- Πόντοι
- 2,368
επι Leo,το 1963 βγηκε η round lam ταστιερα και μη φοβασαι και round lam maple necks εβγαζαν... ;DThanks guyz.mkm η αλήθεια είναι ότι έχω στο μυαλό κάτι σε πριν CBS εποχή δηλ. πριν το ’66 με maple neck.
επι Leo,το 1963 βγηκε η round lam ταστιερα και μη φοβασαι και round lam maple necks εβγαζαν... ;DThanks guyz.mkm η αλήθεια είναι ότι έχω στο μυαλό κάτι σε πριν CBS εποχή δηλ. πριν το ’66 με maple neck.
ναι μας επησες.HellFire είπε:Και για τους μανιακούς του “φτιάχνω τα εργαλεία μου μόνος μου”, ευτυχώς δεν είμαι τέτοιος τύπος,
Χαχα, εντάξει λοιπόν.Superfunk είπε:επι Leo,το 1963 βγηκε η round lam ταστιερα και μη φοβασαι και round lam maple necks εβγαζαν... ;D
Δεν φταίω εγώ, αυτα τα φαρμακα με τα γενόσημα φταίνε. ;DSPYROID είπε:ναι μας επησες.
Μονο ρουτερ ιδιωκατασκευη δεν μας εχεις πεταξει ακομα
Αυτές οι κιθάρες η σου αρέσουν ή όχι, μετά από τόσες καλογυαλισμένες κιθάρες πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και για μια relic.shelter είπε:Αυτο θα στο επιβάλουμε.
Αρκει να μην την κανεις relic. Δε λυπασαι τον κόπο σου να την φτιάξεις? :-\
Και εγω την αγαπώ οπως και τα 6.000$ που ζητάει το custom shop της Fender ;Dalderbody είπε:σ΄αγαπώ... :-*
δεν ειναι αναγκη να πας στο custom shop....με 250 ευρουδακια σου φτιαχνει αυτος καλυτερο relic απο τη Fender & σε σωμα πιπουλο ;DHellFire είπε:Και εγω την αγαπώ οπως και τα 6.000$ που ζητάει το custom shop της Fender ;D
Ωραιος μαγαζί, ευχαριστώ για την ιστό σελίδα.Superfunk είπε:δεν ειναι αναγκη να πας στο custom shop....με 250 ευρουδακια σου φτιαχνει αυτος καλυτερο relic απο τη Fender & σε σωμα πιπουλο ;D
http://mjtelecaster.com/
Ναι αυτός είναι.krknow είπε:
Κύρος Γρανάζης
Προσκυνώ!!!![]()