H Telecaster των ονείρων μου.

Panagiotisrx7 είπε:
Στην ζώνη πάνω κάποια ημερομηνία γράφεις;

Κινέζικα δεν είναι; Όχι Ιαπωνέζικα;
Παναγιώτη ακόμα και αν επάνω στο λουρί έγραφε ότι τα βυζιά μου είναι μεγάλα δεν θα το καταλάβαινα.

Ετσι μου είπε ο φίλος από την Ιαπωνία ετσι τα έγραψα.

Respect στον φίλο Superfunk.

Τα Ιαπωνικα ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (Kanji) ειναι ΙΔΙΑ με αυτα που χρησιμοποιουν οι Κινεζοι,αν και χρησιμοποιουν πολυ λιγοτερα, (οι Ιαπωνες δεν χρησιμοποιουν μονο ιδεογραμματα αλλα ακομα 2 τυπους γραφης τα hiragana and katakana)

geodimitri είπε:
Ε δεν τρώγεσαι με τίποτα!!!  ;D ;D ;D

Άμα δεν βαριέσαι πάντως άνοιξε ένα άλλο θέμα να μας τον παρουσιάσεις, να τον ακούσουμε κιόλας.  ;)
Μια φωτογραφία για αρχή.

IMAG1410.jpg

HellFire είπε:
Respect στον φίλο Superfunk.
Respect στον φίλο στη συζυγο του Superfunk που μιλαει και γραφει πολυ καλα Ιαπωνικα.... ;D

Superfunk είπε:
Respect στον φίλο στη συζυγο του Superfunk που μιλαει και γραφει πολυ καλα Ιαπωνικα.... ;D
Respect στον Superfunk που παντρεύτηκε τέτοια γυναίκα...

Ελπίζω μην εχει στο σπίτι καμία Κατάνα και κατέβει στον Πειραιά μετά από αυτό το σχόλιο…. ;D

HellFire είπε:
Το Νeck plate και το jack plate ήταν εύκολη υπόθεση....

IMAG0792.jpg

IMAG0793.jpg

IMAG0815.jpg

IMAG0829.jpg

IMAG0831.jpg

IMAG0832.jpg

IMAG0903.jpg
Εύκολη υπόθεση για σένα!!!! 

Να πρήξω? Θα πρήξω...

α. Τι υλικό χρησιμοποίησες και πώς το βρήκες (φαντάζομαι κόλλα ατσαλιού/σιδήρου από μέρος με ανοξείδωτα /μηχανουργείο??)

β. Αν χρειαστεί να το λυγίσεις πώς το λυγίζεις ομαλά? Σφυράκι και δοκιμαστική γωνία/καμπύλη???

Sorry για τις απορίες

και ξανά thanks!

(και θαυμασμός!!)

Τροχό ακονίσματος έχεις καλής ποιότητας από ότι μπορώ να δω. Θα μπορούσε να γίνει η δουλειά με το ακονιστάρι του δρεμελακίου???

argytar είπε:
Εύκολη υπόθεση για σένα!!!! 

Να πρήξω? Θα πρήξω...

α. Τι υλικό χρησιμοποίησες και πώς το βρήκες (φαντάζομαι κόλλα ατσαλιού/σιδήρου από μέρος με ανοξείδωτα /μηχανουργείο??)

β. Αν χρειαστεί να το λυγίσεις πώς το λυγίζεις ομαλά? Σφυράκι και δοκιμαστική γωνία/καμπύλη???

Sorry για τις απορίες

και ξανά thanks!

(και θαυμασμός!!)

Τροχό ακονίσματος έχεις καλής ποιότητας από ότι μπορώ να δω. Θα μπορούσε να γίνει η δουλειά με το ακονιστάρι του δρεμελακίου???
Νομίζω ότι σε έχασα… δεν έβαλα κάπου κολλα.

Χρησιμοποιώ και εδώ ατσάλινη λαμαρίνα 2χιλ. από μαγαζί με ανοξείδωτα.

Το ατσάλι σε αυτό το πάχος δυστυχώς δεν λυγίζει με σφυρί, το σίδερo και το αλουμίνιο ναι.

Αλλά το σιδερό σε λίγο καιρό θα σκουριάσει, άρα δεν ασχολούμαστε καν.

Με τον τροχό του Dermel δεν μπορείς να κανείς τίποτα επάνω σε ατσάλι, ο τροχός σου θα φαγωθεί στο άψε σβήσε.

Μπορείς να βρεις τροχό πάγκου με 25 Εύρο περίπου.

HellFire είπε:
Νομίζω ότι σε έχασα… δεν έβαλα κάπου κολλα.

Χρησιμοποιώ και εδώ ατσάλινη λαμαρίνα 2χιλ. από μαγαζί με ανοξείδωτα.

Το ατσάλι σε αυτό το πάχος δυστυχώς δεν λυγίζει με σφυρί, το σίδερo και το αλουμίνιο ναι.

Αλλά το σιδερό σε λίγο καιρό θα σκουριάσει, άρα δεν ασχολούμαστε καν.

Με τον τροχό του Dermel δεν μπορείς να κανείς τίποτα επάνω σε ατσάλι, ο τροχός σου θα φαγωθεί στο άψε σβήσε.

Μπορείς να βρεις τροχό πάγκου με 25 Εύρο περίπου.
Δεν το έγραψα καλά... ενοούσα κόλλα=φύλλο πώς λέμε μια κόλλα χαρτί.... δεν ξέρω τι flashback απ' το παρελθόν ήταν αυτό!  :o :o

Thanks για τις πληροφορίες θα το ψάξω με λαμαρίνα, απλά είμα Σαλονίκη οπότε πρέπει να ρωτήσω τριγύρω που πουλάνε τέτοια υλικά. Στο τέλος γυάλλισες με αλοιφή για μέταλλα και τροχό buffer? (Nομίζω είδα έναν που έφτιαξες με πανια - καλή φάση)

Άλλη μια φορά respect. Τελικά πώς το λύγισες το jack plate?

argytar είπε:
. Στο τέλος γυάλλισες με αλοιφή για μέταλλα και τροχό buffer? (Nομίζω είδα έναν που έφτιαξες με πανια - καλή φάση)

Άλλη μια φορά respect. Τελικά πώς το λύγισες το jack plate?

Ευχαριστώ φίλε.

Σωστα το γυάλισα όπως και την γέφυρα. Την πανόβουρτσά για τροχό την αγοράζεις από μαγαζί με εργαλεία,

Το σημειο που μπαίνει το jack plate στις Tele είναι  παραδοσιακά επίπεδο, ετσι δεν χρειάστηκε να κουμπάρο το μέταλλο. ;)

krknow είπε:
Τις χορδες θα τις αγορασεις ή θα τις φτιαξεις μονος σου?
Αχαχααααχα, μου το είπανε και στην δουλειά αυτό, να είσαι καλα , χαχαχα.

geodimitri είπε:
Αναμένω και το υπόλοιπο making of...  ;)

Πολύ ωραίο και το jack plate.
Έγινε !!!

Αν το βιάζεσαι μπορώ να σου στείλω το κύκλωμα. 8)

HellFire είπε:
Το σημειο που μπαίνει το jack plate στις Tele είναι  παραδοσιακά επίπεδο, ετσι δεν χρειάστηκε να κουμπάρο το μέταλλο. ;)
Σωστός ο Λεωνίδας, ήξερε τι έκανε!!  ;D ;D

HellFire είπε:
Έγινε !!!

Αν το βιάζεσαι μπορώ να σου στείλω το κύκλωμα. 8)
Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα, θα ψήσω τον πατέρα μου να το φτιάξουμε (να το φτιάξει δηλαδή  ;D)!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!  :D

Και δε χρειάζονται βιασύνες. Όποτε ευκαιρήσεις.  :)

Cut the pocket.

Δεν φαίνεται καν η ένωση από τα δυο κομμάτια μαόνι. 8)

IMAG0730.jpg

Kαι η κιθάρα περάστηκε με Amber (όχι alert).

To χρώμα αυτό βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχή εδώ.

Ο πατέρας του μαγαζάτορα παλιά προμήθευε οργανοποιούς της περιοχής και αυτό το μπουκάλι υπήρχε από τους αρχαίους χρόνους.

Ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε λεφτά  γιατί το χρώμα ήταν πολύ παλιό, αλλά εμείς δεν κλέβουμε εκκλησίες….

IMAG1075.jpg

HellFire είπε:
Kαι η κιθάρα περάστηκε με Amber (όχι alert).

To χρώμα αυτό βρέθηκε σε μαγαζί της περιοχή εδώ.

Ο πατέρας του μαγαζάτορα παλιά προμήθευε οργανοποιούς της περιοχής και αυτό το μπουκάλι υπήρχε από τους αρχαίους χρόνους.

Ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε λεφτά  γιατί το χρώμα ήταν πολύ παλιό, αλλά εμείς δεν κλέβουμε εκκλησίες….

IMAG1075.jpg
Κούκλα!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back