring για να ασπρίσει σε κάποιο σημείο και να δέσει με το "παιχνίδι της φύσης" που έχει η ταστιέρα εκεί κάτω...
Είναι ένα ενισχυτάκι που κατασκευάζει/κατασκεύασε ο φίλτατος HellFire. Το κύκλωμα το έχει ο ίδιος.ratman είπε:τι ακριβός είναι αυτό ? αν μπορείς στείλε το κύκλωμα....
kbasilis είπε:Είναι πολύ όμορφη μπράβο για άλλη μια φορά
Το καπάκι επίσης πολύ καλό,αλλά αν έφτιαχνες ένα μετταλικό για δοκιμή?
Όχι πως δεν μου αρέσει το ξύλινο απλά μήπως πάει ζευγάρι με την γέφυρα,από αυτή την άποψη το λέω.
Μην ξεχάσεις να μας δείξεις τα diy εργαλεία(δεν το ξέχασα ;D)
φανταστική!!!!!!!! μπράβο!!!!HellFire είπε:Έγινε το burst και ενα γρήγορο mock up.
Enjoy.
![]()