- Πόντοι
- 198
Γκαρσόν, υγράθηκα...... ;DHellFire είπε:![]()
Για τον φίλο Audiokosta…
Eυχαριστώ Μαέστρο.audiokostas είπε:Γκαρσόν, υγράθηκα...... ;D
Έτσι δεν μου αρέσει απλώς. Την θεωρώ κοντά στο τέλειο.
Και με aged μπρούτζινο/copper/άντε βαρια aged gold hardware ....... σλουρπ, σλουρπ ;D
....και με το ξαδερφάκι του (LM3886) που πολύ το αγαπώ. ;DHellFire είπε:Και το κύκλωμα του mini amp...
1watt με volume και gain.
Να 'σαι καλά μάστορα!HellFire είπε:Και το κύκλωμα του mini amp...
1watt με volume και gain.
Ψάξτε το λίγο και στο youtube, Ruby amp ...
Δεν ξέρω, ενδιαφέρθηκε σεβαστό μέλος του noiz οπότε θα ήταν τιμή να τη μεταβιβάσω!nasokosm είπε:Αργύρη πολύ χοντρό φαίνεται το καπάκι της δικής σου, φυσικά και να τη κρατήσεις!
Ευχαριστώ, να χαίρεσαι τον αντρούλη του avatar.krknow είπε:Πολυ καλη. Μραβο
Ρουταρε το καπακι και κατέβασε το στα 6.5χιλ, μην κάνεις κάτι άλλο.Δεν ξέρω, ενδιαφέρθηκε σεβαστό μέλος του noiz οπότε θα ήταν τιμή να τη μεταβιβάσω!
Το καπάκι είναι 9 χιλιοστά. Δεν θα το έλεγα χοντρό ιδιαίτερα και το βάρος της είναι 1750 γρ οπότε κάτω από 4 lbs άρα θα βγάλει ελαφριά κιθαρίτσα. Κουδουνάει πάντως ωραία. Το καπάκι δε μου πήγε να το πλανιάρω το μισό και να φάω πολύ ξύλο τόσο όμορφο που είναι ... Εκτός αν της έκανα ένα μικρό carving αλλά ...αξίζει ? Είναι λίγο το ξύλο και ίσως φαίνεται απλά σαν σκαλοπάτι... θα το δοκιμάσω σε σκραπ και από άλλο θέμα θα τα πούμε...
Και γω αυτό θα έλεγα 6χιλ ειναι ότι πρέπει να συντονίζει και λίγο το καπάκι και μαλιστα έχει κενό και πάνω και κάτω οπότε άλλος ένας λόγος να το συνεχίσεις τ όργανο ;DHellFire είπε:Ρουταρε το καπακι και κατέβασε το στα 6.5χιλ, μην κάνεις κάτι άλλο.
Σίγουρα.nasokosm είπε:Και γω αυτό θα έλεγα 6χιλ ειναι ότι πρέπει να συντονίζει και λίγο το καπάκι και μαλιστα έχει κενό και πάνω και κάτω οπότε άλλος ένας λόγος να το συνεχίσεις τ όργανο ;D
Νίκο πολύ ωραίο το κιθαρόνι αν και σκούρηνε πολύ, με το νίτρο θα ζωντανέψει.
Ε θα πήγαινε στα 3-4 ... Άστο ίσως πλανίσω ίσως και όχι , μια χαρά ζυγίζει και ακούγεται το σωματάκι.nasokosm είπε:Τρία χιλιοστά κουρμπάρισμα δεν θα φαίνεται σχεδον καθόλου ;D
Μην στεναχωριέσαι, αν προσέξεις, εδώ εγώ κάνω hijacking στον εαυτό μου. ;Dargytar είπε:σορρυ για το οφφ - τόπικ...![]()
![]()
Σωστά, τσάμπα ο κόπος.nasokosm είπε:Τρία χιλιοστά κουρμπάρισμα δεν θα φαίνεται σχεδον καθόλου ;D
Όλες οι μουσικές καλές είναι, κάποτε ξεκίνησα με Metallica και…Malmsteen.argytar είπε:Ε θα πήγαινε στα 3-4 ... Άστο ίσως πλανίσω ίσως και όχι , μια χαρά ζυγίζει και ακούγεται το σωματάκι.
Ερώτηση προς Hellfire. Τι μουσική παίζεις?
Ο Νάσος είναι γνωστός Jazzιστ στο φόρουμ!